Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: HS w Warhawku
Forum PSX Extreme > Inne > Pomoc
Adamus7856
Od pewnego czasu gram w Warhawka. Niedawno zaczelem grac z polakami i nastapil pewien problem. Moj HS (Jabra BT135 czyli ten dodawany z Warhawkiem) nie wspolpracuje z ta gra poprawnie badz tez ja nie wiem jak go poprawnie z ta gra wlaczyc. Kiedy gram z wlaczonym HS swietnie slysze moich znajomych, aczkolwiek oni mnie nie - w czym moze byc problem. Na poczatku myslalem ze to dla tego ze uruchamiam hs podczas gry, ale mimo wielu prob uruchomiania go w roznych momentach dzialania badz nie dzialania gry sie poddalem - za kazdym razem to samo. Ma moze ktos ten problem - moim zdaniem nie jest to wina HS bo z Resistance, BP czy Lost Planet wspolpracuje idealnie wiec nie wiem - bede wdzieczny za kazda pomoc
Adamus7856
ok temat można zamknąć - sam sobie poradziłem - widać nikomu nie chciało sie napisać że aby coś powiedzieć w Warhawku trzeba wcisnąć L3 - no comments huh.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.