Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: ....::Co meczysz obecnie na PSP::....
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Sony PSP
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
michal89a23
NBA Live 08 ------------> jeżeli lubicie kosza to to jest pozycja dla was. Świetny kosz na PSP Polecam. W przerwach SH : Origins i GTA: VCS
tomsecret1993
No, lubię kosza happy.gif W piątek o puchar prezka w Fordonie gram na jedynce cool.gif Ale NyByA mi się średnio spodobało, trochę prz...bane fast breaki, w pięć minut na kwartę zdobyłem 110 pkt (normalnie w 12 minut ciężko tyle uzbierać), a do tego zbyt przypakowane gwiazdy (Kobem, Piercem, czy McGradym można nabić ponad 70 oczek dry.gif ) No, ale paki z drugiej strony dają radę i grafa dobra (koszykarze rolleyes.gif ).
Pozdro, dla koszykarzy na forum, swego czasu Paczek, teraz nie wiem, czy ktoś jeszcze gra w basket twisted.gif
A aktualnie w Filtr na Syfon Ciemne Lustro...
Bartezoo
CYTAT(tomsecret1993 @ 14 05 2008, 19:49) *
Pozdro, dla koszykarzy na forum, swego czasu Paczek, teraz nie wiem, czy ktoś jeszcze gra w basket twisted.gif

Ja w street'a tylko i włącznie.

A na psp cioram w
-THP8
-Uefa Ojro 2008 (polakami ta samą grupę co w eliminacjach;)
Snejk
Luxor - mega wciagajace ukladanie kolorowych kuleczek exclaim.gif polecam
Final Fantasy 8 CD 3
MasterShake
GoW, czaje sie powoli na silent hilla
Qjon
Luminki - ryją gar i uzależniają sweat.gif
Coati
oj ryja, ryja wink.gif tez gram, aktualnie. w przerwach gram troche w bleach: hts5
Mordechay
Star Wars Battlefront 2.
Cza się nabuzować przed Force:Unleashed biggrin.gif
Khadgar
Silent Hill: Origins. Technikalia super, fabuła dobra, klimacik jest, a jakże, ale gameplay zasysa na maksa.
Schaboszczak
Narazie MH:F2.W przerwach GoW i Killzone happy.gif
tomsecret1993
Odpaliłem Luminki i wsiąkłem happy.gif , poza tym crisis core i logans shadow (logan bije pspkowego snake'a na głowę tongue.gif )
ghost.
wsiąkłem totalnie w Crisis Core, ciary mnie przechodzą jak widze wydarzenia i postaci znajome z siódemki...
Mendrek
CYTAT(tomsecret1993 @ 23 05 2008, 21:42) *
Odpaliłem Luminki i wsiąkłem happy.gif ,

That creepy silence, that creepy silence... no i ja też wink.gif
Qjon
To wy nie przeszliście pierwszego skina? laugh.gif <żart> wink.gif

BTW: W Luminkach 2 chyba lepsza muza jest tongue.gif (oprócz tej nieszczęsnej Gwen Stefani confused.gif )
Gosiek
A ja od 2 dni pogrywam sobie we flOw i czasami odświeżam Tekkena, żeby skończyć grę wszystkimi postaciami. I debatuję nad powrotem do rozpoczętego jakiś czas temu Valkyrie Profile: Lenneth.
Grzehoo
The Warriors męczę. Ta gra jest genialna, wciąga bardziej niż GTA, głównie za sprawą wspaniałego klimatu i sporej dawki przemocy. Tytuł obowiązkowy, jeśli nie widzieliście tego na PS2.
Kornolio
The Legend of Zelda: Minish Cap PL na emu GBA. z PSPekowych gier kończe GTA:LCS hyh.gif
ashka
CYTAT(Grzehoo @ 25 05 2008, 20:46) *
The Warriors męczę. Ta gra jest genialna, wciąga bardziej niż GTA, głównie za sprawą wspaniałego klimatu i sporej dawki przemocy. Tytuł obowiązkowy, jeśli nie widzieliście tego na PS2.

Zmienili coś w multiplayerze na PSP?
Na PS2 w grze dla 2 osób można się było oczopląsu nabawić (i ciężkiej nerwicy przy okazji)... Może tu coś poprawili?

Ja nadal pogrywam w Untold Legends 1. Gra ma konstrukcję cepa, ale wciąga x_X
Coati
po przerwie znowu patapony [trzeba ukonczyc ta gre smile.gif]
oraz w przerwach wangan midnight... ale cos czuje, ze z dwojga zlego bardziej spodoba mi sie anime niz sama gra... [jakis dziwny model jazdy :F]
Suavek
Jakoś tak wyszło - choć miałem tego nie robić przed sesją - że zabrałem się po raz drugi za Final Fantasy Anniversary Edition. Zastąpiłem złodzieja mnichem, czarnego maga czerwonym i postawiłem sobie za zadanie odnaleźć wszelkie bonusy ;>. Pfff, tyle dobrych RPG do przejścia a ja gram drugi raz w tytuł sprzed ponad 20 lat ;>

A do snu czasem Puzzle Quest.

MGS: Portable Ops po czwartym nieudanym podejściu po raz kolejny idzie w odstawkę. Gra wyraźnie przereklamowana. Nie potrafię jej docenić nawet jako fan serii.
_Milan_
to nic, ja probowalem podejsc nawet do tych mgs acid, ale po pierwszej planszy ktora byla emczaca jak cholera, dalem sobie spokoj, podobnie przenudny novel.
Mgs na gameboya byl najlepszy spoza serii.
Moze ktos napisze co zrobic by podobalo sie noszenie ludzi z predkoscia zolwia pzrez cala plansze by wrzucic go do ciezarowki i tak sto razy pewnie?
YETI
Gierke z PS Store - Crash (PSX) smile.gif
Grzehoo
CYTAT(ashka @ 25 05 2008, 21:47) *
CYTAT(Grzehoo @ 25 05 2008, 20:46) *

Zmienili coś w multiplayerze na PSP?
Na PS2 w grze dla 2 osób można się było oczopląsu nabawić (i ciężkiej nerwicy przy okazji)... Może tu coś poprawili?

Nie wiem, gram tylko sam.
are91
CYTAT(_Milan_ @ 25 05 2008, 22:47) *
to nic, ja probowalem podejsc nawet do tych mgs acid, ale po pierwszej planszy ktora byla emczaca jak cholera, dalem sobie spokoj, podobnie przenudny novel.
Mgs na gameboya byl najlepszy spoza serii.
Moze ktos napisze co zrobic by podobalo sie noszenie ludzi z predkoscia zolwia pzrez cala plansze by wrzucic go do ciezarowki i tak sto razy pewnie?

Acid jest całkiem znośne, tylko dosyć trudne (czy jak to nazwałeś "męczące" wink.gif ) i irytujące gdy trzeba grać cały dość długi level od nowa. Ciekawy pomysł, tylko niektóre rozwiązania są trochę, hm nieintuicyjne.
beznazwy
GoW CoO gra jest naprawdę dobra i wciągająca, tylko troszkę za prosta.
zZzz...
Final Fantasty II, FFT, Tekken DR meczylem dopuki moje savy nie zostały skasowane. Teraz musze zaczynać od nowa.
Niedługo dojdzie ::PON PON PATA PON:: i FF:CC
MoniqaPS2PSP
CYTAT(_Milan_ @ 25 05 2008, 21:47) *

hahaha.gif

Wczoraj dorwałam Everybody's golf 2. Ja przy tym odpoczywam smile.gif Uwielbiam tą grę.
Po za tym Ratchet&Clank Size matters.
czesio83
totalne zaskoczenie gitaroman smile.gif (muza i zryty klimat wacko.gif wypas muzyczny zaraz sie parapa i um jamer lamy przypomnialo smile.gif
Afroman
Silent Hill Origins, Crash 2, Castelvania SotN. Trzy swietne gry. PS3 juz czwarty dzien sie kurzy.
Mordechay
Virtua Tennis 3.Przyjemnie zjechac Federera biggrin.gif
stona
Ratczet i klank: sajz meters . Dziobie sobie w to w pracy. Nawet przyjemne smile.gif
Gizi
CYTAT(stona @ 31 05 2008, 14:15) *
Ratczet i klank: sajz meters . Dziobie sobie w to w pracy. Nawet przyjemne smile.gif

Tu Twój szef. Jesteś zwolniony !! catfight.gif

Na psp ostatnio mecze różne mp3 smile.gif
xiii-13
Resident EEEEEvil smile.gif Dosłownie męcze tongue.gif
winner
TEST DRIVE UNLIMITED - chyba najlepsza ścigałka na PSP'eka wink.gif
xiii-13
Przez nastpne 3 dni wycieczka, czyli: Tekken, Resident, Quake, Doom i Burnout biggrin.gif
czesio83
mecze sie z ostatnim bossem w gitaroo man sad.gif jest hardcorowo

dzisiaj odpalilem lego indiana jones (znowu na psp jest kapa z animacja) demo diablo.gif
Qjon
A ja męczę LEGO Indiana Jones Full xD tongue.gif
A żeby wczuć isę w klimat także LEGO Star Wars II sweat.gif
I Quake1 laugh.gif
Suavek
Aktualnie Final Fantasy II Anniversary Edition. Nie takie to to złe jak malkontenci opisują ;>. Wręcz przyjemne śmiem twierdzić, choć system bez EXP i konieczność sztucznego pakowania miejscami drażni.

Jednocześnie jedynka FF - drugie przejście.

No i ciągle Puzzle Quest.
BieŃ
Valkyrie Profile,Final-a Tactics-a,Symphony Of The Night wub.gif
Arkady
Patapon, świetna gra, choć sposób grania mnie niszczy, nie mam kompletnie wyczucia rytmu confused.gif
Mordechay
Lego Star Wars 2: OT und NFS ProStreet(imo klimaty nielegalnych ulicznych wyscigow bardziej pasuja do serii niż pedzenie po trasach, gdzie nie ma policji )
Arkady
Final Fantasy Tactics The War of the Lions, mistrzowska gra!
Mauryc
Castlevania : Dracula X Chronicles, God of War : CoO i Yu-Gi-Oh GX : Tag Force biggrin.gif
lodziarz
MADDEN 08
firana140
Disgaea!!!

tyle czasu czekałem na tą gre na allegro, a tu się okazuje że mój znajomek ją cały czas trzymał w chacie xD

-czemu nic nie mówiłeś?!!
-bo nie pytałeś

nosz kurde xd
raven_raven
Fajne toto?

Ja sobie pykam w Loco Roco oraz GTA LCS, fajny klimat ma Liberty City, no i to wrażenie "GTA w kieszeni O_o"... fajna sprawa, naprawdę smile.gif.
Suavek
CYTAT(firana140)
Disgaea!!!
CYTAT(raven_raven)
Fajne toto?
Plask...

100 razy lepsze niż to całe przereklamowane Locoroco czy inne bzdety ;>. Jak dla mnie jeden z najlepszych tytułów na PSP, nawet jeśli jest to tylko nieco ulepszona konwersja z PS2.

Ja natomiast odkąd dorwałem Super Robot Wars A Portable nic innego nie uruchamiam na PSP.
the_m
Od początku sesji Burnout:D i FFVII smile.gif
Arkady
Nieśmiertelne, mega grywalne i wogóle najlepsze uwaga uwaga Everybody Golf, wczoraj udało mi się zdobyć dwa nowe medale, jeszcze tylko brakuje za Albatrossa.

Wkrótce Everybody Golf 2 i kolejne setki godzin zlecą jak z bicza strzelił.
Mordechay
PES2008 i Silent Hill.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.