Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Mario Kart: Double Dash!!
Forum PSX Extreme > Platforma > Nintendo > GameCube
Kopruch
Zastanawiam sie jaki bedzie Mario Kart.
Jak ktos ma screny to prosze umiescic i wypowiedziec sie na temat tej gry.Mam ja na N64 i jest Very Gut!!!!! Mysle ze ta tez taka bedzie.
kafei
Ja też kocham tę grę, mam nadzieje, że będzie bardziej podobna do tej z GBA niż na N64, w tej drugiej wersji niektóre trasy były za długie :? chciałbym jeszcze żeby dodali jakieś nowe postacie, no i nareszcie zawodnicy będą w 3D biggrin.gif
P.S. Wrzucajcie screeny :!:
Kaxi
Chcialbym zeby gra an GC byla bardzoej zroznicowana i zajawkowa oraz rozweselajaca niz an GBA. PRzydalyby sie specjale typu pila lancuchowa czy bomba smierdzidlowa. Ja ma dwa czy trzy rzadko spotykane screeny ale nei wiem dokladnie jak je wrzucic tu. Probowalem i nic.
Kopruch
Kaxi popstaraj se no je nam tu wrzucic liczymy na ciebie!!!!!!!!

_GAMECUBE_
Kaxi
Moze wyjde na leszcza ale w FAQu pisze ze ne mozna zamieszczac obrazków zamieszcoznych na kompie cyzli nicic. Tylko te ze stron.
lukkow
To wrzuć te fotki np. na Wirtualną Polske i URL do nich wstaw między znaczniki [img][/img]
Matrox
Moze wyjde na leszcza ale w FAQu pisze ze ne mozna zamieszczac obrazków zamieszcoznych na kompie cyzli nicic. Tylko te ze stron.

Eh to wyslij mi je na meila a ja je wrzuce - rate@master.pl
Kaxi
Już wysłałem. Mam andizje ze doslzo.
Kopruch
Panowie zdjecia maja byc
Splender
Gierka moze byc niezle, szczegolnie dlatego, iz ma miec zaimpletowany tryb gry online (tak slyszalem). Ale po zobaczeniu pierwszego filmiku z E3 2002 nie jestem zachwycony...Chociaz ten filmik w sumie nic nie pokazywal szczegolnego (jezdzacy marian i luigi), wiec poki co jestem dobrej mysli, poniewaz Mario Kart na N64 byl poza jakimkolwiek zasiegiem.
Matrox
Już wysłałem. Mam andizje ze doslzo.

To co mi wyslales to sa tamety z MK: SC na GBA i to takiej wielkosci ze ... czyli jakies 1.5cm na 2 cm smile.gif

Ale po zobaczeniu pierwszego filmiku z E3 2002 nie jestem zachwycony..

Z tego co pamietam to ten filmik byl stworzony by pokazc moc konsoli a nie MK.
Dani
A ja bym chciał, by nowy Mario Kart przypominał tego z N64, według mnie właśnie ten jest najlepszy, najbardziej wciąga i ma najlepszy tryb multiplayer. Ciekaw jestem tylko, czy jeśli zaimplementują tryb On-line, to czy w naszym kraju będzie się dało szpilać po sieci.
Splender
Z tego co pamietam to ten filmik byl stworzony by pokazc moc konsoli a nie MK.

Calkiem mozliwe... W takim razie sorry, nie wiedzialem o tym, gdyz wszedzie gdzie o tym bylo cos napisane, to, ze jest to pierwszy filmik zapowiadajacy MK. W takim razie czekamy na E3, tam powinni cos wiecej zaprezentowac.
Tori
oby był taki spasiony jak na GBA!
lukkow
Na GBA był zaje.bisty mi przynajmniej bardziej podpasował niz na N64.
Tori
dokładnie
Kopruch
MK to byla moja pierwsza gra na N64 i gralem z nia z kumplem przez 6 lat az dostalem gacka i mi ani kumplowi sie nieznudzila .
paroofa
Ja mam dostęp do wersji MK na N64 i GBA. Muszę powiedzieć, że to MK64 wymiata na całej linii, w multi playerze ofkoz bo w SP nawet nie grałem smile.gif Szczególnie plansza taka z kwadratami ;> Na gba gra też jest bardzo fajna na single, ale o mp nic napisać nie mogę, bo nie grałem:( Ogólnie mam nadzieję, że MK na GC będzie trzymać poziom poprzedników wink.gif.
Picool
Uważam że Mario Kart to najlepsze kartym pod względem MultiPlayera po dzień dzisiejszy... Nawet CTR sie pod tym względem chowa... Poza tym nie da sie nei zauważyć w jak wielkim stopniu CTR zrzyna z Mario Kart. Chyab każdy power up jest odmianom jakiegoś podobnego z Mario. Nawet plansze w CTr są stosunkowo podobne. Mario Kart zapoczątkował w zasadzie tez gatunek wyścigów. Niech bedzie za to pochwalony smile.gif .
mab3
mi sie bardziej podoba ctr
Desser
Mario Kart jest dla mnie najlepszą grą na GBA smile.gif Przy niej spędziłem najwięcej czasu... No i mam na jednej trasie rekord świata ( Rainbow Road, BL : 0"11"04 biggrin.gif )
mangus_jap
Ja tam lubie takie gry co siem popindala po zakręconych trasach,zbiera popierdólki,trzepie sie przciwnikuch...a nintendo to przeciez spece od popierdólek biggrin.gif
Piaso
Gra w pojedynke troche mija sie z celem. Ale na czterech - wypasik.
Dante
mario Kart jest super jeszcze teraz zagrywam się z znajomymi na N64
Matrox
MK w MUlti wymiata tak jak CTR i obie stawiam na rowni, gralem dosc dlugo w MK (najczesciej MULTI smile.gif ) I to bedzie kolejna gra dla ktorej musze zbierac na GAcka (ehh te wspomnienia z MK smile.gif )
Anonymous
Czy 55 zł za nowego i orginalnegop mario karta na GBA to dobra cena??
Czy moge kupować czy poszukać gdzieś taniej bo sie w cenach na GBA zabardzo nie znam.
Matrox
Czy 55 zł za nowego i orginalnegop mario karta na GBA to dobra cena??
Czy moge kupować czy poszukać gdzieś taniej bo sie w cenach na GBA zabardzo nie znam.

Jezeli to napewno oryginal i jest nowy to wedlog mnie naprawde sie oplaca.
szczurek
oł jaaaaa właśnie dostałem gre ..... brak słów. Za chwilke wpada do mnie kumpel wiec bedzie wixa, jazda i całodzienny orgazm przy konsoli O_O
Tylko jeszcze nie rozumiem tych poślizgów confused.gif jak puszczam przycisk gdy z kół wydobywa sie niebieski promień to jest tylko 'pierd', jak czerwony to nic, a w nieskonczonosc nie moge sie slizgac przeciez ;/ Ktos mi to wytłumaczy?

thx Chris. R za gre!
mouse
Zaj....Fajna. Myśle dużo chociaż ponoc to nie prawda. Kiedy zacząłem w to napierać na początku nie podobalo mi się, ale potem nałóg. Potrafie wygrac w 16 sekund, ale przegrać jeszcze szybciej....no i tyle na teraz, siewka. cool.gif
Czopek
Mario Kart jest dla mnie najlepszą grą na GBA smile.gif Przy niej spędziłem najwięcej czasu... No i mam na jednej trasie rekord świata ( Rainbow Road, BL : 0\"11\"04 biggrin.gif )

Jak to zrobiłeś? Bo jakoś nie iwerzę że normalnie :wink:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.