Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Ulubiony rysownik
Forum PSX Extreme > Inne > Klub Dobrej Ksiazki > Klub Dobrego Komiksu
Psyko
Wielu jest mistrzów, ale ja spośród wszystkich wybieram Bisleya. Koleś ma odjechaną wizję cycatch i dup.iastych lasek, przepakowanych kolesi i wykręconych kreatur. Czyste piękno.

http://simonbisleygallery.com/

przechu.j

muzycy Slayera by Biz, mistrzostwo..

http://simonbisleygallery.com/?bisley=home...d=71&cara=1
Diabeu
do Simona bym dorzucił Mignolę i Millera
każdy z własnym stylem
Psyko
Todd na początkach Spawna, też nieźle miotał...
Diabeu
trochę za bardzo to plastikiem waliło
jeszcze Guarnido jest niezły, Blacksad kopie ryj
Psyko
Capuulo walił plastikiem, ale Todd? Nie, jego kreksa przez te wszystkie zaokrąglenia przypominała mi jakieś barokowe bazgroły.
safferon
Srał pies Todda i jego telenowelę, Ashley Wood i Hellspawn - to było coś.
Lain
Bislej .. w szczególności za Lobo..

no i do tej śmietanki chyba dorzucę jeszcze kolesia, który wykonywał rysunki w X-treme X-men - Salvador Larrocci.
Psyko
Chris Bachalo za Ghost Ridera 2099, zayebiście oddał cyberpunkowy brud! Nie taki mistrz jak Biz, ale daje rade!
safferon
Ehe, kawał solidnego cyberpunka.

-A kto pyta?
-Wrogie nastawienie adresowane do ciebie icon_twisted.gif
_Milan_
Moebius
Mike Mignola
Greg Capullo ( za creecha, lubie sobie ogladac ten komiks, w polaczeniu z kolorami nakladanymi przez ekipe liquid graphics powoduje slinotok)
Frank Miller
sal buscemi ( tak to sie pisze? w spidermanie byl najlepszy)
John romita, no wy(pipi)ka, ma laske za rysunki w daredevilu, maj-ster-sztyk( polski mega marvel, o tym mowie, jr. tez daje rade)
Obsolete
CYTAT(safferon @ 5 05 2008, 12:30) *

To byl Ben Templesmith.
Jakim
Milan- Sal Buscema? Aby na pewno? Wszystkie rysunki praktycznie na jedno kopyto z tego co pamiętam, to chyba lekko się poprawił przy koncowych Spidermanach wydawanych w Polsce ale ogólnie to średniak.
Obsolete
CYTAT(Jakim @ 5 05 2008, 20:49) *
Milan- Sal Buscema? Aby na pewno? Wszystkie rysunki praktycznie na jedno kopyto z tego co pamiętam, to chyba lekko się poprawił przy koncowych Spidermanach wydawanych w Polsce ale ogólnie to średniak.

Ta. Tez sie zgadzam ,ze na koniec bylo niezle, a to za sprawa wiekszego rozmazania rysunkow. Te wczesniejsze sa obrzydliwe i kiczowate. Najbardziej rozwalala mnie u niego schematyczna mimika postaci, przy usmiechu zawsze jakies idiotyczne blizny na policzkach;]
Jakim
Z tego co pamietam, to jemu przyszło narysować zabójstwo tk Green Goblina jak i Octopusa (przez Kane'a o ile sie nie mylę)

Kurde, co ja bym dał aby powstało jakies wydawnictwo i kontynuowało przygody Spideya, czy Batmana.
Z tego co gdzieś czytałem to Amaizing Spiderman ma już chyba z 560 numerów- u na pokazano zaledwie 100 z hakiem. Wielka szkoda.
Obsolete
Spidera to juz zdazyli wyzerowac pare lat temu i zaczac liczyc numery od poczatku.
safferon
CYTAT(Obsolete @ 5 05 2008, 20:47) *
CYTAT(safferon @ 5 05 2008, 12:30) *

To byl Ben Templesmith.

(pipi)enie, pierwsze 10 zeszytów pocisnął Wood, Templesmith odpowiedzialnym jest za pozostałe 6.
wozek
Darick Robertson - za The Boys.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.