Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: [sprzedam] Hori Fighting Stick
Forum PSX Extreme > Kąciki > Forum Bijatyk
Dark_Slide
Prosze moderatorów o nie przenoszenie tego tematu do działu pchli targ, bo jest to sprzęt przeznaczony przede wszystkim do bijatyk.

Tak jak w temacie sprzedaje Hori Fighting Stick 2

Stick został zakupiony 3 lata temu, został sprowadzony z azji i jestem jego pierwszym właścicielem. Ze względu na brak konsoli postanowiłem sprzedać sticka - leży nie używany w domu od ponad 1,5 roku. Do sticka dodaje oryginalne opakowanie, które jest w nienaruszonym stanie.

Cena: 100 zł + koszty wysyłki
Gizi
Slide mógłbyś chociaż na PRV odpowiedzieć, Sprzedałeś go juz ? smile.gif
Dark_Slide
Gizi wydawało mi się, że wczoraj do Ciebie pisałem. Niestety spóźniłeś się trochę, lecz jeszcze sticka nie wysłałem. Jeżeli transakcja nie dojdzie do skutku to poinforumuję Cię w tym temacie.
Master JIN
Panowie od handlowania jest osobny dział.Mimo tego iż jest to przedmiot zwiazany z bijatykami to powinien od byc umieszczony w dziale PT.
Jakby każdy handlował w dziale związanym z danym przedmiotem to byłby na forum niezły burdel.
Di
Zamiast pisać to, mogłeś wysłać PM do któregoś z moderatorów (np. do mnie ze względu na to, że jestem tutaj jedynym aktywnym modem poza Mashterem, który napisze coś od czasu do czasu).

Temat zostaje tu gdzie jest, a jeśli Slide sprzeda AS-a, topic zostanie zamknięty.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.