Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: XBOX 360 FUN DAY 2008
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Keymaker
Błagam, niech ktoś do 7 rano napisze, skąd właściwie odjeżdża ten autobus wynajęty przez MS...
Keymaker
Piszę o mniej więcej tej samej godzinie, co wczoraj. Różnica taka, że jestem po pierwszym dniu tego wypasionego spotkania. Przed chwilą, po półgodzinnej wędrówce z ośrodka, wczołgaliśmy się do hotelu. I co tu dużo mówić - piłem z Kubą Mirskim o raz całą ekipą ważniaków z polskiego MS, walnąłem kielicha z Kosem, a tuż przed wyjściem z ośrodka wixowałem i sponiewierałem swoje zwłoki na parkiecie z Mazzim. A koncert mojego zespołu w Rock Band został praktycznie uznany za najlepszy biggrin.gif

Generalnie atmosfera jest niesamowita. Co prawda niektórzy to nerdy od podszewki i z nimi o niczym normalnym nie da rady pogadać, ale gros ludzi się wyluzował i naprawdę sprezentował mi tu świetną atmosferę.

Po więcej - stay tuned !!!
nelson
CYTAT(Keymaker @ 9 08 2008, 03:18) *
Co prawda niektórzy to nerdy od podszewki i z nimi o niczym normalnym nie da rady pogadać

tzn jacy sa? bo rozne sa wyobrazenia ludzi cool.gif
pajgi
Dzisiaj ostatni dzień fun day, nie ma mnie już tam(praca wzywa), a szkoda, bo dwa poprzednie dni były naprawdę ciekawe ( nie licząc fatalnej pogody, jak na złość wczoraj o 22 drugiej przestało padać-informacje meteorologiczne zaczerpnięte u panów obsługujących tamę okazały się sprawdzić w 100% smile.gif ). Problemów z dojazdem nie było żadnych, droga na fun day była dobrze oznakowana. O pogodzie wspominałem, i tak w piątek było jeszcze całkiem nieźle, nie licząc szalejącego wiatru, lecz sobota, to już tragedia. Deszcz, deszcz, i jeszcze ten okropny deszcz. Impreza przez to, w znacznym stopniu się posypała, ale według mnie organizatorzy poradzili sobie całkiem nieźle z tym problemem. Brawo dla Kuby za wynajęcie remizy na prezentacje:D . Kto chciał mógł zwiedzić tamę-jak dla mnie, warto-, wziąć udział w turniejach ( ja grałem w PESa, minimalnie przegrałem w pierwszej rundzie z Kosem, farciarz wink.gif ), całkiem suto zjeść i popić. Co poniektórzy trochę za wcześnie odpadli po tym pierwszym. Wiadomo, rodzice daleko, mama nie da szlabanu, więc na barykady i pijemy laugh.gif . Dla mnie punktem kulminacyjnym miała być prezentacja i faktycznie taka była. Już widzę zdjęcia na serwisach i w magazynach branżowych z prezentacji Microsoftu w remizie strażackiej laugh.gif . Wodotrysków się nie spodziewałem, ale kilka miłych zaskoczeń było. Pokrótce: GOW2, Fable2 i Banjoo mają być zlokalizowane, niższe o ok.20-25% ceny gier wydawanych przez Microsoft, wsparcie w postaci sprzętu dla organizatorów turniejów GOW2 i parę innych. Xbox Live PL? "Bez komentarza". Chłopaki z PCF też dali radę. Było miejsce na pytania. Gromy na Microsoft spadły ze strony sceny Halo3. Jak dla mnie chłopaki trochę zbyt poważnie do tego podeszli i wyglądało to trochę tak, jak by od tego, że grają w Halo 3 zależało ich życie. Przegięli w momencie jak poszedł tekst mniej więcej taki "Microsoft jak chce się promować w Polsce powinien zainwestować kasę w organizację turniejów w !!!!!HALO!!!! i gow, a nie w takie targi PGA(Microsoft ma być sponsorem generalnym)". Logiki w tym Kuba nie widział, ale nie tylko on laugh.gif . Co to za beznadziejna promocja, pokazać sie 25 tys. widzów (często całkiem nowych w temacie gier), a nie garstce osób, hardcorowców, naparzających się w Halo(którzy już to Halo posiadają) tongue.gif . Marketing, jak nic wink.gif . Panowie trochę trzeźwości w wyrażaniu opinii. To by było tyle. Pewnie w tym momencie pewnie kończy się przełożony turniej siatkówki plażowej, ludzie szarpią w SC4 i Too Human, a słońce im umila ostatnie godziny na tegorocznym Fun Day. Jak Bym miał oceniać organizatorów postawiłbym im 4 z plusem (zawsze może być lepiej smile.gif), daleko nie miałem (Zakopane) więc, niech nie liczą Pomorzanie, że za rok zagłosuję za inną lokalizacją laugh.gif .
nightbull
Podzielę się wrażeniami z Fun Day, które odniosłem po obejrzeniu zdjęć w fotogalerii na onlinecenter. Na szczęście tam nie byłem.

-Turniej Halo 4 na 4 rozgrywany na 4 telewizorach, czyli po 2 graczy na telewizor i gra na split screenie. Żenuła.

-Brak elementarnej kultury u bonzów polskiego Microsoftu, którzy prowadząc spotkanie w remizie grali sobie swobodnie w bilarda kieszonkowego. Pokazuje to dobitnie ich stosunek do zgromadzonych gości. Buraki.

-Grupa graczy skaczących po smycze rzucane łaskawie przez jakiegoś bonza. Nie mógł po prostu dać im po jednej? Chyba nie był to jeden z konkursów? Poniżające.

Żeby nie było, że jestem całkiem na nie - bardzo mi sie podobała jedna z hostess, ta ładna z trochę przesadnym makijażem. Mniam.
wrog
CYTAT
Turniej Halo 4 na 4 rozgrywany na 4 telewizorach, czyli po 2 graczy na telewizor i gra na split screenie. Żenuła.

-Brak elementarnej kultury u bonzów polskiego Microsoftu, którzy prowadząc spotkanie w remizie grali sobie swobodnie w bilarda kieszonkowego. Pokazuje to dobitnie ich stosunek do zgromadzonych gości. Buraki.

-Grupa graczy skaczących po smycze rzucane łaskawie przez jakiegoś bonza. Nie mógł po prostu dać im po jednej? Chyba nie był to jeden z konkursów? Poniżające.

Pierwsze dwie rundy turnieju Halo 3 były rozgrywane na splicie. Ograniczony czas i osiem stanowisk do dyspozycji nie pozwoliły na coś innego. Od półfinałów było już normalnie. Decyzja podjęta po konsultacjach ze sceną. To rzucanie smyczy -wybór trzech, którzy wezmą udział w Milionerdach.
TroniC
CYTAT(pajgi @ 10 08 2008, 12:38) *
Gromy na Microsoft spadły ze strony sceny Halo3. Jak dla mnie chłopaki trochę zbyt poważnie do tego podeszli i wyglądało to trochę tak, jak by od tego, że grają w Halo 3 zależało ich życie. Przegięli w momencie jak poszedł tekst mniej więcej taki "Microsoft jak chce się promować w Polsce powinien zainwestować kasę w organizację turniejów w !!!!!HALO!!!! i gow, a nie w takie targi PGA(Microsoft ma być sponsorem generalnym)". Logiki w tym Kuba nie widział, ale nie tylko on laugh.gif . Co to za beznadziejna promocja, pokazać sie 25 tys. widzów (często całkiem nowych w temacie gier), a nie garstce osób, hardcorowców, naparzających się w Halo(którzy już to Halo posiadają) tongue.gif . Marketing, jak nic wink.gif

Pojęcia nie Masz o co chodziło.
Pojęcia nie Masz co nam obiecywano i co z tego wynikło.
Ten cytat tez nie wiem skąd Wytrząsłeś...
Pozdr!
signap
ma ktos zdjecia lasek z logiem 360? wink.gif
Fisiu
Signap - ty to masz łeb.
Dawać tu tylko w HI-rozdzielczość!
TomisH
Jutro na Gamikaze zarzucę kilka(naście) fotek z imprezy + relację.
Przy okazji - dzięki absolutnie wszystkim, z którymi miałem okazję pogadać, pograć, zjeść coś, wypić, pośpiewać, albo przynajmniej uścisnąć dłoń.
Keymaker tanksy za koszulkę.
Uriziel
Gromy na Microsoft spadły ze strony sceny Halo3. Jak dla mnie chłopaki trochę zbyt poważnie do tego podeszli i wyglądało to trochę tak, jak by od tego, że grają w Halo 3 zależało ich życie. Przegięli w momencie jak poszedł tekst mniej więcej taki "Microsoft jak chce się promować w Polsce powinien zainwestować kasę w organizację turniejów w !!!!!HALO!!!! i gow, a nie w takie targi PGA(Microsoft ma być sponsorem generalnym)". Logiki w tym Kuba nie widział, ale nie tylko on laugh.gif . Co to za beznadziejna promocja, pokazać sie 25 tys. widzów (często całkiem nowych w temacie gier), a nie garstce osób, hardcorowców, naparzających się w Halo(którzy już to Halo posiadają) tongue.gif . Marketing, jak nic wink.gif

Człowieku Ty nie masz zielonego pojęcia o co chodzi to nie pisz bzdur, a cytat który przytoczyłeś to żeś sam wymyślił z tego co usłyszałeś piąte przez dziesiąte.
A z Panem Kubą Mirskim to wyjaśniliśmy sobie prawie wszystko w prywatnej rozmowie przy stole i jeśli wszystko wypali to będzie wilk syty i owca cała.

A jeśli chodzi o imprezę to nawet ok w kwestii organizacyjnej poza kilkoma kwiatkami, ale trochę za mało było namiotów i miejsc w których można był by robić coś innego oprócz grania gdy pogoda nie dopisze (a to można było przewidzieć).
qb3k
Nie ma bata- jeżeli za rok będzie następny FD- jadę! Teraz nie byłem i żałuję. Bym sobie chociaż ze Zbyszkiem pogadał i pograł oraz wziął autograf od koso biggrin.gif.
Flaha
Gromy na Microsoft spadły ze strony sceny Halo3. Jak dla mnie chłopaki trochę zbyt poważnie do tego podeszli i wyglądało to trochę tak, jak by od tego, że grają w Halo 3 zależało ich życie. Przegięli w momencie jak poszedł tekst mniej więcej taki "Microsoft jak chce się promować w Polsce powinien zainwestować kasę w organizację turniejów w !!!!!HALO!!!! i gow, a nie w takie targi PGA(Microsoft ma być sponsorem generalnym)". Logiki w tym Kuba nie widział, ale nie tylko on laugh.gif . Co to za beznadziejna promocja, pokazać sie 25 tys. widzów (często całkiem nowych w temacie gier), a nie garstce osób, hardcorowców, naparzających się w Halo(którzy już to Halo posiadają) tongue.gif . Marketing, jak nic wink.gif .

Następnym razem proszę pomyśl zanim coś napiszesz bo na prawdę chyba sam sobie to wymyśliłeś O_o To własnie o wsparciu i współpracy ze strony scen GOW i Halo na pga m.in. rozmawialiśmy.
Kroolik
CYTAT(signap @ 10 08 2008, 21:42) *

Jakbyście wybrali lokalizacje nad morzem to by latały skąpo ubrane, jak rok temu, a tak będą foty lasek w pulowerach lub kombinezonach narciarskich xD
pajgi
Wiem, co słyszałem (nie twierdzę, że nie było mowy o turnieju na PGA, tylko UOGÓLNIAM). Może ktoś nagrywał tą dyskusje ? chętnie bym się przysłuchał, czy faktycznie sobie ubzdurałem wink.gif . Panowie, to co tu wypisujecie tylko świadczy o tym, że nie podchodzicie z dystansem, do tego w co się bawicie. Kolejnym przykładem niech będzie konkurs Rock Band, i wielkie pretensje jednego z Was związane z tym, że Wam nie dano szansy na dogrywkę (też to sobie wymyśliłem?). Naprawdę smutne. Ludzie!!! Cała sala się z tego Pana brechtała. Ja nie mam "ale" do waszego hobby(Halo3), mam za to do podejścia. Nikt głodny przez to chodził nie będzie. Pozdrawiam i pogody ducha życzę.
Keymaker
W sumie wczoraj, jak pogoda dopisała, do z godziny na godzinę coraz mniej miały na sobie i coraz fajniej było smile.gif

Co do waszej kłótni, to nie stoję po którejś ze stron, ale wiem tyle, że inwestycja w scenę Halo 3 przy naszych, polskich warunkach, jest bezzwrotną inwestycją. Połączmy to z tym, że jeżeli generalna sprzedaż softu na naszym rynku nie nabierze dynamiki, poleci czyjaś głowa, a czyja, to chyba się domyślacie...

Wymagacie trochę zbyt wiele przy autentycznie niedużych możliwościach MS. To nie jest ten MS, który widzimy na E3. To jest filia, która w pierwszym rzędzie musi wyrobić brand i sprzedać go jak najwięcej, jednocześnie zarabiając na siebie.

Ale przyznam, że trochę się zdziwiłem patrząc na turniej Halo 3, gdzie na jeden TV przypadało dwóch graczy o_O

PS. Złapał może ktoś mnie i Mazziego na parkiecie w czasie konkretnej wixy na jakiś materiał wideo ? Jak tak, to błagam o kontakt biggrin.gif Beka była sorcerer.gif

edit:

Rock Band to pomyłka, bo wygrał mój zespół, a hostessa źle policzyła punkty tym, byli ex equo z nami
TomisH
CYTAT(Keymaker @ 11 08 2008, 10:16) *
Ale przyznam, że trochę się zdziwiłem patrząc na turniej Halo 3, gdzie na jeden TV przypadało dwóch graczy o_O

Było 16 zespołów, czyli 64 gracz. Z uwagi na PES-a mieliśmy przy Halo 3 2 godziny opóźnienia. Nie było innego wyjścia niż przeprowadzić część turnieju na splicie, żeby ludzie coś sensownie pograli.

Powtórzę - nie było czasu.
pajgi
Keymaker i o to mi właśnie chodziło piwo.gif
Jędrek
Jesli chodzi o pretensje o brak dogrywki w RB - ja je mialem. wink.gif Nie dlatego, ze nie dostalismy nagrody, ale dla samej zasady. Skoro obiecali - powinna byc. Nie udalo sie zrobic - powinni nagrodzic wszystkich, zwyciezcow - bardziej, slabszych - mniej. Troche tego nie rozumialem. A final - mialem genialny plan ugadany z DJ hyh.gif

Wedlug mnie MS powinien mocno sypac nagrodami na Funday'u, dla nich to nic, ale kiedy w necie rozniesie sie, ze za podium w kazdej grze byly mocne nagrody to bedzie niezle zamieszanie, pozytywne ofkoz.

Co do Funday'a, pogoda przeszkodzila, to fakt. Ale MS padl na organizacji turnieji, bledach w liczeniu punktow, olanie turnieju Gow'a, wylaczenie LANa bez zadnej wiadomosci. Kuba mial nadzieje na dobry turniej w PGRa i Halo. Na finalach Halo wcale sie nie pokazal. A turniej PGRa organizowal DJ, na randomowych zasadach.

Ciesze sie, ze powalczylismy o Halo3, o jakis krok w tej sprawie wink.gif
Mazzi
CYTAT(Keymaker @ 11 08 2008, 11:16) *
PS. Złapał może ktoś mnie i Mazziego na parkiecie w czasie konkretnej wixy na jakiś materiał wideo ? Jak tak, to błagam o kontakt biggrin.gif Beka była sorcerer.gif

Jeśli ktoś to zarejestrował, to szkoda gadać smile.gif Chowam się pod stół ze wstydu smile.gif smile.gif
Keymaker
Dawaj, dawaj, piącha, piącha banana.gif party23.gif Good job, Mazzi ! smile.gif

Nie narzekam na śniadania. Może dlatego, że miałem wliczone w cenę pokoju w hotelu (3 km od ośrodka, ale po pijaku o 2 w nocy iść było masakrycznie), ale jak już byłem rano na miejscu, to szedłem do restauracji, a tam ludzie z MS, uśmiechnięci, zadowoleni, szwedzki stół, żyć, nie umierać smile.gif

W sumie głowy MS okazały się być bardzo otwarte na społeczność graczy (tu szczególnie pozdrawiam Jaromira, business managera MS). Porozmawiać przy śniadanku, podyskutować przy piwku, co chcieliście, o ile był czas.
Zeratul
CYTAT(nightbull @ 10 08 2008, 19:41) *
Podzielę się wrażeniami z Fun Day, które odniosłem po obejrzeniu zdjęć w fotogalerii na onlinecenter. Na szczęście tam nie byłem.

-Turniej Halo 4 na 4 rozgrywany na 4 telewizorach, czyli po 2 graczy na telewizor i gra na split screenie. Żenuła.

Żeby nie było, że jestem całkiem na nie - bardzo mi sie podobała jedna z hostess, ta ładna z trochę przesadnym makijażem. Mniam.

KORWA jakbym wiedzial, ze na fan deju bedzie Halo 4 to bym przylecial...

TomisH
Foty na Gamikaze. 60 wyselekcjonowanych, mam dużo więcej, więc jakby się ktoś gdzieś widział i chciał zorientować, czy nie uchwyciłem go jeszcze na jakiejś focie to dać znać. Jakoś.

Relacja w serwisie pojawi się najpóźniej w środę. Jak dam radę to faktycznie może jeszcze dzisiaj. Ale trochę mam na głowie.
Keymaker
Słuchajcie, czy tylko za zauważyłem dosyć ciekawe zjawisko, że prawie każdy gracz, który się żywił w restauracji miejscowej, co najmniej raz zamówił zupę z borowików zapiekaną w chlebie ? biggrin.gif

A słowo do organizacji - jak na panujące warunki, MS spisał się dobrze. Deszcz naprawdę mocno pokrzyżował im plany, ale mimo to najciekawsze punkty programu się odbyły. Dla mnie absolutnym mistrzostwem było zaproszenie ludzi z People Can Fly i ich dwa wystapienia i dyspozycyjność po powrocie do miasteczka - można było ich o wszystko wypytać.
qb3k
CYTAT(Zeratul @ 11 08 2008, 14:19) *

Ty tak na serio? Naprawdę nie rozumiesz sensu zdania? Czy znowu jaja sobie robisz? biggrin.gif
pajgi
Prezentacja PCF naprawdę zrobiła na mnie wrażenie, może dlatego, że jestem laikiem w temacie tworzenia gier i chyba jednak nim zostanę wink.gif. Tak, żeby się czegoś doczepić (Microsoft kazał dla niepoznaki wink.gif), to do hostessy, która zapisywała ludzi na zlot, turnieje i wycieczki (ta z krótkimi włosami). Dziewczyna albo żuła gumę albo miała problem z mówieniem "aaaaaaee nieeee wiaeeeeem o którejjj baedzie tuurnieaj" coś mniej więcej w tym stylu, jak nie gorzej, więc pytałem później tych co ją potrafili zrozumieć.
Zeratul
CYTAT(qb3k @ 11 08 2008, 15:27) *
CYTAT(Zeratul @ 11 08 2008, 14:19) *

Ty tak na serio? Naprawdę nie rozumiesz sensu zdania? Czy znowu jaja sobie robisz? biggrin.gif

spojrz na mojego ava... a potem sobie odpowiedz.
qb3k
Dopiero jak napisałem posta stwierdziłem, że żartowałeś. I is wery sory.
signap
nastepnym razem glosujmy na miejsce tam gdzie jest male prawdopodobienstwo lania deszczu bo gory to raczej porazka choc przed sierpniem kilka dni lub wiecej bylo duzo slonca. Moze by gdzies w Wawie na oberzach or cos takiego
Wampis
W tym roku była propozycja Zalewu Zegrzyńskiego bodajże...
wrog
- Relacja dzień po dniu
- Galeria
- Filmy wideo
Mani
Lokalizacją Funday powinno być jakiś nadmorski kurort. Wtedy i byłby zlot fanów konsoli i reklama produktu innym ludziom w jednym. Mimo wszystko to w moim mniemaniu Funday w Pobierowie wypadł lepiej z marketingowego pkt widzenia.
Piasecznik
Ktoś się pytał o polski Live?
Już mnie irytuje to kupowanie zdrapek. Wolałem jak mogłem sobie MS Points kupować nie ruszając się z kanapy biggrin.gif
Mani
CYTAT(Piasecznik @ 12 08 2008, 10:18) *
Ktoś się pytał o polski Live?
Już mnie irytuje to kupowanie zdrapek. Wolałem jak mogłem sobie MS Points kupować nie ruszając się z kanapy biggrin.gif

nie ma i nie bedzie PL LIVE. Niewiadomo kiedy sie pojawi. Przewiduje sie ze dopiero wraz z kolejną generacją. Co jest smutne.
dx36
A ja mam 2 pytania będzie kolejny Fun Day ? I drugie kto jest GŁÓWNYM organizatorem ?
koval
Coby nie mówić dobrze było smile.gif

Lokalizacja była jak była, teren ośrodka świetny, malowniczo położony ale już dojazd do niego to szok, 30min drogi autem z dworca pkpw Nowym Targu.

Kartoniki na żarło i picie to niezły pomysł, nie trzeba było płacić a jedzenie było dobre. Śmieszne bułki na śniadanie to trochę zonk ale można było zjeść ile się chciało. Jak się skończyły kartoniki na piwo to za 5 można było zakupić, tragedii nie było smile.gif

Pogoda popsuła trochę plany organizacyjne ale ekipa MS jakoś z tego wybrnęła. Przez deszcz większość osób okupowało namioty ze standami i nie bardzo było jak pograć, tłok i w ogóle. To w sobotę. Niedziela, słoneczko, piweczko i luks. Jakby taka pogoda była na całym zlocie to prześwietnie by było. No ale cóż, niektórych rzeczy nie da się przewidzieć...

Ludzie na zlocie przyjaźni, zawsze można było z kimś zagadać, skomentować, zmierzyć się. Poznało się kilka osób których nawet imion czy gamer tagów nie pamiętam ale miło się z nimi gawędziło.

Co do gier to największe wrażenie zrobiło na mnie GTA4, Ninja Gaiden 2, Burnout Paradise, Gears of War i Guitar Hero III biggrin.gif No i nie ma to jak ponapierd.alać się w DoA ^^

btw jestem n00bem który, chyba, drugi raz w życiu trzymał w łapach pada od Xbox'a tongue.gif

za rok, gdziekolwiek będzie XFD'09 na 99% jadę ^^

CYTAT(signap @ 10 08 2008, 21:42) *

Chyba najładniejsza

[dwóch frajerów w tle grających w DoA, Ja i kumpel :F]

Fisiu
CYTAT(koval @ 12 08 2008, 13:58) *
Chyba najładniejsza

Hęu? Nie ma nic lepszego? whistling.gif
koval
marudzisz

Kiler8888
Czy ona nie była czasem na Woodstocku* ?

* - na woodzie był namiot Microsoftu, i standy wyglądały bardzo podobnie

edit:
mam na myśli tę pierwszą
signap
czemu wszystkie stoja w tej samej pozycji?
koval
CYTAT(signap @ 12 08 2008, 14:50) *

wyuczony skill, hostess stance tongue.gif
Fisiu

Haka podstawiają i cycki do przodu - normalne... :E

Fakt pierwsza z pierwszego postu best i środkowa z drugiego postu.
TomisH
CYTAT(koval @ 12 08 2008, 12:58) *
Chyba najładniejsza

Ewa wub.gif
pajgi
QUOTE(koval @ 12 08 2008, 14:43) *
marudzisz

to ta nie umiejąca po Polsku. Dziwna taka jakaś w ogóle była. Za dużo pomadki zjadła wink.gif ?
qb3k
Ta "Ewa wub.gif " ma trochę przydługą szyję i głowę jakby doklejoną do reszty ciała wink.gif. Chyba, że fajna z charakteru. Wtedy usprawiedliwiam " wub.gif ".
easye
Z ciekawosci zapytam, jakie byly nagrody za 1,2 3 miejsce ?
wrog
Gry - od jednej (Too Human) do trzech (GoW2, Fable II, Too Human), zależnie od miejsca.
pajgi
QUOTE(easye @ 12 08 2008, 16:45) *
Z ciekawosci zapytam, jakie byly nagrody za 1,2 3 miejsce ?

EWA wink.gif
Sandking

Na poprzednim Fun Day grałem sobie w GoW z jedną z hostess i powiedziała mi trochę o ich robocie. Uczą się właśnie takich postaw/figur, by dobrze wyglądać na zdjęciach, wszystko mają na szkoleniu, które trwa "ileśtam" dni. Potem zaczęła mi opowiadać, że każda z nic musi orientować się w każdym tytule, który jest dostępny na standach, by móc jakoś pomóc grającemu. Do tego podstawowa znajomość konsoli, żeby nie było przypału, gdy ktoś zada jakieś lamerskie pytanie. Spoko dziewczyny były w Pobierowie, aż mi głupio było podczas gry w GoW zabijać ich postacie. Myślę, że i w tym roku dziewczyny dały radę wink.gif
easye
Ewa dala rade, reszta panienek - jak dla mnie - taka sobie ; ]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.