Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: XBOX 360 FUN DAY 2008
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6
pajgi
Ja tam dziewczynę mam, więc nie ma dla mnie znaczenia czy hostessy "dały radę" wink.gif . W każdym bądź razie, chamskie nie były, a to duży plus
easye
Ja tez, ale ocenic urode innych przeciez nikt nie broni wink.gif
Fisiu
Ktoś ma Ewę w Hi-definition? :E
pajgi
QUOTE(Fisiu @ 12 08 2008, 17:16) *
Ktoś ma Ewę w Hi-definition? :E

Jej chłopak laugh.gif . Full HD laugh.gif . Jasne, że ocenić można, nawet trzeba, ale od paru postów tylko jeden temat się przewija i ktoś może sobie pomyśleć, że młodzież jechała tam tylko laski oglądać laugh.gif .
Fisiu
Laski + Alkohol + Xbox = Mieszanka wybuchowa, co nie? A jej chłopak - skąd wiesz, że ma? :E
Keymaker
Ja to radzę już wymyślić miejscówkę na następnego FD, bo że takowy będzie, to chyba nikt nie wątpi wink.gif

"Koooosoo, Ty staary roooweeerze" laugh.gif
pajgi
A wygląda na taką która chłopaka nie ma?
qb3k
CYTAT(Keymaker @ 12 08 2008, 17:44) *
Ja to radzę już wymyślić miejscówkę na następnego FD, bo że takowy będzie, to chyba nikt nie wątpi wink.gif

"Koooosoo, Ty staary roooweeerze" laugh.gif

Sieradz.
Black medusa
CYTAT(Fisiu @ 12 08 2008, 17:26) *
Laski + Alkohol + Xbox = Mieszanka wybuchowa, co nie? A jej chłopak - skąd wiesz, że ma? :E

Się gra się wie chytry_.gif

Tak btw jakbyście zobaczyli Ewę w "cywilu" to gabara totalna. Naprawdę fajna figura i płuca wink.gif. Laska miała tylko 2 wady związane z urodą, ale kto jest spostrzegawczy od razu zauważył bankowo ... Nie ona była jednak miss zlotu ...... ... o tak ... nie ona ...... smile.gif
Mani
Ewa chłopa ma bo 4 razy musiałem z nią fotke sobie zrobić a ona wybierała która przejdzie przez "kontrole jakości". Mimo wszystko pozdrawiam WSZYSTKIE dziewczyny, które były na Funday (Tomisha również khekhe).
TomisH
Relacja na Gamikaze.pl
Mani :*
Jędrek
Jaka piosenke wykonywal MS (zepsol bez Kuby)?
TomisH
Garbage - I think I'm Paranoid
zajman
Fajny ten fun day był wink.gif Mimo że byłem tylko na turnieju w pesa (odpadłem po 5 meczach) to i tak zdążyłem się 2 razy zarejestrować i wypić te wszystkie piwa co dostałem + mojego kierowcy tongue.gif Chce więcej takich fun dajów , pozdrowionka dla antybazyli z krakowa !
Keymaker
Nagra to ktoś ? Bo fragment to fragment, a ja chcę całość smile.gif
el ZAX
Jeszcze relacja na XboxSpot.pl
Mani
CYTAT(Keymaker @ 27 08 2008, 14:57) *
Nagra to ktoś ? Bo fragment to fragment, a ja chcę całość smile.gif

Podpisuje sie pod petycją kolegi smile.gif a może Dawid bądź Michał z HS jakoś po znajomości dadzą rade załatwić tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.