Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Głupi problem z Allegro
Forum PSX Extreme > Inne > Pomoc
Dr.Czekolada
Otóż przez jakiś czas (parenaście miesięcy hehehhe biggrin.gif) nie opłacałem rachunków. W końcu dostałem list z windykacji, chcąc nie chcąc spłaciłem należność. Ok później przyszły maile od Allegro i windykacyjnej firmy (że wszystko jest gut). Jednak niedawno byłem zmuszony skorzystać z Allegro, a tu.... moje konto zawieszone ?! (na stronie napisane że moje saldo spłacone O_O). Chcę tą sprawe wyjaśnić, ale nie wiem ..... gdzie znaleść maila do nich.... .
Owiec
Jesli nie dostales e-maila ,ze konto zablokowane to moze byc ciezko, ale z tego co pameitam ,jak mi 2x zablokowali, to przy logowaniu sie na moim koncie, bylo jakies tam chrzanienie ,typu konto zablokowane, czynnosci ograniczone i na dole formularz z odwolaniem chyba.
Dr.Czekolada
Hmmm pamiętam że sotałem maila od Allegro, ale tam było raczej napisane że wszystko jest spłacone i jest gut, więc myślę czy oni po prostu nie zapomnieli mi odblokować, avangerzy jedni confused.gif.
mayer18
ja mam to samo muszę wysłać ksero dowodu osobistego nawet nie wiem poco to im jest potrzebne...
Owiec
Ty to pewnie dlatego ,ze zmieniles dane osobowe, tez wtedy musialem wyslac.
ArkejD
napisz do nich, nie pamiętam teraz, ale jak się zalogujesz to masz tam odnośnik, albo w mailu ktory dostałeś od allegro za uregulowanie długu, gdzieś tam jest odnośnik co do informacji i powodzie blokady i również tam gdzieś jest aplikacja do wysłania. Wygląda to tak, zejak klikasz na odnosnik, to w temacie pojawia się : Blokana konta :nazwakonta: i ty wpisujesz w pole swoją prośbę i oblokowanie. Mi odblokowali po jednym dniu od wysłania do nich maila.

Muisz poszukać, bo na pewno jest, a samo moga wcale nie odblokowac
Dr.Czekolada
Ehhhh, na Allegro nic nie widzę, tylko to że mam zablokowane konto, i informacje mam wysłane mailem, ale owego maila usunąłem już jakiś czas, w kontaktach mam tylko allegro@intrum.pl ale to raczej, w sprawach windykacji, nie wiem może tam napisze ?.
Super Big Boss
Skontaktuj się z nimi przez formularz kontaktowy. Napisz, że zmieniłeś maila i spytaj co masz zrobić żeby ci odblokowali konto. Ja tak kiedyś miałem i musiałem im wysłać ksero dokumentu potwierdzającego moje dane i jakieś oświadczenie ale już nie pamiętam dokładnie.
wozek
wystarczy wejs w Usługi -> Kontakt z Obsługą Użytkownika i tam bedziesz mial drzewko z wyborem swojego problemu. voila
Dr.Czekolada
Uf dzięx stary, nie mogli podać normalnych adresów mailowych, tylko jakieś formularze w pomocy sic.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.