Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Produkt
Forum PSX Extreme > Inne > Klub Dobrej Ksiazki > Klub Dobrego Komiksu
Psyko
Najlepszy IMO magazyn komiksowy w Polandzie, szkoda że już od dłuższego czasu nie żyje. Twór Śledzia niszczył, aż został zniszczony dzięki staraniom Banana z N+, który zajmował się wydawanie tego, w tym momencie wielkie faki dla niego. Zawsze wypełniony humorem, komiksami i infem na ich temat i nie tylko. Tęskni jeszcze ktoś?
Specu
stare dobre czasy
za(pipi)iste komiksy, swietny humor, ciekawe artykuly...
nawet moja morda jest w jednym z produktów xD
Psyko
W którym i gdzie? icon_twisted.gif
xxxplayer
Hehe produkt to najlepszy komiksowy magazn jaki miałem w łapskach (z resztą dalej mam numery 1-13 na póleczce). Niszczył klimatem oraz świetnymi produkcjamy min.
osiedle swoboda (który doczekał się własnej miniserii) pierwsze kroki stawiał tam też likwidator biggrin.gif Ogólnie szkoda że magazyn nie jest już wydawany, brakuje mi czegoś pożądnego na rynku.
MasterShake
se odkopie

chyba najlepsze co u nas bylo. Raz ze wilq tam byl a dwa ze poczatkowe osiedla swoboda - u mnie sa do dzisiaj kultowe. No i biegunka. Ogolnie szkoda ze padlo, chociaz pozniejsze numery juz troche slabsze byly lf
Psyko
Oprocz samych komiksow, ostro recki i cala publicystyka rzadzily.
MasterShake
ogolnie klimat byl tam zaje.bisty, p.lux afair za to byl slaby
BieŃ
ryba k.rwa do dziela!! czekam na nowe osiedlaki tongue.gif nie no szkoda ze produkt tak skonczyl...
puszkin
zarzuccie jakimi skanami albo choc zdjeciem okladki bo ciekawym coz to takiego
BieŃ
stona
http://www.komiks.gildia.pl/prasa/produkt

Tu masz kilka stronek z każdego numeru. Kumpel ma większość , będę musiał sobie pożyczyć od niego i znowu przeczytać biggrin.gif
Tori
Tęsknię za osiedlem swoboda, kurva, chyba sobie odkopę produkty i zacznę czytać od początku smile.gif Dobre były też inne komiksy, ale było sporo tytułów, które do mnie nie docierały, np. jakaś tam opowiastka detektywistyczna.
_Milan_
"jestem Iron;a ja Maiden; a to jest eddie, eddie jest z poznania"

niektore teksty osiedlowe sa niezapomniane ;]
MasterShake
ekipa rozbiorkowa od dzwiedzia xddd. Lepsze bylo jak robili w kostnicy

-Spoko trup nie zajac

Ogolnie wiekszosc tekstow z tego byla za(pipi)ista. Wie ktos co sledziu robi? Bo kiedys tu na forum pisywal
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.