Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: RPG/shooter
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik RPG
_Yulaw
Są jakieś strzelaniny rpg na ps2? Bo narazie znalazlem tylko deus ex:the conspiracy, ale to ma chyba za malo elementow erpega, no i jest widok fpp a ja bym wolal tpp. Wiecie chodzi mi o cos jak teraz mass effect, czy ten nowy fallout co ma wyjsc. Mozecie podac tez tytuly na pc tylko zeby byly stare bo mam slabego kompa tongue.gif Chodzi mi o taka gre co elementy rpg nie sa tylko dodatkiem, ale co nawet goruja nad motywami strzelanymi. Znacie jakas taka gre? biggrin.gif
Di
Morrowind?
signap
system shock 1/2 , bioshock, ta gierka na silniku HL2... jak sie ona nazywa Dark Messiah, Deus ex1
Sowaa
FFVII Dirge of Cerbereus
Belcoot
CYTAT
Są jakieś strzelaniny rpg na ps2? Bo narazie znalazlem tylko deus ex:the conspiracy, ale to ma chyba za malo elementow erpega, no i jest widok fpp a ja bym wolal tpp. Wiecie chodzi mi o cos jak teraz mass effect, czy ten nowy fallout co ma wyjsc. Mozecie podac tez tytuly na pc tylko zeby byly stare bo mam slabego kompa Chodzi mi o taka gre co elementy rpg nie sa tylko dodatkiem, ale co nawet goruja nad motywami strzelanymi. Znacie jakas taka gre?

Deus Ex 1 ma bardzo dużo elementów RPGa. Ba! To jest RPG pełną gębą, tylko po prostu bardzo oryginalne podejście do tematu tongue.gif (no, zważywszy na System Shocki, to nie tak bardzo oryginalne, ale to ci sami twórcy, mniej więcej). Najlepiej sprawdzić wersję na PC, choć ta na PS2, pomimo, że framerate zasysa, też jest niezła (pod kilkoma względami podoba mi się nawet bardziej). Niezła? Deus Ex 1 to absolutne mistrzostwo game designu.
_Yulaw
SPrawdzilem na pc ale nie moge w to grac bo nie umiem grac na klawierze i myszce:P Za to na ps2 gra sie calkiem spoko tylko ten auto aim sprawia ze gra jest bardzo prosta (zabija sie typkow z bardzo dalekiej odleglosci praktycznie bez celowania), narazie przelazlem tylko 1 lewel, mam nadzieje ze dalej bedzie lepiej.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.