elsaint360
12 03 2008, 22:36
Tak jak w temacie.Typujemy najwkurzajace gry na x360.moje typy to:skate,fifa 08,lma manager
Czemu wkurza Cię skate i Fifa? Przecież to za(pipi)iaszcze gry O_o...
kowal_dc
12 03 2008, 22:50
CoD4 na veteranie i Halo 3 w matchmakingu
cod 4 online po patchu KUR.. JAKIS PIER.... ŻART!!!!!!!!!!!!!
Bojan_Zaw
12 03 2008, 22:57
skate
CYTAT(qb3k @ 12 03 2008, 22:43)

Czemu wkurza Cię skate i Fifa? Przecież to za(pipi)iaszcze gry O_o...
Fifa potrafi wku***ć i to bardzo

W Skate nie gralem. Pozatym Halo 3 multi momentami zalamuje:/
blantman
12 03 2008, 23:08
Skate, Halo 3 <-- Online

, PES 08 <- online, Blue Dragon <-- postacie (MArumaro....) i last but not least Lost Planet (ledwie ruszyłem ją )
elsaint360
12 03 2008, 23:12
w skate w(pipi)ia mnie to zapierdalanie po miescie. zawsze sie okazuje,ze miale pojechac mostem w lewo,a nie ulica w prawo na dol.Ogolnie poruszanie sie po miescie
alexx-1
12 03 2008, 23:29
Kameo, PGR3 i Cracdown.
Dodaje jeszcze Forze 2...
Czezare
12 03 2008, 23:37
Bez najmniejszych dla mnie watpliwosci Kane&Lynch.Poziom w Hawanie jest tak porabany, ze nie wiem jak cos takiego mogli przepuscic...
A tam, Skate nie jest denerwujacy, mapke mozesz sobie wlaczyc, teleportujesz sie najblizej miejsca w ktore chcesz dotrzec a po drodze jeszcze sobie wykrecisz jakis trik...
Mnie w(pipi)il COD4 na Veteranie, gra doslownie przyprawiajaca o bol glowy, przeciwnicy zero AI, po prostu wiedza gdzie jestes, wychylisz sie lekko to zostaniesz obrzucony gradem kul i granatow... Coz, co prawda podolalem i mam prawie calaka, jednak to jest bardzo denerwujaca gra.
Nastepna wkurzajaca gra jest Forza2, idzie sie zdenerwowac gdy po 4 okrazeniach na pierwszym miejscu z najwyzszym poziomem trudnosci i wylaczonymi wszystkimi wspomagaczami popelniamy blad na 5 okrazeniu i z achievementa nici -.-
Nastepnie PGR3 online, wystarczy kogos zepchnac na bande i mozemy wracac do lobby, wtf?
CoD4 - epilog i no fighting in the war room na veteranie...
RR6 - za caloksztalt nudnosci po pewnym czasie i posranego poziomu trudnosci ,ktore rosnie nie wiadomo w jaki sposob
NFS ProStreet - jezu to miala byc forza czy co? wiekszego (pipi) z pod szyldu NFS chyba sie nie da zrobic
Table Tennis - niektore mecze sa przesadzone i odechciewa sie grac
Nightmare90
13 03 2008, 00:34
Kameo - za ogólną kiczowatość i cukierkowatość.
CoD 3 i CoD 4 na Veteranie no masakra normalnie moment w grze 10 minutowy grac 3 h.
bountyhunter
13 03 2008, 02:11
elsaint - przeciez lma manager 07 jest banalny i w ogole nie frustruje

mnie najbardziej wkurzaly cody na veteranie i lost planet na extreme
Slupek88
13 03 2008, 06:42
Beowulf-tak zwany totalny crap, i ale najgorzej mnie wkurza, że ta syfiasta gra momentami jest trudna i nie moge jej przejść.
Naruto-walki online, jak dla mnie hardkore
Kroolik
13 03 2008, 08:12
seria HALO - największy gniot jaki widziałem. Nie mam zielonego pojęcia co ludzie w tym widzą.
CYTAT(Czezare @ 12 03 2008, 23:37)

Bez najmniejszych dla mnie watpliwosci Kane&Lynch.Poziom w Hawanie jest tak porabany, ze nie wiem jak cos takiego mogli przepuscic...
Havana na Hard to test nerwów
autentycznie wkurwić potrafi Table Tennis na All-Star
Królik, to nie jest topic o słabych tytułach
Kroolik
13 03 2008, 08:23
CYTAT(Diabeu @ 13 03 2008, 08:17)

autentycznie w(pipi)ić potrafi Table Tennis na All-Star
Królik, to nie jest topic o słabych tytułach (domyślnie Halo3)
Zlinczują cię za to

Masz rację, Table Tennis doprowadza mnie do rozstrojów żołądka.
Wygrywasz pierwszy set, prowadzisz w drugim i nagle konsola wygrywa wszystko bez jakiegokolwiek powodu/zmiany stylu/cokolwiek.
Na 10 podejść mam zero udanych

Kiedyś wyjdzie.
niech spróbują, zjem i wypluję
w TT to mam na All-Star już połowę zrobioną, ale za cholerę nie mogę szwedem rozwalić koreańca, ten blond idiota nie potrafi serwować sensownie
smalec_
13 03 2008, 08:31
nie wiem jak kogos może wkużać halo 3 na multi

, za to nie podeszło mi kameo mimo dobrych checi nie skonczyłem tej gry bleeee... ja od siebie dodałbym assassins creed w niektórych mometach, plus zabugowane osiągniecia
bomberman
13 03 2008, 10:04
cod4 na veteranie-osobscie mi sie podobala taka gra nerwow:D
rainbow six vegas na najwyzszym-cod4 chowa sie przy tym jka dla mnie
wujakamil
13 03 2008, 11:02
McDriv3r
13 03 2008, 11:20
Mnie irytuje Saints row.Przechodze jedna misje i dalej mi juz niechce xD
Ps.Cod 4 na veteranie?W dwa dni wyciagnolem calaka.Cod 2 to co innego
co cod2 ma trudnego? dzieki renegracji te gry na veteranie (seria COD) jest srednia by nie mowic latwa - dla utrudnienia znajda sie takie momenty ktore sie powtarza, powtarza,..., i w koncu poszlo sie dalej, pamietam w 2 byla pewna misja ze trzeba bylo oczyscic budynki (w sumie 5 i co 1 czekpoint) z niemcow jesli nie zabiles wszystkich na pietrze jednym magazynkiem to nastepni sie respawnowali. Ogolnie wcale COD2 nie byl trudny - na PC gralem 2-3 misje na 360 orazu na Veterana by sie nie bawic. Rada "powoli bo sie roz pier doli"
Do trudnych zaliczyl bym THP8 - niektore zadania na SICK sa prawie nie realne (jesli sie zobaczy rozwiazania na YT to wraca nadzieja)
Mnie wpienia Eartch defence force 2017....na calaka trzeba przejsc gre 5 razy(easy,normal,hard,harder,inferno...)
najbardziej wkurzajace to sa takie tematy. widze chlopaki, ze sie naprawde nudzicie.
dopiero co powstal temat o najbardziej hardcore'owych gra (tamten jeszcze w miare sensowny). a juz kolejny o najbardziej wkurzajacym. juz nie wspomne, ze jako najbardziej wkurzajace czesto ludzie wymianiaja gry hardcore'owe.
co to wogole znaczy wkurzajace? glupia, trudna, brzydka, smieszna, smutna, cukierkowa, straszna itp. pod to stwierdzenie mozna podciagnac niemal wszystko.
a zeby nie bylo off topic:
nie ma gier wkurzajacych. gram dla przyjemnosci. jak mi jakas gra nie pasuje do odkladam na polke/sprzedaje i zapominam. to samo robie jak mi sie nie podoba, jest wg. mnie glupia, dziecinna itp.
a jak gra stanowi wyzwanie to dlaczego mnie ma to wkurzac?
alexx-1
13 03 2008, 15:53
Musimy wreszcie gdzies sie wyzyc
Adam, Table Tennis to prześwietna gra, uwielbiam ją
i zarazem nienawidzę

taka toksyczna miłość
2razyjot
13 03 2008, 16:39
Call Of Juarez na hardzie. Juz na normalu krew mnie zalewala, jak przeciwnikow nie moglem przycelowac gdzie stoja - nie wiem, moze to wina mojego LCD ale nie moglem dostrzec gdzie stoja szczegolnie w lasach, wrrrr. Teraz tne na hardzie i skubance potrafia dobrze przycelowac! ;[ Ale w sumie ta gra to geniusz i miod dla mnie!
Skate - wrazliwosc mojej galy w padzie, nie zas sama gra.
CYTAT(Diabeu @ 13 03 2008, 15:55)

Adam, Table Tennis to prześwietna gra, uwielbiam ją
i zarazem nienawidzę

przeciez ja nie wymienilem zadnej gry ;p
a to co pisalem to moje osobiste podejscie do tematu.
tak jak niektorzy uwazaja, ze nie ma brzudkich kobiet - tak ja uwazam, ze nie ma wkurzajacych gier. sa poporstu takie ktore mi nie pasuja i je sobie odpuszczam
maciek88
13 03 2008, 17:36
nie zgadzam sie ;] gierka moze byc fajna i wkur.wiajaca zarazem - np kiedy gameplay jest miodzio, ale backtracking sukcesywnie zniecheca... albo niewidzialne sciany. gry z tymi przypadlosciami okreslam jako "wkurzajace".
CYTAT(maciek88 @ 13 03 2008, 17:36)

nie zgadzam sie ;] gierka moze byc fajna i wkur.wiajaca zarazem - np kiedy gameplay jest miodzio, ale backtracking sukcesywnie zniecheca... albo niewidzialne sciany. gry z tymi przypadlosciami okreslam jako "wkurzajace".
Ale to właśnie backtracking i niewidzialne ściany są częściami gameplay
maciek88
13 03 2008, 18:57
CYTAT(a88ot @ 13 03 2008, 18:18)

CYTAT(maciek88 @ 13 03 2008, 17:36)

Ale to właśnie backtracking i niewidzialne ściany są częściami gameplay

dla mnie gameplay to mechanizmy rozgrywki, system, jej tryby dopracowane w wiekszym lub mniejszym stopniu, co z kolei przeklada sie na przyjemnosc grania czyli sam fun, frajdę. dlatego gp Halo 3 jest wyżyłowany do granic (jesli idzie o multi) i ludzie na calym swiecie cisna w to z zamilowaniem, a jakis tam Timeshit niebawem zostanie zapomniany... i nic do tego nie maja niewidzialne sciany czy backtracking. tak samo Ninja Gaiden - bt byl i to momentami nieprzyzwoity, ale nie zniechecilo mnie to na tyle by odmowic sobie obcowania z tą grą.
przynajmniej ja postrzegam to w ten sposob ;]
elsaint360
14 03 2008, 09:24
lma-od razu jak wlaczasz ta gre to w(pipi)ia syf!!! jest tak nasrane,ze wogole nie wiem co mam robic
Ciekawe czy przy Ninja Gaiden 2 też będą latały pady o ściany , tak jak to miało miejsce przy ''jedynce''
Wojtusior
14 03 2008, 15:58
Podobno dwójka ma być łatwiejsza, więc pewnie w mniejszej ilości
CYTAT(Wojtusior @ 14 03 2008, 15:58)

Podobno dwójka ma być łatwiejsza, więc pewnie w mniejszej ilości

no właśnie ,łatwiejsza bo po save'ie będzie 100% energii i energia będzie się odnawiała podczas walki.
IMO Table Tennis. Gra świetna, ale wymaga dużo praktyki i czasu.
kulizacja
14 03 2008, 21:00
CoD4 na Veteranie póki co prowadzi i ja do tego dokładam swój głos.
A temat powinien brzmieć najbardziej frustrująca gra , bo do tego większość osób pije
elsaint360
15 03 2008, 13:04
To oznacza to samo
elimiko
15 03 2008, 13:49
CYTAT(kulizacja @ 14 03 2008, 21:00)

CoD4 na Veteranie póki co prowadzi i ja do tego dokładam swój głos.
A temat powinien brzmieć najbardziej frustrująca gra , bo do tego większość osób pije
"Najbardziej wkur***jąca gra" brzmi bardziej dosadnie i lepiej kojarzy sie z nerwami jakich niektore tytuły potrafią nam dostarczyc
kulizacja
15 03 2008, 23:07
To w takim wypadku najbardziej w(pipi)iającymi grami są wszelkie shootery z możliwością grania online w których ty grasz na padzie a przeciwnik używa combo klawa+mysz
czejenix
16 03 2008, 11:48
Skate - dobra giera, ale niektore koncowe zadania sa tragiczne:)
CYTAT(czejenix @ 16 03 2008, 11:48)

Skate - dobra giera, ale niektore koncowe zadania sa tragiczne:)
Które?

Wiesz, przeszedłem całe i nic tragicznego nie doświadczyłem...
Pamietam, ze zadanie polegajace na wskoczeniu na raila z nollie 360 flipem ladnie mnie podkur,wilo... zrobilem kilkadziesiat podejsc, ale w koncu sie udalo
Wkur,wiajaca byla walka w Gears of War z Raamem na Insane.
Aaa zadanie z Dyrdekiem i Bigiem? No, może faktycznie 'lekko frustrujące'

. IMHO najtrudniejsze w całej grze. I to chyba był zwykły 360 flip do FS Crooked o ile się nie mylę
massmedia
16 03 2008, 17:52
Skate w(pipi)iajace? No bez jaj ta gra byla dla mnie duzo duzo za latwa, wrecz banalna. Moze troche dlatego, ze w demowke gralem nonstop, i wyczucie z skejtowe mam z reala

Co do zadania z bigiem i dyrdekiem, to u mnie polecialo przy 2 probie, wtedy tez odblokowal mi sie achievement glitch
Swiechu
25 03 2008, 17:54
CYTAT(Czezare @ 12 03 2008, 23:37)

Bez najmniejszych dla mnie watpliwosci Kane&Lynch.Poziom w Hawanie jest tak porabany, ze nie wiem jak cos
Havana na Hard to test nerwów
Albo jestem jakiś dziwny albo całkowity Hardcorowiec, havanę na hardzie zrobiłem bez problemów, to było łatwe. No dobra, helikopter poszedł przy trzeciej próbie, ale ta gra JEST łatwa. (havana też) Przynajmniej na X0, i domyślnych ustawieniach czułości, które wszyscy nienawidzą bóg wie czemu.
Keymaker
25 03 2008, 18:12
GHIII na expercie (z wyjątkami) i Lou na hardzie. Noż FUCK SAKE !!!!
Fifa World Cup 2006 mecz Australia-Wyspy Salomona grrrrrrrrrrrrrrrrrrr !
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.