CYTAT(koso @ 20 06 2008, 13:11)

CYTAT(Kroolik @ 20 06 2008, 11:27)

CYTAT(Alexej @ 18 06 2008, 15:54)

Planowałem jechać, ale mieszkam w Szczecinie. Absolutnie nie ma miejsca w Polsce, z którego miałbym dalej do tej Niedzicy.
No cóż, może za rok.
Witaj w klubie. Zarówno ja jak i Diabeu, Specu i kilku innych odpuszczamy właśnie ze względu na lokalizację.
Robienie czegokolwiek w tamtej okolicy jest ryzykowne, Wy tam lubicie nie mieć prądu, komunikacji i internetu

W pierwszej kolejności odpadły więc skanseny.
za to mamy zróżnicowany teren a nie płaski stół po horyzont i same kartoflane pola
No dobra, więc trzeba się jakoś ugadać

Ja będę na bank (widzisz Diabeu, jakby było nad morzem to ja bym znowu psioczył że daleko, tak jak rok temu

...).
Szabla8
20 06 2008, 13:37
Ja jade jak coś z Warszawy. Narazie to wychodzi na to że będe jechał z kumplem pociągiem, chyba że ktoś z Warszawy znalazłby 2 miejsca w swoim samochodzie
A czy ktoś jest w takiej sytuacji jak ja (mieszkam w dość małym mieście i jeżeli pojadę to sam)? Jakoś mi się nie uśmiecha samemu w pociągu z namiotem, bagażami i innymi duperelami

.
Tak, możecie nazywać mnie gimbusem no-lifem :E.
to może powiesz w jakim mieście

?
No to powiem, że w Sieradzu, woj. łódzkie. Może ktoś chętny na wycieczkę z małym grubaskiem-pervertem?

(dobra reklama to podstawa)
Może Lain się ze mną zabierze, mieszka kilkanaście km ode mnie

.
Hmm. kubek, pomyślę

bo mam kilka imprez w tym samym czasie i będę musiała z czegoś zrezygnować, być może na rzecz fan deja
Keymaker
20 06 2008, 17:17
Fapper będzie, impreza gotowa

Ja zabieram się wesołym pociągiem z kilkuosobową ekipą z Warszawy Centralnej.
No, będę, będę. Jakbym chciał zabrać kumpla, to nie musi się rejestrować, co nie?
Keymaker, wreszcie poznam wicegimbusa forum
CYTAT(Fab3r @ 20 06 2008, 20:19)

No, będę, będę. Jakbym chciał zabrać kumpla, to nie musi się rejestrować, co nie?
Keymaker, wreszcie poznam wicegimbusa forum

Fab3r, zobaczymy sie ;] ;*
Zostawilem zgloszenie, zobaczymy jak z czasem na te dni bedzie bo nigdy nic nie wiadomo
Ktos jedzie z Lublina? :}
A z Kołobrzegu lub okolic (Szczecin, Koszalin) ?? W tamtym roku miałem jakieś pół godziny drogi nawet mniej i nie chciało mi sie jechac
Kiler8888
24 06 2008, 17:36
Mam problem, zarejestrowałem się na stronce, ale kiedy wchodzę na linka z maila zamiast potwierdzenia rejestracji mam errora -_-
Nie wiem czy rejestrować się na innego maila, czy co.
Miał ktoś coś takiego ?
ps. Ja jadę na 95%
z Katowic rzecz jasna ;]
edit:
zamiast Firefoxa i Gmaila, zarejestrowałem się na wp.pl poprzez IE i wszystko działa
można szykować już ekipe z Katowic ;]
jak coś to pisać
Ale ściema z tą całą sondą !!! Jednego dnia PGR na samym końcu a drugiego już na pierwszym miejscu, czegoś tu nie rozumiem, czyżby MS układał sobie gry które im bardziej pasują przy organizacji ?
Nitro619
29 06 2008, 15:30
CYTAT(dx36 @ 21 06 2008, 15:57)

A z Kołobrzegu lub okolic (Szczecin, Koszalin) ?? W tamtym roku miałem jakieś pół godziny drogi nawet mniej i nie chciało mi sie jechac

Też jadę z Kołobrzegu ^^ A co do tej rejestracji to jak kumpel nie ma konta to trzeba mu założyć żeby mógł jechać bo takie ploty chodziły
Każdy kto chce być "oficjalnym" uczestnikiem musi się zarejestrować na swoje dane. W przeciwnym razie nie znajdzie się na liście przy rejestracji na miejscu i tym samym nie będzie mógł liczyć na kupony na pole namiotowe, żarcie, gadżety oraz inne bzdety. Do rejestracji wystarczy mieć Windows Live ID.
Na miejscu pewnie też będzie można sie "zarejestrować" podobnie jak miało to miejsce rok temu.
Ale musieli czekać na sam koniec, bo nie było wiadomo czy coś dla nich zostanie jeśli dobrze pamiętam
Kiler8888
2 07 2008, 22:06
coś mi się nie chce wierzyć żeby aż tyle ludzi chciało grać w PGRa... no spoko to na pewno fajne wyścigi, ale nie możliwe żeby były bardziej popularne od takiego CoDa
lepiej gdyby organizatorzy podzielili zawodu na poszczególne gatunki gier
shooter, wyścigi, casual (Guitar Hero ;] ) itd
Mimo że najwięcej ostatnio grałem w CoDa, to on raczej się nie nadaje na zawody jeśli nie ma się zgranego zespołu. Jeden będzie kampić, drugi będzie latać z granatnikiem, martyrdomy będą standardem itp
GoW będzie lepszy
No ba
Keymarker ilu was tam jedzie tym wesołym pociągiem?
Dziobak_
4 07 2008, 20:23
A ty Tajniak jedziesz samochodzikiem ze starym czy ciśniesz pociagiem?
Keymaker
4 07 2008, 21:34
Cichy - Jak na razie zadeklarowały się, poza mną, cztery osoby. Jakiś ziomek jeszcze z tego foruma się podczepia, co daje już sześciu chłopa, czyli dwa miejsca w przedziale wolne x_X Będzie beka
Gooralesko
5 07 2008, 01:29
Powiedzcie, że zrobicie te imprę w woj. Wielkopolskim. Ja z Poznania wtedy na bank przelecę
Oczywiscie! Zrobimy tak zebys za plotem mial.
Od MS:
CYTAT
W związku z licznymi pytaniami dotyczącymi zlotu Xbox Fun Day 2008, mającego odbyć się w Niedzicy w dniach 8-10 sierpnia 2008 roku, Polski oddział firmy Microsoft pragnie poinformować wszystkich zainteresowanych o specjalnych dyżurach na oficjalnym forum www.xbox.com pełnionych przez organizatorów imprezy. Osoby odpowiedzialne za przeprowadzenie zlotu będą udzielać wyczerpujących odpowiedzi na wszystkie pytania już w najbliższy wtorek, 8 lipca 2008 roku w godzinach od 12 do 13. Wystarczy zajrzeć na oficjalny temat Xbox Fun Day 2008, który znajdziesz tutaj:
http://forums.xbox.com/628/ShowForum.aspx i zostawić swoje pytanie.
Zapraszamy do dalszej aktywności na oficjalnym forum www.xbox.com oraz wyrażania
swych opinii, pomysłów i uwag o Xbox Fun Day 2008 - co miesiąc najciekawsze posty
zostaną nagrodzone pakietami VIP.
W pakiecie VIP znajdują się:
- Koszulka wraz z indywidualnym tagiem gracza (Gamer Tag).
- Uczestnictwo w uroczystej kolacji wraz z organizatorami
i innymi zaproszonymi gośćmi.
- Egzemplarz gry Gears of War 2 (gra przesłana zostanie w momencie premiery).
To juz wiadomo od dłuższego czasu
To takie pytanie - dostaje się jakieś potwierdzenie rejestracji mailem? Bo zarejestrowałem się i z tego co pamiętam nic nie przyszło. Da się jakoś to sprawdzić?
Niby powinno przyjść potwierdzenie, ale wciąż wiele osób go nie dostaje. Pod koniec miesiąca ma ruszyć infolinia, dzięki której będziemy mogli sprawdzić, czy jesteśmy zarejestrowani.
Kiler8888
8 07 2008, 13:59
ja dostawałem potwierdzenie, ale miałem problem z linkiem w mailu
użyłem innego maila, innej przeglądarki i zadziałało
ekhm.... zbieramy jakiś "wesoły pociąg" z Katowic ? Ze mną może ktoś jeszcze pojedzie, ale w "kupie" raźniej.
Hmm pierwotnie to jadę ze starszym, ale jeśli uzbiera się kilka osób to wolałbym faktycznie zabrać się pociągiem
Dziobak_
9 07 2008, 08:23
Keymaker z ekipą+ może ja ciśniemy z warszawy, może po prostu do nas dosiadziecie?
Killer ja jestem z Pyskowic wiec jakby co jade prosto z Gliwic
Kto jedzie z Wroclawia/przez Wroclaw?
pspkowiec
16 07 2008, 12:43
jędrek ja jade z dziewczyna z wroclawia ktos jeszcze moze jedzie?
nie mam aktualnie żadnej konsoli, wcześniej ps2, psp, psx (ale to raczej bez znaczenia ;p)
czy mogę przyjechac na XFD ? mam windows live ID. Mogę się zarejestrować. Chciałem pogadać z ludźmi i zobaczyć na co stac ten sprzęt i w wogóle Pieniny

I czy ten autobus xbox'a z nowego targu do niedzicy bedzie jeżdził gdzieś z głownego pkp w nowym targu?
Master_Lukas
17 07 2008, 11:11
Tak, mozesz jechac jak sie zarejestrujesz

Radze sledzic odpowiedni temat na xbox.com, pada tam duzo informacji ktore moga pomoc
CYTAT(Master_Lukas @ 17 07 2008, 12:11)

Radze sledzic odpowiedni temat na xbox.com, pada tam duzo informacji ktore moga pomoc

śledzę, tylko że bez gamertaga nie mogę tam pisać i pytać o cokolwiek ;p
Master_Lukas
17 07 2008, 11:54
No to dla wszystkich co nie moga sledziec xbox.com, macie link gdzie bedziemy urzędować

-
http://www.niedzica.com.pl/karawaning.htm Dla mnie spoko

" Nie możemy wysłać wiadomości weryfikującej adres e-mail.
Wystąpił nieznany błąd podczas przetwarzania żądania. Najprawdopodobniej jest to spowodowane awarią połączenia. Spróbuj ponownie.
Jeśli trzy próby odebrania weryfikującej wiadomości e-mail nie powiodą się, skontaktuj się z nami."
miał ktoś coś takiego przy rejestracji ?
Yeahhh xbox fun day brzmi dumnie

Będe na 100 procentów bo mam niedaleko a że turniej w pesaa to już wogóle ;] Jedzie jakiś karpik z okolić Żywca / Bielska który by się wybrał z ukrytym metalem ?? Weźmie się namiot 100 browarów i jazdaaaaaaa !!!
Keymaker
22 07 2008, 11:39
Znacie jakieś informacje odnośnie autobusu z Nowego Targu ?
Chodzi o bus MS czy o miejskie ? Hmm z tego co pamiętam z nowego targu do Niedzicy chyba co godz cos jedzie.
CYTAT(Keymaker @ 22 07 2008, 12:39)

Łap linka:
http://nowytarg.naszemiasto.pl/kontakty_adresy/18976_83.html
CYTAT(koval @ 21 07 2008, 20:11)

" Nie możemy wysłać wiadomości weryfikującej adres e-mail.
Wystąpił nieznany błąd podczas przetwarzania żądania. Najprawdopodobniej jest to spowodowane awarią połączenia. Spróbuj ponownie.
Jeśli trzy próby odebrania weryfikującej wiadomości e-mail nie powiodą się, skontaktuj się z nami."
miał ktoś coś takiego przy rejestracji ?
zapomniałem dodać że do wyboru było tylko "kontybuuj" i pojawiło się okienko że rejestracja została zakończona powodzeniem...
zapytam raz jeszcze czy ktoś miał coś takiego bo nie chcę by były jakies jaja jak przyjadę na miejsce
Od 4 sierpnia będzie utworzona infolinia, gdzie bez przeszkód będzie można sprawdzić, czy mamy zaklepane miejsce na zlocie. W innym razie zawsze można się zarejestrować na miejscu.
kurna......
Nie powiem żeby mi trafili z tym terminem ..... w tym samym czasie jest Offestiwal w Mysłowicach .....
i bądź człowieku mądry ....
A jak przewidujecie frekwencję ?
Szabla8
23 07 2008, 01:58
CYTAT(Keymaker @ 22 07 2008, 12:39)

"Autobusy Xbox 360 beda dostepne w piatek 8 sierpnia od 14:00 do 19:00 i beda odjezdzaly co godzine. W niedziele 10 sierpnia autobusy Xbox 360 beda dowozic uczestnikow zlotu z Niedzicy do Nowego Targu w godzinach 12:00 do 17:00." Trzeba zacząć czytać temat o Funday na xbox.com
Keymaker
23 07 2008, 14:11
A gdzie dokładnie będzie na nas czekał ten autobus ?
PrykuPL
23 07 2008, 20:42
Organizator zlotu Xbox Fun Day 2008 przedstawił konkursów czekających na wszystkich uczestników imprezy.
Rzut padem do celu - Konkurs polegający na najbardziej dokładnym rzucie w wyznaczony cel padem od konsoli Xbox 360.
Bieg z Xbox 360 - Terenowy bieg przełajowy wraz z plecakiem załadowynym kilkoma konsolami Xbox 360. Bieg będzie mieć charakter indywidualny (z osobnym pomiarem czasu dla każdego zawodnika).
Teleturniej MilioNERDZI - To quiz wiedzy o konsoli Xbox 360 oraz ukazujących się na nią gier. W szranki stanie dziesięciu śmiałków, którzy odpowadając na podchwytliwe pytania udowodnią swoją niezgłębioną znajomość tematu.
Pokaż mi swój Gamerscore - Konkurs dla największych pasjonatów „łowienia osiągnięć”. 5 osób zmierzy się w wybranej grze podczas dziesięciominutowej batalii o uzyskanie jak największej liczby punktów Wyniku Gracza (Gamerscore).
Odpicuj mi konsolę - Chętni do wzięcia udziału w tej zabawie będą musieli wykazać się zdolnościami plastycznymi. Za pomocą dowolnie dobranych środków będą musieli przyozdobić panel przedni konsoli Xbox 360 w najbardziej wymyślny sposób.
dobre

do rzutu padem się chyba zgłoszę ;p
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.