Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: XBOX 360 FUN DAY 2008
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Szabla8
PSX Extreme objął oficjalny patronat nad tą imprezą. Narazie nie wiadomo gdzie będzie zlokalizowana impreza. Wszystko zalaży od nas, niedługo będzie ankieta na ten temat. Zapraszam na www.xbox.com
Wypowiadajcie się tutaj jakie miejsce wam pasuje.

P.S mam nadzieje że taki temat nie istnieje bo przeszukałem forum
signap
fajnie jesli to by sie odbylo w lubelskim wink.gif
Szabla8
Mi bez różnicy jak daleko to będzie bo i tak pojade ale jestem za klimatem morskim smile.gif Lecz tym razem żadne za(pipi)e Pobierowo gdzie dojazd był beznadziejny sad.gif
Thompson
Zapraszam do Świnoujścia tongue.gif
yaczes
Zaczelo sie "fajnie, gdyby bylo u mnie za plotem" confused.gif Ziew.
qb3k
Mnie to trochę denerwuje, bo z tego, co wyczytałem już na polskim forum xbox.com to Panowie tam głównie jadą sobie pochlać tongue.gif. Niby nic zdrożnego, ale dla kogoś, kto dopiero za rok idzie po dowód to trochę irytujące tongue.gif. W sumie to trochę mija się z celem, gdyż imo wiekowa grupa docelowa xboxa to jakieś 14-18 lat, a nie jakieś 20-letnie staruszki, co to zaraz umrą biggrin.gif. < No offence, old men, taki joke
dx36
Kołobrzeg wyłącznie biggrin.gif Bym miał BAAARDZO BLISKO xD Ale ja też jestem za kilmatem morskim nie tylko ze względów mieszkaniowych jakoś tak fajnie plaża, morze i standy z konsolami...
Bartezoo
CYTAT(yaczes @ 19 03 2008, 22:46) *
Zaczelo sie "fajnie, gdyby bylo u mnie za plotem" confused.gif Ziew.

Dokładnie.Będzie głosowanie to se wybierzecie.Ja pojade a co!
Keymaker
Jedno życzenie: byleby nie w drugiej części sierpnia. Games Convention, wyjazd integracyjny z Politechniki Warszawskiej dla nowo przyjętych - byłoby bosko, gdyby organizatorzy uniknęli kolizji między tymi wydarzeniami wink.gif Przełom lipca/sierpnia wydaje się idealny.
qb3k
A skąd wiesz kolego, że się dostaniesz na tę Politechnikę? cool.gif
Hejas
CYTAT(qb3k @ 20 03 2008, 00:52) *
W sumie to trochę mija się z celem, gdyż imo wiekowa grupa docelowa xboxa to jakieś 14-18 lat, a nie jakieś 20-letnie staruszki

Jesteś w błędzie. Chyba.
Fab3r
Proponuję w Katowicach, główna baza na bulwarze Rawy, a impreza ciągnie się aż do Sztauwajerów, gdzie można się pokąpać i pochlać (nie mówię o mnie) hyh.gif
Mani
Mi to obojętne. Rok temu było super. Dobra ekipa. Niech pomyślą nad jakąś spoko miejscówką gdzie jest mega wypas dojazd i looz.
Brolly PL
CYTAT(Fab3r @ 19 03 2008, 23:38) *
Proponuję w Katowicach, główna baza na bulwarze Rawy, a impreza ciągnie się aż do Sztauwajerów, gdzie można się pokąpać i pochlać (nie mówię o mnie) :]

Impreza jest aby odpocząća nie krązyc po mieście. w górach, nad morzem lub jakies jeziorko
Yaxa
Jesli nie nad morzem to ja proponuje Wisłe smile.gif
arturant
Ja też proponuje Wisłę smile.gif Bardzo ładne miasteczko no i dobrze by było tak dla odmiany w tym roku wybrać się w góry smile.gif
A tak w ogóle, to do Wisły mam 50km, więc kolejny plus tongue.gif
koso
Dobra, bo się to w koncert życzeń zamienia smile.gif Każdy napisze miejscowość, do której ma blisko - ale to nie załatwia sprawy. Głosować będzie można w specjalnej ankiecie, a tu proponuję pisać o Waszej koncepcji imprezy, pomysłach i atrakcjach, które chcielibyście zobaczyć.
Diabeu
turniej GH3
pokazowy turniej Rock Band
impreza d'n'b hyh.gif
Fab3r
No więc jeśli to by było w Pieninach - spływ Dunajcem hyh.gif
Jeśli w Wiśle - właściwie nic tam imprezowego nie ma. Gdzie by była impreza? W parku w centrum? To już lepsze Bielsko - Błonia, tam jest park linowy na drzewkach (chociaż swoją drogą nie wyobrażam sobie spitych po(pipi)ów biegających po linach 5m nad ziemiąsmile.gif.

Oczywiście stand (co najmniej 1) i konkurs w Rock Band OBOWIĄZKOWO biggrin.gif
qb3k
Co najmniej jeden dzień imprezy zamkniętej bez dzieciaków zajmujących standy non-stop. Turnieje w GH, Gearsy,CoDa, Burnouta, skate- tak żeby nie tylko fajnie się grało, ale i oglądało wink.gif.
Kroolik
CYTAT(Diabeu @ 20 03 2008, 11:45) *
turniej GH3
pokazowy turniej Rock Band
impreza d'n'b hyh.gif

Turniej Army of Two i Virtua Tennis 3 icon_twisted.gif
Nie ma to jak słońce, plaża i piękne kobiety.
Jeśli zagłosujecie na jakąś "miastową" miejscówkę to na takie widoki nie liczcie
Lokalizacja MUSI być nad morzem!
Aha no i limit wiekowy 18+ i więcej gier na "pokazie".

Diabeu
Królik, jak wymyślą fun day 08 w mieście to prędzej zabiję śmiechem niż przyjadę
Bartezoo
Miasto o_O k,urwa co to za pomysł,nadmorski klimat najlepiej leży.
Turniej Gow,GH III,pokaz rock banda (konkurs na najlepszy performance),darmowe x360 (a co!)
qb3k
Jakieś fajne darmowe gadżety na pewno by mnie przyciągnęły tongue.gif. W tym momencie można już sobie pozwolić na rozdawanie np. PGR3 albo Kameo za darmoszke. Kosztują po ok. 30zł, więc na gadżet jak znalazł wink.gif.
Keymaker
Oczywistą oczywistością jest turniej w GHII/III i co najmniej kilka standów z Rock Band w full opcji biggrin.gif Dla hardcore'owych graczy oczywiście jakieś turnieje w H3, FM2 i CoD4. Ktoś beknie, jeżeli nie będzie pokazów jakichś gorących gierek, najlepiej jeszcze nie wydanych.

Jakiś koncercik i impreza wieczorem MUST BE !!!
Szabla8
Jak już to było powiedziane na oficjalnym forum mam nadzieję że bedą dla każdego koszulki z GT. Miło mieć jakąś pamiątke i łatwo będzię znaleść kumpla z liva smile.gif Co do turnieji to GH III, GoW (wątpie, za stare ale może), CoD 4 i inne (bijatyki, wyścigi itp.).

CYTAT(_Kroolik_ @ 20 03 2008, 12:16) *
Nie ma to jak słońce, plaża i piękne kobiety.
Jeśli zagłosujecie na jakąś "miastową" miejscówkę to na takie widoki nie liczcie
Lokalizacja MUSI być nad morzem!
Aha no i limit wiekowy 18+ i więcej gier na "pokazie".

Ta pani z prawej była również na WCG w Wawie i była ubrana jak jej koleżanki smile.gif
Kroolik
Ale nie wyginała się na piasku i nie szalała w wodzie z koleżankami....
TYLKO nad morzem
nelson
a ta blondi ?wub.gif widzieliscie ja gdzies wczesniej ? wub.gif
Keymaker
Do koszyka "MUST BE" dorzucam nocną imprezę z hostessami, alkoholem płynącą biggrin.gif Plaża, piwko beczkowane i wycie do księżyca o północy diablo.gif
Metal
Ja bym wolał na Mazurach, nad jeziorkiem nieopodal lasu biggrin.gif. Jakieś ogniska itp, a i plaza też by była.

Miałbym bliżej, to i bym sie pojawił hehe:P.
WildFirePL
no tak najlepiej kołobrzeg 28 lipca zaraz po sunrise smile.gif abym nie musiał 2 razy latac nad morze, mazury tez jestem za biggrin.gif
qb3k
Jeżeli Wam tak zależy na lokalizacji to podyskutujcie o tym na oficjalnym forum xboxa... Tam przynajmniej ktoś liczy się z Waszą opinią wink.gif.
Zeratul
http://www.funday.com.pl/
t3xz
Nie ma opcji "nad morzem" LOL?
kubson
w sumie w gorach byloby gruuuuuuuuuuubo tez.
Keymaker
Góry latem ? Hmmm...bardziej to widzę nad Zalewem Zegrzyńskim. Jeżeli ktoś chce klimat podobny do zeszłorocznego, tylko mniej "osób postronnych", to Zalew jest jedyną opcją biggrin.gif Jak to pewien znany polonista by powiedział: "Zalew Zegrzyński - bez kitu opcja".
Owiec
Gory? W lato? Przeciez to jest bezsens, gdzie jakas woda do pomoczenia sie i jakies ciekawe miejsca? Juz widze, jak kazdy pedzi sie wspinac albo zapierniczac szlakami.
Keymaker
Mówię, Zegrze latem to niemal plaża we Władysławowie, tylko mniej ludzi i bardziej cywilizowana chociażby z powodu obecności wypożyczalni łodzi, ubikacji w normalnej ilości i niedalekich knajp. ZEGRZE MADERFA*ERS !!!
Brolly PL
Wolałbym już jechać przez całą Polskę nad morze niż na ten Zalew
Darko.
Jak dla mnie Zakopane to ideał (30 km od mojej miejscowości) happy.gif
Kroolik
Wszyscy patrzycie komu wygodniej dojechać, a o cudnych paniach pluskających się m morzu możecie zapomnieć... buuuu
Keymaker
Nie kroolik smile.gif Takie rzeczy, to tylko nad Zegrzem biggrin.gif A w górach to co najwyżej dupy w obcisłych futerkach confused.gif
atlas
Turniej GoW'a powinien byc, napewno zmobilizowal by do przyjazdu duza grupe ludzi ze sceny, sam bym przyjechal pograc po lanie, co by sie skonczyly oskarzenia o drewniane lacze i kropki na ekranie;)
Diabeu
CYTAT(Keymaker @ 11 04 2008, 23:11) *
Nie kroolik smile.gif Takie rzeczy, to tylko nad Zegrzem biggrin.gif A w górach to co najwyżej dupy w obcisłych futerkach confused.gif

jeszcze owce są:f
Pomezz
Jak dla mnie to jedyną opcją jest morze. Ktoś kto mówi inaczej, nie był w zeszłym roku na XFD najwyraźniej smile.gif
qb3k
Turniej GoWa bym obejrzał... Zobaczyłbym jak się w to gra wink.gif. Ale bez RB nie ma fun day'a.
ShtaS
Jeżeli nie ma opcji "nad morzem" to IMO Mazury są jedynym sensownym miejscem. Nie byłem, niestety, na imprezie w 2007 roku, ale po obejrzanych materiałach nie wyobrażam sobie czegoś takiego bez wody. Funday musi być nad wodą, jeśli nie morską to przynajmniej mazurską! biggrin.gif
Keymaker
Czy Wy w ogóle wiecie co to Zalew Zegrzyński ? ohmy.gif

http://www.zalewzegrzynski.net/

Plaże included smile.gif
Brolly PL
Na Mazurach to samo pewnie znajdziesz a ty chcesz tylko żeby było jak najbliżej tongue.gif
Keymaker
Do Mazur mam też w sumie niedaleko, więc mnie to szczerze mówiąc wali czy Mazury czy Zalew, chociaż wiadomo, że trzeba też o siebie zadbać jako tako. A Ty zamiast narzekać tylko sam byś się jakoś do tego wszystkiego ustosunkował, odpowiednio argumentując wybór smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.