Mazury to Mazury, mają swój własny klimat. Ten cały Zalew nie podoba mi się. Jakiś taki sztuczny się wydaje.
CYTAT(_Kroolik_ @ 11 04 2008, 20:47)

Wszyscy patrzycie komu wygodniej dojechać, a o cudnych paniach pluskających się m morzu możecie zapomnieć... buuuu
ciekawe co na te cudne panie pluskajace sie w morzu (ktorego organizator nie przewidzial) Twoja narzeczona
woda ma te wade, ze nie tylko cudne panie sie rozbieraja
Sandking
12 04 2008, 19:24
Wy tu tak dyskutujecie czy Zalew czy Mazury, a na razie w ankiecie prowadzi Zakopane ;/
Mogę jechać i na Zalew Zegrzyński i na Mazury, tylko nie w góry, dla mnie to mija się z imprezą, która była w Pobierowie rok temu
Przepraszam chłopaki, wpadam jak Filip z konopi, a gdzie jest ta ankieta?
CYTAT(DaBig @ 12 04 2008, 21:32)

Przepraszam chłopaki, wpadam jak Filip z konopi, a gdzie jest ta ankieta?
http://www.funday.com.pl/
Brolly PL
12 04 2008, 20:42
http://www.funday.com.pl/Tak patrze teraz to masakra...Zalew wyleciał z gry bo jest tylko 14%. Nadal prowadzą góry
Wolałbym żeby było znów nad morzem ponieważ brata bym namówił na wakacje a tak to chyba nie pojedzie i bede musiał się z kimś zabrać.
Keymaker
12 04 2008, 20:48
Jakiś idiota pewnie nabija bezczelnie górom licznik. I tak Microsoft weźmie prędzej uwagi wypowiedziane na forach niż wynik ankiety.
Góry latem na taką imprezę się NIE NADAJĄ ! Chyba, że mi MS helikopter pod blok podrzuci.
Dzięki Jiloo, jak zwykle

No rzeczywiście, góry to dla mnie daleko, ale... ale bliżej do Czech i Słowacji

Mniam
Wie ktos jak to jest mozliwe, ze w przeciagu godziny z ponad 50% na mazury, 30paru na zalew i 20na gory, zrobilo sie 47% na gory oO Ogolnie patrzysz rano wygrywa jedno o 30%, patrzysz po poludniu co innego, wieczorem znowu co innego. Przeciez to ktos musi chamsko nabijac.
Ktos boostuje licznik ewidentnie.
Dajcie spokój, boostuje-nie boostuje, nie popadajmy w paranoję. Jak komuś zależy, to i z Helu przyjedzie do Zakopca uścisnąć grabę, pobawić się, porobić foty.
Sandking
12 04 2008, 21:52
Teraz Mazury podskoczyły o 21 %, jeny co się dzieje. Ta ankieta nie ma sensu, lepiej by było, jakby trzeba było założyć konta
Keymaker
12 04 2008, 22:04
Powinien po prostu powstać odpowiedni temat na forum xbox.com. To by naprawdę załatwiło sprawę, a tak to kupczoch
Keymaker
12 04 2008, 22:37
Chodzi mi o oddzielny temat z ankietą
McDriv3r
13 04 2008, 10:26
Teraz Zalew ma 45 % a Gory 48 % Paranoja z ta ankieta...
Sokolov
13 04 2008, 11:27
Minęła godzina, a Zalew ma już 4 % tylko... śmieszna jest lekko ta ankieta...
Kroolik
13 04 2008, 13:38
nie rozumiem, jak wchodzę na stronkę to głos mam już oddany więc niby jak boostują? czyszczą cache czy cu?
Keymaker
13 04 2008, 14:16
Dokładnie, bracie
CYTAT(_Kroolik_ @ 13 04 2008, 14:38)

nie rozumiem, jak wchodzę na stronkę to głos mam już oddany więc niby jak boostują? czyszczą cache czy cu?
proxy, wysylanie linkow do znajomych przez np. gg czy mirc, zmiana ip
jak rowniez usuniecie COOKIES ale niewiem czy nalicza to kolejny glos
Kroolik
14 04 2008, 09:57
Tak czy siak ja będę, gdziekolwiek by to było.

Zrobię wszystko żeby tam być

(Katowice). Wreszcie jakaś spora impreza w miarę blisko! Wrog, może powiesz jeszcze jak będzie wyglądała wstępnie sprawa noclegów/dojazdów? Znowu pole namiotowe i autobusy ze stacji? Co do atrakcji - wyobrażam sobie spływ Dunajcem z grupą pijanych popaprańców... to będzie niemożliwe xD
Dobra, kto jedzie z okolic Katowic? Robimy ekipę (mam 17 lat, więc niestety jestem pod władzą tyranicznej matki) i jedziemy z namiotami...
Ja jade na 1000%. Okolice Gliwic (Pyskowice). Zawsze można biwakować pod gołym niebem.
będę na 100% nie dość że blisko to mam jeszcze gdzie się zatrzymać
Keymaker
8 05 2008, 07:13
Stałą się rzecz najgorsza. Na samym końcu Polski ! Owiec - o ile jedziesz, współczuję. Tak samo wielu innym z Pomorza i okolicznych województw.
Ja mam z Warszawy 500 km, to nie tak źle, chociaż...Ale i tak się pojawię z gwardią przyboczną. Chociaż brak plaży
Oby Microsoft zorganizował dobrą, ociekającą w atrakcję miejscówkę !!! Bo inaczej będziemy mieć vendettę
Pomyśl, że rok temu to my mieliśmy drugi koniec Polski
CYTAT(wrog @ 7 05 2008, 22:22)

to ja wbijam w to
Keymaker
8 05 2008, 08:29
Fab3r, teraz zastanów się, dlaczego od początku optowałem za imprezą w centrum Polski ? Przecież tak można się do us.ranej śmierci przerzucać, że my mieliśmy, to teraz Wasza kolej i vice versa. Po prostu najsprawiedliwiej, w mojej opinii, byłoby to zorganizować w centrum Polski. Ale cóż, teraz to już po ptakach. Może za rok
mnie bawi że oni te wyniki uznali, ludzie nabijali jak powaleni i teraz macie miejscówkę
Bartezoo
8 05 2008, 08:31
Pff bez morza to sie moga cmoknąc w pompke...(nie chodzi tylko że blisko;)
"proszę by było zimno jak to w górach i wtedy może przewietrzy mózgi co po niektórym i dojdą do wniosku, że morze + plażą = brykające panienki..."
Tak czy siak jadę, ale lokalizacja tragiczna jak dla kogoś z krańca mapy polski. Jeśli już to centralna polska, każdy ma "blisko"
powodzenia stary, mi się nie chce telepać przez cały kraj
do tego pociągiem i w lato, nieeeeeee no porażka
daleko nie mam wiec bede na 99% (o ile cos mi wtedy nie wypadnie pilnego

)
qazar no to cos sobie mysle ze sie spotkamy

99%ze sie [w] stawie
QUOTE(biszat @ 8 05 2008, 16:06)

qazar no to cos sobie mysle ze sie spotkamy

99%ze sie [w] stawie
Przybywaj jakiegoś browarka się obali
Ktos jeszcze jedzie z Krakowa? ;>
KIELiCH
17 06 2008, 14:39
kurcze, jak wypali wyjazd do Zakopca w omawianym terminie (urlop już zaklepany

) to bardzo chętnie podjadę ten kawałek spotkać się z Wami... wypić browca i pogadać, w końcu nie tylko przez headset
raVen20
17 06 2008, 14:41
Lucek ja z Kumplem śmigamy na bank:) z Krakowa oczywiście
już coś wiadomo nt. szczegółów imprezy? Na stronie głucho, a dawno miało być coś wiadomo...
MasterShake
17 06 2008, 15:04
ktos z wroclawia?
Z Mazzim mamy jeszcze 1-2 miejsca w samochodzie wolne, jwkby ktos byl chetny
ta, wpadniecie po mnie do Gdańska ...
Planowałem jechać, ale mieszkam w Szczecinie. Absolutnie nie ma miejsca w Polsce, z którego miałbym dalej do tej Niedzicy.
No cóż, może za rok.
Kroolik
20 06 2008, 10:27
CYTAT(Alexej @ 18 06 2008, 15:54)

Planowałem jechać, ale mieszkam w Szczecinie. Absolutnie nie ma miejsca w Polsce, z którego miałbym dalej do tej Niedzicy.
No cóż, może za rok.
Witaj w klubie. Zarówno ja jak i Diabeu, Specu i kilku innych odpuszczamy właśnie ze względu na lokalizację.
zarejestrowalem sie - dostaje sie jakies potwierdzenie rejestracji?
CYTAT(Kroolik @ 20 06 2008, 11:27)

CYTAT(Alexej @ 18 06 2008, 15:54)

No cóż, może za rok.
Witaj w klubie. Zarówno ja jak i Diabeu, Specu i kilku innych odpuszczamy właśnie ze względu na lokalizację.
Robienie czegokolwiek w tamtej okolicy jest ryzykowne, Wy tam lubicie nie mieć prądu, komunikacji i internetu

W pierwszej kolejności odpadły więc skanseny.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.