Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: ....::Co meczysz obecnie na PSP::....
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Sony PSP
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
ashka
CYTAT(Pan Pieczarka @ 29 03 2008, 22:35) *
Hmm, dobre jest te Valkyrie Profile? Jak bardzo rozbudowana jest fabuła?

Mnie się BARDZO podobało. Cały czar fabuły to jej konstrukcja: sednem nie jest Ragnarok, a historie poszczególnych postaci, które Walkiria "rekrutuje" po ich śmierci. Historie te inteligentnie się zazębiają, a ileś jest kluczowych dla odkrycia historii samej Walkirii.
Jeśli nie grałeś w oryginał na PSX, a lubisz RPGi, to zdecydowanie warto smile.gif
wiedziu
Monster Hunter Freedom 2 ,Loco Roco ,Patapon ,GoW : CoO ,Gangs of London
Grzehoo
GTA: Liberty City Stories - jakoś bardziej mnie wciągnęło, niż VCS.
skyblue
Crisis Core. Aerith ma strasznie małe piersi, nie wiem czy ktoś zwrócił uwagę smile.gif
Mastachi
Dawkuje sobie po 2-3 misje dziennie w Crisis Core smile.gif
I na kiblu w street fightera
SORROW
G O War-a , Manhunta 2, chwilami Tekkena .
Pan Pieczarka
CYTAT(skyblue @ 30 03 2008, 03:56) *
Crisis Core. Aerith ma strasznie małe piersi, nie wiem czy ktoś zwrócił uwagę smile.gif

Nie ma problemu - w ostatnich scenach będą doskonale widoczne. (:
Coati
bede sie starac naprostowac kolege, ktory gra tylko w tekkena na psp... i mam nadzieje pograc w co-opie w metal sluga... mam nadzieje, ze sie uda xD

poza tym, to kolejne gry z PSX'a wink.gif teraz Fear effect [boli brak L2R2 confused.gif]
stona
PATA PATA PATA PON!!!!

...znaczy w Patapon łupię [ w końcu doszło biggrin.gif ]
czesio83
CYTAT(stona @ 1 04 2008, 19:04) *
PATA PATA PATA PON!!!!

...znaczy w Patapon łupię [ w końcu doszło biggrin.gif ]

też smile.gif rozwalam wszystkich bossow do 40 lv wink.gif
michal89a23
Obecnie Tekken DR. Ten tytuł WYMIATA!!! Pokazuje to co najlepsze w PSP
czesio83
threads of fate rpg od squersoftu smile.gif miodzio
Suavek
CYTAT
Obecnie Tekken DR. Ten tytuł WYMIATA!!! Pokazuje to co najlepsze w PSP
Umm... że gra się kompletnie nie nadaje na tę platformę? ;p Naprawdę, DR powinien wyjść na PS2 (tak, wiem, że jest na PS3). Na PSP uznaję go tylko za bajer gdyż raz, iż niemożliwe jest granie tak dobrze jak na Dualu, dwa, że szkoda mi przycisków i krzyżaka konsolki (a także ekranika, gdyż uważać trzeba by palcem nie poślizgnąć).

Obecnie okazyjnie gram w Crisis Core: Final Fantasy VII oraz ciągle Puzzle Quest. Po przerwie świątecznej jednak mocno ograniczyło się granie więc niezbyt szybko idą oba tytuły. W dodatku nie wiem czy chcę masterować finala biorąc pod uwagę, iż zakupię na pewno wersję PAL (a z tego co mi wiadomo save'y niestety nie współpracują ze sobą).
Czasem sobie jeszcze włączę Dr.Wario (Wario Ware Inc.) na emulatorze GBA.
Mastachi
No ja odlozylem narazie CC. Ta gra jest za dobra zeby ja tak szybko skonczyc (w sensie masterowania, wole za miecha znowu usiasc)

Aktualnie wzialem sie za patapona. Myslalem ze bedzie podobnie latwo jak w locoroco, a tu sie mile zadziwilem smile.gif
Coati
MGS:PO+
stona
Patapon
Loco Roco
Wipeout
Killzone
Velius
FF7:crisis core
Winning Eleven 2008
Castlevania X:dracula chronicles
Mario i looney tunes na NES"a biggrin.gif
Dud.ek
Po Crisis Core przyszedł czas na ....................FF7 na psx biggrin.gif Skończyłem 1 cd i zegar wskazał czas zblizony do całości Crisis Core'a. Kedyś to sie robiło gry, nie to co teraz sad.gif
Rondel
Rownolegle z GT4 gram sobie na PSP w GT2 smile.gif. Swietna gra smile.gif.
Gosiek
A ja gram w PopoloCrois - bardzo przyjazne, dość proste i przyjemne RPG o nieco baśniowym klimacie.
Afroman
Disgaea Afternoon of Darkness i Patapon.
ghost.
całkowicie wymasterowałem Single Player'a w Syphon Filter Dark Mirror cool.gif , zabrałem sie wiec za Logan's Shadow ;] (która, odziwo, jest jeszcze lepsza!)
Qjon
MoHH
Killzone
Wipeout Pulse

Tylko Online smile.gif
ashka
"LocoRoco" skończone, "MoH Heroes" też ... jeszcze nie wiem, co teraz zacznę.
W międzyczasie odświeżam Tekkena, odblokowując nowe filmiki ;P
Coati
GTA VCS
are91
GTA LCS i GUN, i w związku z tym pytanie, czy obie te gry (w szczególności GTA) tak okrutnie tną się podczas gry z umd? Ja gram z memory sticka i bez zmiany na 333mHz w gta ciężko jest grać confused.gif . Mam gta vcs na umd i nie jest to tak odczuwalne jak w przypadku lcs a domyślnie chodzi to przecież w 222. Cieszą za to krótkie loadingi, dla nich warto grać z karty w gry które ma się na umd wink.gif
Coati
~flOw~ smile.gif

#########
Ja grałem w LCS'a na umd i wiekszych spadkow animacji nie stwierdzilem [tzn wszystkie byly w granicach normy smile.gif]
Grzehoo
Też gram we flOw, dawno nie widziałem tak bardzo relaksującej gierki ;]. Oprócz tego nadal Liberty City Stories.
czesio83
1 pataponce dobijam do 40stki smile.gif
2 team budies
3 flov
tomsecret1993
Mi się tam gta z umd nie cięło, jak już to w vcs nie zdążyło doczytać obrazu i był niezbyt ładny. Może Ty grasz na .cso, a nie .iso? .cso są po kompresie i czasem mogą mniej płynnie chodzić dry.gif
Qjon
flOw laugh.gif
Udało mi się go kupić na US PSStore - jednak zwykłe karty bankomatowe BZWBK działają biggrin.gif A wszyscy powyżej - kupiliście czy spiraciliście? tongue.gif (bo ostatnio już można down.gif )
michal89a23
Ja właśnie kupiłem HOT SHOTS GOLF. Gierka Wymiata!!! Nigdy nie myślałem że partyjka w golfa może aż tak wciągać. Żałuję że dopiero teraz to kupiłem!!!! Polecam
Schaboszczak
Killzone
Fifa 08
Formuła 05
MGS:PO
W przewach LocoRoco
MoniqaPS2PSP
CYTAT(michal89a23 @ 11 04 2008, 15:08) *
Ja właśnie kupiłem HOT SHOTS GOLF. Gierka Wymiata!!! Nigdy nie myślałem że partyjka w golfa może aż tak wciągać. Żałuję że dopiero teraz to kupiłem!!!! Polecam

Everybody's golf była moją pierwszą grą na psp. Jest świetna, z jajem i wbrew pozorom wcale nie tak łatwo ją wymaxować. Teraz ostrzę pazury na wersję ps3. Cudo.
Obecnie patapony/FF7CC i FF7, po trochu Manhunt 2 uncensored i star ocean 2 wink.gif
Grzehoo
Skończyłem flOw, ta gra to małe dzieło sztuki, począwszy od menu głównego (którego na dobrą sprawę nie ma), przez świetny ambientowy soundtrack i odczucia płynące z nurkowana w bezkresnym oceanie, na napisach końcowych kończąc. 9/10.

Dalej cisnę w LCS, poza tym czasem przejadę wyścig w NFSU Rivals.
BartX
Crazy Taxi Fare Wars. Z sentymentu odpaliłem Sid Meier's Pirates, fartem po 10 minutach rozwaliłem najlepszego pirata w grze, zapomniałem zrobić save'a, przegrałem no i kicha, wyłączyłem biggrin.gif
Kriseh
Namietnie w Flow, masakra...
Bartezoo
Beats (gra muzyczna,można własne kawałki wrzucic) GoW i flOw.
stona
CYTAT(czesio83 @ 7 04 2008, 14:45) *
team budies

To taka pseudo strategia? Skąd masz?
czesio83
tak to strategia ale bardziej zręcznościowa:) i taka bez przemocy biggrin.gif
skąd mam wiadomo happy.gif na ps store tego niema sad.gif
przerobiłem obraz z mojej kolekcji na psx'a

a obecnie

silent bomber
puzzle quest gra wciąga jak bagno blush.gif
firana140
łajpałt pjur smile.gif

wypas
Coati
flow przed snem - ile ta gadzina ma form?
tak pozatym testuje wszelkie homebrew na psp... odpoczywam od gta vcs

//edit

chodzi o to samo co w spore... o zycie.

no i o to samo co w komorkowym wezyku xD
tomsecret1993
Mógłby ktoś bliżej przytoczyć sens tej gry (flOw), jest tu jakiś cel i na czym to polega? Oglądałem filmiki na utub i jakoś nie wczułem się w klimat, bo jakoś nie wiedziałem o co chodzi jakby?
koniec offtop:
Obecnie dalej Twisted Metal Head On (TA GRA WYMIATA) i RE4 na PS2 cool.gif
Mastachi
Ja gralem w wersji flash na pc. Poszukaj gdzies na necie to zobaczysz ocokaman
MoniqaPS2PSP
wszystko poszło w kąt po odpaleniu DJ max partable. Przy tej grze Amplitude to bułka z masłem...
Mastachi
Takie trudne?
Tyglysiak
Obecnie co męczę? Nie mam jakiegoś faworyta, choć w tej chwili w konsoli drzemie sobie Killzone: Liberation spox.gif
MoniqaPS2PSP
CYTAT(Mastachi @ 15 04 2008, 18:51) *
Takie trudne?

trzyma poziom i to konkretny. łamię sobie palce prawie ale gram od godziny więc dopiero sie uczę wink.gif.
czesio83
CYTAT(tomsecret1993 @ 15 04 2008, 17:28) *
Mógłby ktoś bliżej przytoczyć sens tej gry (flOw), jest tu jakiś cel i na czym to polega? Oglądałem filmiki na utub i jakoś nie wczułem się w klimat, bo jakoś nie wiedziałem o co chodzi jakby?
koniec offtop:
Obecnie dalej Twisted Metal Head On (TA GRA WYMIATA) i RE4 na PS2 cool.gif

coś jak w snejku na komórki pływasz sobie i zjadasz małe owady wink.gif wodne smile.gif i nie dajesz sie zjeść wiekszym dry.gif
ale gra działa relaksacyjnie:) i to bardzo:)
Qjon
Co do DJ Max Portable - dlatego lepiej jest zacząć od dwójki - jest prostsza wink.gif
(albo to ja byłem już na tyle dobry przy przesiadce z 1 na 2 sweat.gif )
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.