CYTAT(Mendrek @ 25 04 2008, 15:19)

CYTAT(Mordechay @ 20 04 2008, 18:31)

Gram w GTA:VCS i wyrywam włosy w 1szej misji z Lancem.Nosz pedau gópi pcha się na cholosów i psuje mi misję.2 dni sie tak użeram.Bug jakiś?
Później są jeszcze bardziej IMO masakryczne misje, w ogóle GTA: VCS nie należy do zbyt łatwych. Należy znać na pamięć pierwszą część - ucieczkę autem i strzelać do Cholosów i przede wszystkim w ludków, a nie w goniące nas samochody - wybuch taki koło nas to spory ubytek na żywotności naszej bryki

Przy okazji ważne jest mieć pełny magazynek, czyli wystrzelać wszystko nawet jak się nie ma do kogo strzelać

Potem jest nieco trudno, oczywiście pancerz i shotgun (ten krótki, można go zebrać za jedną z przyczep przy płocie na terenach Martiego

) to must have. Najpierw szybko zabić tych co są za nami, a potem strzelać z daleka w kupę tych co są blisko Lance'a. Nawet jak go trafisz, to jakoś nie robi to dużych szkód. Najgorzej jest, że nim wszystkich ubijesz, robią Ci sie dwie gwiazdki, a na dodatek Cholosi lubią się klinować za płotem. Gliny już Cię gonią z chęcią "zbustedowania" Cię, a Ty jeszcze musisz ubić tamtych i w dodatku wsiąść z Lancem do pojazdu i nie dać się złapać. Trochę szczęścia tu potrzeba
Torba mnie zachęca do Puzzle Quest, mówi że ostro wciąga, ale myślę też nad Pataponem. Co lepsze?
Jee Mendrek, dzieki za tipy, ale jestem już w misji z ochrona motorówki Mendeza czy jakmutam.Ale fenks mę.

CYTAT(michal89a23 @ 25 04 2008, 20:52)

Kupiłem właśnie LocoRoco ( za 29 zł NÓWKE W MEDIAMARKT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) no i................................ nie mogę się ODERWAĆ!!! Ten tytuł rządzi.
Znudzi Ci się po kilku godzinach, tak ja mi Patapon.Niestety

Obecnie szpylam jeszcze w f1 2006 imo genialne wyścigi, wkurza mnie tylko przepaść między poziomami trudności, bo o ile na easy wyprzedzasz wszystkich na każdym okrązeniu o 2 sekundy, to na medium ciężko jest się utrzymać w top 10 jeżdżąc np. maklarenem ( a może yo ja jestem beznadziejnym kierowcą

)
A i w final fantasy tactics zacząłem sobie pogrywać oraz legacy of goku sagę na emulatorze gba.