Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: 10000 BC
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy
Psyko
Właśnuie przed chwilą mignął mi trailer tego filmu w TV. Fajna scena z mamutami i tyle, bo na cały się nie załapałem... Więcej info tutaj http://wwws.pl.warnerbros.com/10000bc/
Mordechay
Ciekawe w jakim języku będą rozmawiali bohaterowie filmu, bo jeśli po angielsku to sie mocno zdziwię.
adi
CYTAT(Mordechay @ 9 03 2008, 10:04) *
Ciekawe w jakim języku będą rozmawiali bohaterowie filmu, bo jeśli po angielsku to sie mocno zdziwię.

A w jakim mieliby rozmawiać,żebys sie nie zdziwił? laugh.gif
Mordechay
CYTAT
A w jakim mieliby rozmawiać,żebys sie nie zdziwił? laugh.gif

Umba-umba, rrrrr!

Właśnie tak. happy.gif
nWo
co to za tytuł ?? 10000 BC tzn before civilization ??
signap
Before Christ
Mikes
Widziałem trailer w tv, wygladało naprawde fajnie, ciekawe co z tego wyjdzie.
wozek
bedzie podobny kupsztajn jak z Apocalypto. ja omijam z daleka.
nWo
o lol to o jezusa chodzilo, jakby ta era miala jakiekolwiek znaczenie dla filmu, skoro ktos liczy ze to bylo 10.000 lat zanim ktos te postac wymyslil to jest bezseonsowny tytul, ale wybacze tworcom ich karygodny błąd, rozumiem ze ice age 1 i 2 są juz zajete dry.gif nie ma to jak z dupy wyjac sobie tytul dla filmu.
Hejas
Ghahahaha. (tu wstaw histeryczny śmiech Cartmana z South Park)

No nie mogę. ;D
CheeseOfTheDay
Może są zajęte, a może akcja nie dzieje się w epoce lodowej, po prostu ;f?
stona
A może tytuły " w czasach kamienia łupanego" lub " gdy nie było mikrofalówek" byłby by dla hamerykanów zbyt prostackie by nazwać nimi film bez fabuły opierający się na efektach specjalnych wink.gif

Coś czuję że nie będzie to kolejny film który po jednokrotnym obejrzeniu przyjmie na klatę "Shift+delete" wink.gif
Psyko
Fajnie mamuty na tym trailu biegają, ale z historią to to nie ma za wiele wspólnego... mamuty i a'le egipskie budowle?
bobby
Alez ten film jest nedzny. Probowalem na sile doszukac sie chociaz jednego plusa, ale nie dalo rady.
Wszystko jest w nim nie tak: efekty, aktorstwo, fabula itd. Ale i tak "najlepsze" sa dialogi laugh.gif
Zenada, zenada, zenada. Brrr. Probuje zapomniec jak najszybciej o tym gow*ie.
gork
Bylem na tym gownie dzisiaj. Generalnie to co wyzej. Az dziwne, bo trailer byl niczego sobie, a tu taka padaka.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.