Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: XBOX 360 FUN DAY 2008
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Diabeu
CYTAT(koso @ 20 06 2008, 13:11) *
CYTAT(Kroolik @ 20 06 2008, 11:27) *
CYTAT(Alexej @ 18 06 2008, 15:54) *
Planowałem jechać, ale mieszkam w Szczecinie. Absolutnie nie ma miejsca w Polsce, z którego miałbym dalej do tej Niedzicy.
No cóż, może za rok.

Witaj w klubie. Zarówno ja jak i Diabeu, Specu i kilku innych odpuszczamy właśnie ze względu na lokalizację.

Robienie czegokolwiek w tamtej okolicy jest ryzykowne, Wy tam lubicie nie mieć prądu, komunikacji i internetu twisted.gif W pierwszej kolejności odpadły więc skanseny.

za to mamy zróżnicowany teren a nie płaski stół po horyzont i same kartoflane pola
Fab3r
No dobra, więc trzeba się jakoś ugadać smile.gif Ja będę na bank (widzisz Diabeu, jakby było nad morzem to ja bym znowu psioczył że daleko, tak jak rok temu confused.gif ...).
Szabla8
Ja jade jak coś z Warszawy. Narazie to wychodzi na to że będe jechał z kumplem pociągiem, chyba że ktoś z Warszawy znalazłby 2 miejsca w swoim samochodzie wink.gif
qb3k
A czy ktoś jest w takiej sytuacji jak ja (mieszkam w dość małym mieście i jeżeli pojadę to sam)? Jakoś mi się nie uśmiecha samemu w pociągu z namiotem, bagażami i innymi duperelami confused.gif.

Tak, możecie nazywać mnie gimbusem no-lifem :E.
Fab3r
to może powiesz w jakim mieście smile.gif ?
qb3k
No to powiem, że w Sieradzu, woj. łódzkie. Może ktoś chętny na wycieczkę z małym grubaskiem-pervertem? biggrin.gif (dobra reklama to podstawa)

Może Lain się ze mną zabierze, mieszka kilkanaście km ode mnie tongue.gif.
Lain
Hmm. kubek, pomyślę tongue.gif bo mam kilka imprez w tym samym czasie i będę musiała z czegoś zrezygnować, być może na rzecz fan deja tongue.gif
Keymaker
Fapper będzie, impreza gotowa laugh.gif

Ja zabieram się wesołym pociągiem z kilkuosobową ekipą z Warszawy Centralnej.
Fab3r
No, będę, będę. Jakbym chciał zabrać kumpla, to nie musi się rejestrować, co nie?

Keymaker, wreszcie poznam wicegimbusa forum biggrin.gif
Lucek
CYTAT(Fab3r @ 20 06 2008, 20:19) *
No, będę, będę. Jakbym chciał zabrać kumpla, to nie musi się rejestrować, co nie?

Keymaker, wreszcie poznam wicegimbusa forum biggrin.gif

Fab3r, zobaczymy sie ;] ;*
signap
Zostawilem zgloszenie, zobaczymy jak z czasem na te dni bedzie bo nigdy nic nie wiadomo

Ktos jedzie z Lublina? :}
dx36
A z Kołobrzegu lub okolic (Szczecin, Koszalin) ?? W tamtym roku miałem jakieś pół godziny drogi nawet mniej i nie chciało mi sie jechac tongue.gif
Kiler8888
Mam problem, zarejestrowałem się na stronce, ale kiedy wchodzę na linka z maila zamiast potwierdzenia rejestracji mam errora -_-
Nie wiem czy rejestrować się na innego maila, czy co.
Miał ktoś coś takiego ?

ps. Ja jadę na 95%
z Katowic rzecz jasna ;]

edit:

zamiast Firefoxa i Gmaila, zarejestrowałem się na wp.pl poprzez IE i wszystko działa

można szykować już ekipe z Katowic ;]
jak coś to pisać
Flaha
Ale ściema z tą całą sondą !!! Jednego dnia PGR na samym końcu a drugiego już na pierwszym miejscu, czegoś tu nie rozumiem, czyżby MS układał sobie gry które im bardziej pasują przy organizacji ?
Nitro619
CYTAT(dx36 @ 21 06 2008, 15:57) *
A z Kołobrzegu lub okolic (Szczecin, Koszalin) ?? W tamtym roku miałem jakieś pół godziny drogi nawet mniej i nie chciało mi sie jechac tongue.gif

Też jadę z Kołobrzegu ^^ A co do tej rejestracji to jak kumpel nie ma konta to trzeba mu założyć żeby mógł jechać bo takie ploty chodziły huh.gif
wrog
Każdy kto chce być "oficjalnym" uczestnikiem musi się zarejestrować na swoje dane. W przeciwnym razie nie znajdzie się na liście przy rejestracji na miejscu i tym samym nie będzie mógł liczyć na kupony na pole namiotowe, żarcie, gadżety oraz inne bzdety. Do rejestracji wystarczy mieć Windows Live ID.
Mani
Na miejscu pewnie też będzie można sie "zarejestrować" podobnie jak miało to miejsce rok temu.
wrog
Ale musieli czekać na sam koniec, bo nie było wiadomo czy coś dla nich zostanie jeśli dobrze pamiętam smile.gif
Kiler8888
coś mi się nie chce wierzyć żeby aż tyle ludzi chciało grać w PGRa... no spoko to na pewno fajne wyścigi, ale nie możliwe żeby były bardziej popularne od takiego CoDa

lepiej gdyby organizatorzy podzielili zawodu na poszczególne gatunki gier
shooter, wyścigi, casual (Guitar Hero ;] ) itd

Mimo że najwięcej ostatnio grałem w CoDa, to on raczej się nie nadaje na zawody jeśli nie ma się zgranego zespołu. Jeden będzie kampić, drugi będzie latać z granatnikiem, martyrdomy będą standardem itp
GoW będzie lepszy smile.gif
cichy_
No ba icon_chainsaw.gif

Keymarker ilu was tam jedzie tym wesołym pociągiem? wink.gif
Dziobak_
A ty Tajniak jedziesz samochodzikiem ze starym czy ciśniesz pociagiem?
Keymaker
Cichy - Jak na razie zadeklarowały się, poza mną, cztery osoby. Jakiś ziomek jeszcze z tego foruma się podczepia, co daje już sześciu chłopa, czyli dwa miejsca w przedziale wolne x_X Będzie beka laugh.gif
Gooralesko
Powiedzcie, że zrobicie te imprę w woj. Wielkopolskim. Ja z Poznania wtedy na bank przelecę wink.gif
yaczes
Oczywiscie! Zrobimy tak zebys za plotem mial.
TomisH
Od MS:
CYTAT
W związku z licznymi pytaniami dotyczącymi zlotu Xbox Fun Day 2008, mającego odbyć się w Niedzicy w dniach 8-10 sierpnia 2008 roku, Polski oddział firmy Microsoft pragnie poinformować wszystkich zainteresowanych o specjalnych dyżurach na oficjalnym forum www.xbox.com pełnionych przez organizatorów imprezy. Osoby odpowiedzialne za przeprowadzenie zlotu będą udzielać wyczerpujących odpowiedzi na wszystkie pytania już w najbliższy wtorek, 8 lipca 2008 roku w godzinach od 12 do 13. Wystarczy zajrzeć na oficjalny temat Xbox Fun Day 2008, który znajdziesz tutaj: http://forums.xbox.com/628/ShowForum.aspx i zostawić swoje pytanie.
Zapraszamy do dalszej aktywności na oficjalnym forum www.xbox.com oraz wyrażania
swych opinii, pomysłów i uwag o Xbox Fun Day 2008 - co miesiąc najciekawsze posty
zostaną nagrodzone pakietami VIP.

W pakiecie VIP znajdują się:
- Koszulka wraz z indywidualnym tagiem gracza (Gamer Tag).
- Uczestnictwo w uroczystej kolacji wraz z organizatorami
i innymi zaproszonymi gośćmi.
- Egzemplarz gry Gears of War 2 (gra przesłana zostanie w momencie premiery).
Mani
To juz wiadomo od dłuższego czasu wink.gif
Fab3r
To takie pytanie - dostaje się jakieś potwierdzenie rejestracji mailem? Bo zarejestrowałem się i z tego co pamiętam nic nie przyszło. Da się jakoś to sprawdzić?
miki77
Niby powinno przyjść potwierdzenie, ale wciąż wiele osób go nie dostaje. Pod koniec miesiąca ma ruszyć infolinia, dzięki której będziemy mogli sprawdzić, czy jesteśmy zarejestrowani.
Kiler8888
ja dostawałem potwierdzenie, ale miałem problem z linkiem w mailu
użyłem innego maila, innej przeglądarki i zadziałało

ekhm.... zbieramy jakiś "wesoły pociąg" z Katowic ? Ze mną może ktoś jeszcze pojedzie, ale w "kupie" raźniej.
Fab3r
Hmm pierwotnie to jadę ze starszym, ale jeśli uzbiera się kilka osób to wolałbym faktycznie zabrać się pociągiem smile.gif
Dziobak_
Keymaker z ekipą+ może ja ciśniemy z warszawy, może po prostu do nas dosiadziecie?
Mani
Killer ja jestem z Pyskowic wiec jakby co jade prosto z Gliwic wink.gif
Jędrek
Kto jedzie z Wroclawia/przez Wroclaw?
pspkowiec
jędrek ja jade z dziewczyna z wroclawia ktos jeszcze moze jedzie?
koval
nie mam aktualnie żadnej konsoli, wcześniej ps2, psp, psx (ale to raczej bez znaczenia ;p)

czy mogę przyjechac na XFD ? mam windows live ID. Mogę się zarejestrować. Chciałem pogadać z ludźmi i zobaczyć na co stac ten sprzęt i w wogóle Pieniny smile.gif I czy ten autobus xbox'a z nowego targu do niedzicy bedzie jeżdził gdzieś z głownego pkp w nowym targu?
Master_Lukas
Tak, mozesz jechac jak sie zarejestrujesz smile.gif Radze sledzic odpowiedni temat na xbox.com, pada tam duzo informacji ktore moga pomoc wink.gif
koval
CYTAT(Master_Lukas @ 17 07 2008, 12:11) *
Radze sledzic odpowiedni temat na xbox.com, pada tam duzo informacji ktore moga pomoc wink.gif

śledzę, tylko że bez gamertaga nie mogę tam pisać i pytać o cokolwiek ;p
Master_Lukas
No to dla wszystkich co nie moga sledziec xbox.com, macie link gdzie bedziemy urzędować biggrin.gif - http://www.niedzica.com.pl/karawaning.htm Dla mnie spoko smile.gifsmile.gifsmile.gif
koval
" Nie możemy wysłać wiadomości weryfikującej adres e-mail.
Wystąpił nieznany błąd podczas przetwarzania żądania. Najprawdopodobniej jest to spowodowane awarią połączenia. Spróbuj ponownie.

Jeśli trzy próby odebrania weryfikującej wiadomości e-mail nie powiodą się, skontaktuj się z nami."

miał ktoś coś takiego przy rejestracji ?
zajman
Yeahhh xbox fun day brzmi dumnie biggrin.gif Będe na 100 procentów bo mam niedaleko a że turniej w pesaa to już wogóle ;] Jedzie jakiś karpik z okolić Żywca / Bielska który by się wybrał z ukrytym metalem ?? Weźmie się namiot 100 browarów i jazdaaaaaaa !!!
Keymaker
Znacie jakieś informacje odnośnie autobusu z Nowego Targu ?
Mani
Chodzi o bus MS czy o miejskie ? Hmm z tego co pamiętam z nowego targu do Niedzicy chyba co godz cos jedzie.
t3xz
CYTAT(Keymaker @ 22 07 2008, 12:39) *

Łap linka: http://nowytarg.naszemiasto.pl/kontakty_adresy/18976_83.html
koval
CYTAT(koval @ 21 07 2008, 20:11) *
" Nie możemy wysłać wiadomości weryfikującej adres e-mail.
Wystąpił nieznany błąd podczas przetwarzania żądania. Najprawdopodobniej jest to spowodowane awarią połączenia. Spróbuj ponownie.

Jeśli trzy próby odebrania weryfikującej wiadomości e-mail nie powiodą się, skontaktuj się z nami."

miał ktoś coś takiego przy rejestracji ?

zapomniałem dodać że do wyboru było tylko "kontybuuj" i pojawiło się okienko że rejestracja została zakończona powodzeniem...

zapytam raz jeszcze czy ktoś miał coś takiego bo nie chcę by były jakies jaja jak przyjadę na miejsce confused.gif
t3xz
Od 4 sierpnia będzie utworzona infolinia, gdzie bez przeszkód będzie można sprawdzić, czy mamy zaklepane miejsce na zlocie. W innym razie zawsze można się zarejestrować na miejscu.
helus
kurna......
Nie powiem żeby mi trafili z tym terminem ..... w tym samym czasie jest Offestiwal w Mysłowicach .....
i bądź człowieku mądry ....

A jak przewidujecie frekwencję ?
Szabla8
CYTAT(Keymaker @ 22 07 2008, 12:39) *

"Autobusy Xbox 360 beda dostepne w piatek 8 sierpnia od 14:00 do 19:00 i beda odjezdzaly co godzine. W niedziele 10 sierpnia autobusy Xbox 360 beda dowozic uczestnikow zlotu z Niedzicy do Nowego Targu w godzinach 12:00 do 17:00." Trzeba zacząć czytać temat o Funday na xbox.com wink.gif
Keymaker
A gdzie dokładnie będzie na nas czekał ten autobus ?
PrykuPL
Organizator zlotu Xbox Fun Day 2008 przedstawił konkursów czekających na wszystkich uczestników imprezy.

Rzut padem do celu - Konkurs polegający na najbardziej dokładnym rzucie w wyznaczony cel padem od konsoli Xbox 360.

Bieg z Xbox 360 - Terenowy bieg przełajowy wraz z plecakiem załadowynym kilkoma konsolami Xbox 360. Bieg będzie mieć charakter indywidualny (z osobnym pomiarem czasu dla każdego zawodnika).

Teleturniej MilioNERDZI - To quiz wiedzy o konsoli Xbox 360 oraz ukazujących się na nią gier. W szranki stanie dziesięciu śmiałków, którzy odpowadając na podchwytliwe pytania udowodnią swoją niezgłębioną znajomość tematu.

Pokaż mi swój Gamerscore - Konkurs dla największych pasjonatów „łowienia osiągnięć”. 5 osób zmierzy się w wybranej grze podczas dziesięciominutowej batalii o uzyskanie jak największej liczby punktów Wyniku Gracza (Gamerscore).

Odpicuj mi konsolę - Chętni do wzięcia udziału w tej zabawie będą musieli wykazać się zdolnościami plastycznymi. Za pomocą dowolnie dobranych środków będą musieli przyozdobić panel przedni konsoli Xbox 360 w najbardziej wymyślny sposób.
koval
dobre smile.gif

do rzutu padem się chyba zgłoszę ;p
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.