Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Jaka to gra?
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Games
signap
zapewnie nie ktos mial problem z odnalezieniem starej gry z mlodosci - ten temat ma temu sluzyc :}

ja zaczne - byla to gra na amige lub pc, widok z boku ekranu, latalo sie smiglowcem chyba w wietnamie lub innym kraju ale chyba 1 misji byla dzunga, trzeba bylo ratowac ludzi, z tego co pamietam to na koncu 1 levelu bylo duze dzialo
BieŃ
Stawiam ze chodzi ci o Apocalipse
signap
tak to to :}

:**********

skoro jestesmy przy temacie amigi to byla pewna gierka - gralo sie kolesiem ktory zamienial sie gdy znalazlo sie jakis przedmiot w wilkolaka, chyba gre robila firma co miala sowe w logo wiecej szczegolow nie pamietam
Crono
Jesli była to typowa arcadówka w stylu idz w prawo i zabij
to Altared Beast
signap
nie, tamto mialo jakies takie bardziej ludzkie klimaty, wydaje mi sie ze drugi level to byl jakis pociag
consoleboy
CYTAT(signap @ 26 03 2008, 16:19) *
chyba gre robila firma co miala sowe w logo wiecej szczegolow nie pamietam

Hm, logo z sową....masz na myśli Psygnosis?? Więcej wiem, o ich twórczości za czasów panowania na rynku PSX'a ,ale my tu mówimy o amidze...Nie wiem, o jaką grę tobie może chodzić ,ale najbliższe twojemu opisowi wydaje mi się shadow of the beast xD
signap
wiem, pamietam pare urywkow z tej gry wink.gif oraz nie jestem pewny Psygnosis smile.gif ale thx za propozycje
yanek
To ja również zapytam o grę której ni hu hu nie mogę sobie przypomnieć tytułu.
Otóż jest to platformówka z amigi, w której się biega lwem, cały czas w prawo, pomiędzy levelami chodzi się po mapie świata i można wybierać różne drogi, mapa świata podzielona na 2 duże obszary, co jakiś czas boss smile.gif
ornit
CYTAT(signap @ 26 03 2008, 15:19) *
tak to to :}

:**********

skoro jestesmy przy temacie amigi to byla pewna gierka - gralo sie kolesiem ktory zamienial sie gdy znalazlo sie jakis przedmiot w wilkolaka, chyba gre robila firma co miala sowe w logo wiecej szczegolow nie pamietam

Trochę późno, ale może trafię. Wolfchild? Tylko, że to nie Psygnosis, a Virgin.

@Yanek -> "Brian The Lion"?
signap
orint - tak to to ale ktos inny wyprzedzil cie poprzez PW ale thx za odzew
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.