Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Guitar Hero III Mobile
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Mobile
KoD
A więc szukam GHIII mobile nie wersji GH on the stage .GhIII to wersja z utworami mp3 jest do sciagniecia ale tylko na terenie USA(;/).
Screen:

jest mozliwosc kupywania własnych gitar i ubierania postaci tak jak w wersji na duze konsole i co miesiac jest dodatkowa paczka 3 utworow(COOOL).Bardzo prosze szukałem na IPmarcie i tam nie ma PLEEASE o ta gre.

PS:LInk do postu na IPmarcie http://www.ipmart-forum.com/showthread.php...tar+Hero+Mobile
szeni
No stary, bez żartów, możesz robić "PLEEASE", ale skoro na ipmarcie nikt nie ma tej gry, to tutaj tym bardziej, przykro mi.

Aha, i utwory mp3 w javowej grze? Zapomnij - GHIII jest pewnie w BREW, a takiej gry na europejskim telefonie z sam± Jav± nie uruchomisz.

Pozostaje ci Guitar Legend od Gameloftu o ile jeszcze nie grałe¶.
Lucek
Gram w to od 3 miesiecy non stop po 8h dziennie w pracy i zadna wersja nie ma utworow mp3 (nie wiem kto Ci pocisnal kit, ze wersja amerykanska ma wink.gif ). Mozna zdobywac nowe gitary, ale edytora postaci nie ma. Fajnie, ze sa achievementy jak na X360.
Mikes
Jak głupi czekam kiedy kto¶ to w końcu wyda u nas albo wypu¶ci na sieć. Z tego co wiem maj± byc nawet tracki do sciagania w przyszlosci.
szeni
Lucek, nie miałby¶ jako¶ tego załatwić? smile.gif Teraz posprawdzałem i s± chyba 2 wersje - BREW i Java.
Lucek
CYTAT(szeni @ 21 03 2008, 23:37) *
Lucek, nie miałby¶ jako¶ tego załatwić? smile.gif Teraz posprawdzałem i s± chyba 2 wersje - BREW i Java.

Chcesz zeby mnie w pracy za jajca powiesili? xD
KoD
CYTAT(szeni @ 21 03 2008, 22:55) *
No stary, bez żartów, możesz robić "PLEEASE", ale skoro na ipmarcie nikt nie ma tej gry, to tutaj tym bardziej, przykro mi.

Aha, i utwory mp3 w javowej grze? Zapomnij - GHIII jest pewnie w BREW, a takiej gry na europejskim telefonie z sam± Jav± nie uruchomisz.

http://www.guitarheromobile.com/ jest;p(wejdz na doł tam wcisnij flage brytyjska i pisze coming soon czyli jednak moze byc ,moze na symbiana(mam nadzieje)). Grałem w Guitar Legend.
Lucek
CYTAT(KoD @ 22 03 2008, 10:09) *
CYTAT(szeni @ 21 03 2008, 22:55) *

http://www.guitarheromobile.com/ jest;p(wejdz na doł tam wcisnij flage brytyjska i pisze coming soon czyli jednak moze byc ,moze na symbiana(mam nadzieje)). Grałem w Guitar Legend.

nie bedzie wersji symbianowej, a z 'coming soon' chodzi tylko i wylacznie o to ze wersja na rynek brytyjski sie jeszcze nie pojawila wink.gif
KoD
Tak ale telefony z BREW sprzedawane s± tylko na terenie USA(chyba;p,jeżeli sie myle sorry:)
Lucek
CYTAT(KoD @ 26 03 2008, 16:18) *
Tak ale telefony z BREW sprzedawane s± tylko na terenie USA(chyba;p,jeżeli sie myle sorry:)

nie tylko wink.gif
KoD
CYTAT(Lucek @ 26 03 2008, 20:58) *
CYTAT(KoD @ 26 03 2008, 16:18) *

nie tylko wink.gif

Aha to sorry ;p trudno sie mowi;p.
To jest wersja lo-fi głównej zawarto¶ci. Aby zobaczyć pełn± wersję z większ± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.