Hejka problem jest taki. Gram sobie w tego Assasina pozbyłem się 3 gości i wszystko do tej pory było OK. Dostawałem zlecenie, zaliczałem jakąś wieżę, pojawiały się na mapie zadania do zrobienia, wykonywałem je i zabijałem kolesia. Pózniej kazano mi zabić 3 oprychów, kolejność dowolna, zajezdzam do jednego miasta, odwiedzam ziomka w kryjówce , wbijam się na jakąś wieżyczkę i ... nic! Nie pojawiają się ikonki zadań do zrobienia. No to spadam do innego miasteczka a tam to samo zaliczam wszystkie wieże i dalej nic! Cholera co jest ? Pozbyłem się jednego z tych 3, ale naszukałem się tych zadań jak cholera, ludzie tak się wkur... na tą grę przez to, że szok. Ja nie wiem to tak ma być, że nie dostaję już pomocy w postaci ikonek na mapie i sam mam błądzić po tym mieście za tymi zadaniami do wykonania czy jak? Przecież w tym tempie to i za miesiąć tej gry nie przejdę! Gram już drugą godzinę w Jerusalem i nic nie zrobiłem tylko wdrapałem się na wszystkie wieże i kuwa tyle. Pomóżcie, bo takie coś zabija we mnie chęć do grania.