Szabla8
19 03 2008, 15:50
PSX Extreme objął oficjalny patronat nad tą imprezą. Narazie nie wiadomo gdzie będzie zlokalizowana impreza. Wszystko zalaży od nas, niedługo będzie ankieta na ten temat. Zapraszam na www.xbox.com
Wypowiadajcie się tutaj jakie miejsce wam pasuje.
P.S mam nadzieje że taki temat nie istnieje bo przeszukałem forum
fajnie jesli to by sie odbylo w lubelskim
Szabla8
19 03 2008, 22:14
Mi bez różnicy jak daleko to będzie bo i tak pojade ale jestem za klimatem morskim

Lecz tym razem żadne za(pipi)e Pobierowo gdzie dojazd był beznadziejny
Thompson
19 03 2008, 22:16
Zapraszam do Świnoujścia
Zaczelo sie "fajnie, gdyby bylo u mnie za plotem"

Ziew.
Mnie to trochę denerwuje, bo z tego, co wyczytałem już na polskim forum xbox.com to Panowie tam głównie jadą sobie pochlać

. Niby nic zdrożnego, ale dla kogoś, kto dopiero za rok idzie po dowód to trochę irytujące

. W sumie to trochę mija się z celem, gdyż imo wiekowa grupa docelowa xboxa to jakieś 14-18 lat, a nie jakieś 20-letnie staruszki, co to zaraz umrą

. < No offence, old men, taki joke
Kołobrzeg wyłącznie

Bym miał BAAARDZO BLISKO xD Ale ja też jestem za kilmatem morskim nie tylko ze względów mieszkaniowych jakoś tak fajnie plaża, morze i standy z konsolami...
Bartezoo
19 03 2008, 22:54
CYTAT(yaczes @ 19 03 2008, 22:46)

Zaczelo sie "fajnie, gdyby bylo u mnie za plotem"

Ziew.
Dokładnie.Będzie głosowanie to se wybierzecie.Ja pojade a co!
Keymaker
19 03 2008, 23:16
Jedno życzenie: byleby nie w drugiej części sierpnia. Games Convention, wyjazd integracyjny z Politechniki Warszawskiej dla nowo przyjętych - byłoby bosko, gdyby organizatorzy uniknęli kolizji między tymi wydarzeniami

Przełom lipca/sierpnia wydaje się idealny.
A skąd wiesz kolego, że się dostaniesz na tę Politechnikę?
CYTAT(qb3k @ 20 03 2008, 00:52)

W sumie to trochę mija się z celem, gdyż imo wiekowa grupa docelowa xboxa to jakieś 14-18 lat, a nie jakieś 20-letnie staruszki
Jesteś w błędzie. Chyba.
Proponuję w Katowicach, główna baza na bulwarze Rawy, a impreza ciągnie się aż do Sztauwajerów, gdzie można się pokąpać i pochlać (nie mówię o mnie)
Mi to obojętne. Rok temu było super. Dobra ekipa. Niech pomyślą nad jakąś spoko miejscówką gdzie jest mega wypas dojazd i looz.
Brolly PL
20 03 2008, 00:41
CYTAT(Fab3r @ 19 03 2008, 23:38)

Proponuję w Katowicach, główna baza na bulwarze Rawy, a impreza ciągnie się aż do Sztauwajerów, gdzie można się pokąpać i pochlać (nie mówię o mnie) :]
Impreza jest aby odpocząća nie krązyc po mieście. w górach, nad morzem lub jakies jeziorko
Jesli nie nad morzem to ja proponuje Wisłe
arturant
20 03 2008, 11:16
Ja też proponuje Wisłę

Bardzo ładne miasteczko no i dobrze by było tak dla odmiany w tym roku wybrać się w góry

A tak w ogóle, to do Wisły mam 50km, więc kolejny plus
Dobra, bo się to w koncert życzeń zamienia

Każdy napisze miejscowość, do której ma blisko - ale to nie załatwia sprawy. Głosować będzie można w specjalnej ankiecie, a tu proponuję pisać o Waszej koncepcji imprezy, pomysłach i atrakcjach, które chcielibyście zobaczyć.
turniej GH3
pokazowy turniej Rock Band
impreza d'n'b
No więc jeśli to by było w Pieninach - spływ Dunajcem

Jeśli w Wiśle - właściwie nic tam imprezowego nie ma. Gdzie by była impreza? W parku w centrum? To już lepsze Bielsko - Błonia, tam jest park linowy na drzewkach (chociaż swoją drogą nie wyobrażam sobie spitych po(pipi)ów biegających po linach 5m nad ziemią

.
Oczywiście stand (co najmniej 1) i konkurs w Rock Band OBOWIĄZKOWO
Co najmniej jeden dzień imprezy zamkniętej bez dzieciaków zajmujących standy non-stop. Turnieje w GH, Gearsy,CoDa, Burnouta, skate- tak żeby nie tylko fajnie się grało, ale i oglądało

.
Kroolik
20 03 2008, 12:16
CYTAT(Diabeu @ 20 03 2008, 11:45)

turniej GH3
pokazowy turniej Rock Band
impreza d'n'b

Turniej Army of Two i Virtua Tennis 3

Nie ma to jak słońce, plaża i piękne kobiety.
Jeśli zagłosujecie na jakąś "miastową" miejscówkę to na takie widoki nie liczcie
Lokalizacja MUSI być nad morzem!
Aha no i limit wiekowy 18+ i więcej gier na "pokazie".
Królik, jak wymyślą fun day 08 w mieście to prędzej zabiję śmiechem niż przyjadę
Bartezoo
20 03 2008, 12:59
Miasto o_O k,urwa co to za pomysł,nadmorski klimat najlepiej leży.
Turniej Gow,GH III,pokaz rock banda (konkurs na najlepszy performance),darmowe x360 (a co!)
Jakieś fajne darmowe gadżety na pewno by mnie przyciągnęły

. W tym momencie można już sobie pozwolić na rozdawanie np. PGR3 albo Kameo za darmoszke. Kosztują po ok. 30zł, więc na gadżet jak znalazł

.
Keymaker
20 03 2008, 15:17
Oczywistą oczywistością jest turniej w GHII/III i co najmniej kilka standów z Rock Band w full opcji

Dla hardcore'owych graczy oczywiście jakieś turnieje w H3, FM2 i CoD4. Ktoś beknie, jeżeli nie będzie pokazów jakichś gorących gierek, najlepiej jeszcze nie wydanych.
Jakiś koncercik i impreza wieczorem MUST BE !!!
Szabla8
20 03 2008, 23:25
Jak już to było powiedziane na oficjalnym forum mam nadzieję że bedą dla każdego koszulki z GT. Miło mieć jakąś pamiątke i łatwo będzię znaleść kumpla z liva

Co do turnieji to GH III, GoW (wątpie, za stare ale może), CoD 4 i inne (bijatyki, wyścigi itp.).
CYTAT(_Kroolik_ @ 20 03 2008, 12:16)

Nie ma to jak słońce, plaża i piękne kobiety.
Jeśli zagłosujecie na jakąś "miastową" miejscówkę to na takie widoki nie liczcie
Lokalizacja MUSI być nad morzem!
Aha no i limit wiekowy 18+ i więcej gier na "pokazie".

Ta pani z prawej była również na WCG w Wawie i była ubrana jak jej koleżanki
Kroolik
20 03 2008, 23:50
Ale nie wyginała się na piasku i nie szalała w wodzie z koleżankami....
TYLKO nad morzem
a ta blondi ?

widzieliscie ja gdzies wczesniej ?
Keymaker
21 03 2008, 09:19
Do koszyka "MUST BE" dorzucam nocną imprezę z hostessami, alkoholem płynącą

Plaża, piwko beczkowane i wycie do księżyca o północy
Ja bym wolał na Mazurach, nad jeziorkiem nieopodal lasu

. Jakieś ogniska itp, a i plaza też by była.
Miałbym bliżej, to i bym sie pojawił hehe:P.
WildFirePL
22 03 2008, 12:45
no tak najlepiej kołobrzeg 28 lipca zaraz po sunrise

abym nie musiał 2 razy latac nad morze, mazury tez jestem za
Jeżeli Wam tak zależy na lokalizacji to podyskutujcie o tym na oficjalnym forum xboxa... Tam przynajmniej ktoś liczy się z Waszą opinią

.
Zeratul
11 04 2008, 15:37
Nie ma opcji "nad morzem" LOL?
w sumie w gorach byloby gruuuuuuuuuuubo tez.
Keymaker
11 04 2008, 16:05
Góry latem ? Hmmm...bardziej to widzę nad Zalewem Zegrzyńskim. Jeżeli ktoś chce klimat podobny do zeszłorocznego, tylko mniej "osób postronnych", to Zalew jest jedyną opcją

Jak to pewien znany polonista by powiedział: "Zalew Zegrzyński - bez kitu opcja".
Gory? W lato? Przeciez to jest bezsens, gdzie jakas woda do pomoczenia sie i jakies ciekawe miejsca? Juz widze, jak kazdy pedzi sie wspinac albo zapierniczac szlakami.
Keymaker
11 04 2008, 17:30
Mówię, Zegrze latem to niemal plaża we Władysławowie, tylko mniej ludzi i bardziej cywilizowana chociażby z powodu obecności wypożyczalni łodzi, ubikacji w normalnej ilości i niedalekich knajp. ZEGRZE MADERFA*ERS !!!
Brolly PL
11 04 2008, 17:36
Wolałbym już jechać przez całą Polskę nad morze niż na ten Zalew
Jak dla mnie Zakopane to ideał (30 km od mojej miejscowości)
Kroolik
11 04 2008, 19:47
Wszyscy patrzycie komu wygodniej dojechać, a o cudnych paniach pluskających się m morzu możecie zapomnieć... buuuu
Keymaker
11 04 2008, 22:11
Nie kroolik

Takie rzeczy, to tylko nad Zegrzem

A w górach to co najwyżej dupy w obcisłych futerkach
Turniej GoW'a powinien byc, napewno zmobilizowal by do przyjazdu duza grupe ludzi ze sceny, sam bym przyjechal pograc po lanie, co by sie skonczyly oskarzenia o drewniane lacze i kropki na ekranie;)
CYTAT(Keymaker @ 11 04 2008, 23:11)

Nie kroolik

Takie rzeczy, to tylko nad Zegrzem

A w górach to co najwyżej dupy w obcisłych futerkach

jeszcze owce są:f
Jak dla mnie to jedyną opcją jest morze. Ktoś kto mówi inaczej, nie był w zeszłym roku na XFD najwyraźniej
Turniej GoWa bym obejrzał... Zobaczyłbym jak się w to gra

. Ale bez RB nie ma
fun day'a.
Jeżeli nie ma opcji "nad morzem" to IMO Mazury są jedynym sensownym miejscem. Nie byłem, niestety, na imprezie w 2007 roku, ale po obejrzanych materiałach nie wyobrażam sobie czegoś takiego bez wody. Funday musi być nad wodą, jeśli nie morską to przynajmniej mazurską!
Keymaker
12 04 2008, 11:34
Czy Wy w ogóle wiecie co to Zalew Zegrzyński ?
http://www.zalewzegrzynski.net/Plaże included
Brolly PL
12 04 2008, 11:42
Na Mazurach to samo pewnie znajdziesz a ty chcesz tylko żeby było jak najbliżej
Keymaker
12 04 2008, 12:59
Do Mazur mam też w sumie niedaleko, więc mnie to szczerze mówiąc wali czy Mazury czy Zalew, chociaż wiadomo, że trzeba też o siebie zadbać jako tako. A Ty zamiast narzekać tylko sam byś się jakoś do tego wszystkiego ustosunkował, odpowiednio argumentując wybór
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.