Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: GTA IV
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
ArturNOW
Postanowiłem otworzyć temat o tej grze, bo premiera już tuż tuż, a nikt w dziale PS3 o niej nie pisze.

Gra pewnie będzie rewelacyjna, a autorzy mówią o 100godzinach rozgrywki. Chyba z pół roku będą w to grał blackeye.gif
polaki899
do zamkniecia. Jak nie pisze ? Jest nawet osobny dział GTA smile.gif Zobacz tam a napewno znajdziesz temat o gta4 smile.gif
ArturNOW
CYTAT(polaki899 @ 22 03 2008, 23:11) *
do zamkniecia. Jak nie pisze ? Jest nawet osobny dział GTA smile.gif Zobacz tam a napewno znajdziesz temat o gta4 smile.gif

Gdzie? Przejrzałem pierwsze 5 podstron na PS3 i nie było nic o gta... Kurdesz no
Don_Pedro
CYTAT(ArturNOW @ 23 03 2008, 01:34) *
CYTAT(polaki899 @ 22 03 2008, 23:11) *

Gdzie? Przejrzałem pierwsze 5 podstron na PS3 i nie było nic o gta... Kurdesz no

Jest specjalny dzial o Grand Theft Auto, rozejrzyj sie, na pewno znajdziesz thumbsup.gif
wojnar
jest dzial GTA a mimo to X360 ma swoj temat a moderatorzy go nie zamkneli
RON!N
Bo to dziwne forum. W każdym innym administratorzy dbają by informacje się nie dublowały a tutaj jedna gra ma tyle topiców na ile systemów wyszła a więc w szczególnych wypadkach nawet 5-6 topiców praktycznie o tym samym...
alexx-1
CYTAT(RON!N @ 23 03 2008, 08:03) *
Bo to dziwne forum. W każdym innym administratorzy dbają by informacje się nie dublowały a tutaj jedna gra ma tyle topiców na ile systemów wyszła a więc w szczególnych wypadkach nawet 5-6 topiców praktycznie o tym samym...

Maja polaczyc dzialy, jest nawet temat o tym w "opinie i komentarze".
ArturNOW
A kurcze ślepy jestem biggrin.gif Po prostu nigdy nie wchodze do działu Sony tylko bezpośrednio do PS3. A tak mnie dziwiło czemu w PS3 nie ma po prostu nic o GTAIV. Teraz już wiadomo.
signap
trzeba bylo otworzyc gdy sie pojawi gra....
YETI
zamykamy? temat juz jest w dziale GTA.
ArturNOW
W sumie można zamknąć tu i niech otworzy pierwsza osoba, która dostanie grę na PS3. Albo zostawmy i się go odkopie za miesiąc.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.