Witam! Mam pytanie do wszystkich osób, którzy mają pojęcie na ten temat a w szczególności do redakcji Polygamii. (Nie będę tu reklamował swojej strony - chcę tylko waszej pomocy) - Przez rok zajmowałem się pisaniem recenzji dla strony poświęconej konsoli Xbox 360 - cztery miesiące temu postanowiłem stworzyć "nowy projekt" i odłączyć się od strony dla której pisałem. I właśnie w tym miejscu mam problem - do kogo mam się zgłosić bym ja (oraz cała moja redakcja) otrzymywał gry do recenzji oraz playtestów ?
Bardzo proszę was o pomoc i liczę na to, że udzielicie mi poprawnych wskazówek - z góry dziękuje i pozdrawiam !
Stawiam ,ze bez kilkuletniego stazu, gry bedziecie musiali finansowac ze swojej kasy.
jak będziecie dobrzy to sponsorzy sami się znajdą ;]
CYTAT(Owiec @ 24 03 2008, 22:20)

Stawiam ,ze bez kilkuletniego stazu, gry bedziecie musiali finansowac ze swojej kasy.
Obecnie pracujemy już dla pewnego serwisu od ponad roku (dość znanego ale nie będę tu go reklamował) i jesteśmy z nim w pewnym sensie we współpracy ...
pracować dla pewnego dość znanego serwisu który za Waszą pracę będzie dostawał gierki a pracować na własną rękę to spora różnica.
genetyk@
24 03 2008, 23:39
mysle ze w jakis sposob bede mogl pomoc.co i jak rozwin temat bardziej a moze cos mykne w tej sprawie.
z doswiadczenia wiem, ze wystarczy odezwac sie do odpowiednich osob - kontakty do dzialow PR masz na stronach kazdego dystrybutora. potrzebna jest tez oczywiscie odrobina szczescia i umiejetnosci przekonywania - dlaczego wlasnie taki Pan/Pani mieliby Wam zaufac... wszystko da sie osiagnac kilkoma zgrabnie skonstruowanymi mailami, badz milymi telefonami
CYTAT(genetyk@ @ 24 03 2008, 23:39)

mysle ze w jakis sposob bede mogl pomoc.co i jak rozwin temat bardziej a moze cos mykne w tej sprawie.
tzn jak "mykniesz"?
genetyk@
25 03 2008, 10:09
recenzje w miare mozliwoisci nowowsci,ciekawostki z UK
a, myslalem ze chodzi o reklame/sponsorstwo.
TECHNOPOLO
25 03 2008, 16:02
będziesz miał z 10.000 unikalnych odwiedzin dziennie to i sponsor się znajdzie (chociaż jak na branze rozrywkową to i trochę może być mało)
raven_raven
26 03 2008, 08:31
No, ja myślę, że jak na razie za dużo żądasz. Ze swojego doświadczenia wiem, że takie projekty dosyć szybko padają, a rozkręcenie takiej strony to nie lada wyczyn. Na początek, a jakże, musisz we własnym zakresie zdobywac gry. Nikt nie da siana/gier komuś, kto ma tylko pomysł otwarcia strony...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.