Dziaddu
28 03 2008, 23:57
brakuje tutaj topicu o tym świetnym zespole

mają niedługo koncert w Usa, co lepsze jadą specjalnie tylko na jeden dla polonii, ponoć skosza za to koło 20 000 dolców

jak chcecie to mogę wam zripować oryginalną (a jak !) płytę
To coś można nazwać rockiem?
no chyba se ku.rwa jaja robisz o_O
Dziaddu
29 03 2008, 00:08
pewnie wy rockiem nazywacie te szarpidruty co drą się do mikrofonu, bueeeeeerark itp.

?
cóż mamy inne pojęcie o muzyce.
puszkin
29 03 2008, 00:14
a teraz chodz tu do mnie przy mnie badz <nutki>
fajny zespol, nadzieja polskiej sceny muzycznej
CYTAT(Dziaddu @ 29 03 2008, 00:08)

pewnie wy rockiem nazywacie te szarpidruty co drą się do mikrofonu, bueeeeeerark itp.

?
cóż mamy inne pojęcie o muzyce.
Otóż nie - to najczęściej jest metal
Feel to IMO kolejny komercyjny "rockowy" zespół o, którym przez jakis czas jest głośno bo mają 1 - 2 fajne (?) utwory. Później i tak wszyscy o nich zapomną, bo media znajdą kolejną "gwiazdę". I tak w kółko.
Nie no, grają na gitarach i w ogóle, to jest rock. Ale samo miano "muzyki rockowej" przecież niczego nie daje. Ja tam ich nie lubię. Myslovitza czy Heya czasem posłucham, ale tego nie dam rady przez 5 minut.
CYTAT
jak chcecie to mogę wam zripować oryginalną (a jak !) płytę
A z czego jeszcze można zripować muzykę? Z kasety magnetofonowej?
mord00k
29 03 2008, 00:26
Prowokacja.
Prawda?
puszkin
29 03 2008, 00:28
gdzie tam
jeny. jak można tego słuchać. w radiu w kółko leci ich jęczenie. -_0
mi przypominają drugą Dode. o.O
Obsolete
29 03 2008, 01:20
bedzie dobry temat na napinki, wiec zostawie, a potem skasuje, choc cos czuje, ze sie wszyscy juz posmiali
szczerze mowiac o tym zespole to mi zwisa, faktem jest, ze nagrali melodyjny 1 kawalek i na nim robia kase i niech im tam bedzie, mialem okazje posluchac troche tej plyty i jedyne co mnie zdenerwowalo to cover "Sweet harmony" (tytul moze byc inny), no i cos tam, naje.balem sie
NerkoWiktor
29 03 2008, 11:44
na mojej liście najlepszych zespołów wszechczasów feel jest dopiero na 2 miejscu, ale już depcze po piętach mojej ukochanej budce suflera
CYTAT(Obsolete @ 29 03 2008, 01:20)

bedzie dobry temat na napinki, wiec zostawie, a potem skasuje, choc cos czuje, ze sie wszyscy juz posmiali
szczerze mowiac o tym zespole to mi zwisa, faktem jest, ze nagrali melodyjny 1 kawalek i na nim robia kase i niech im tam bedzie, mialem okazje posluchac troche tej plyty i jedyne co mnie zdenerwowalo to cover "Sweet harmony" (tytul moze byc inny), no i cos tam, naje.balem sie
Jeśli to jest ta piosenka o której myślę, to w Happy Hour wypowiadali się że nigdy wcześniej tego nie słyszeli i że na świecie jest tyle piosenek, że kiedyś ktoś musiał nagrać coś podobnego.
a ja myślałam, że polski dance o.O
_Milan_
29 03 2008, 21:28
zwykła prowokacja.
ta z majka jezowska lepsza ;]
puszkin
29 03 2008, 21:48
no co ey, to na serio
a teraz chodz tu do mnie przy mnie badz uu huhuhu
Bartezoo
29 03 2008, 23:01
CYTAT(puszkin @ 29 03 2008, 21:48)

a teraz chodz tu do mnie przy mnie badz uu huhuhu...
Na kaktus siądz!
Grzehoo
29 03 2008, 23:23
Znam i polecam.
Może formą nie zachwycają, ale teksty mają dobre.
alienator
30 03 2008, 00:17
Wszystkim młodym ludziom, polecam popisy wokalno-instrumentalne grupy Feel.
szczurek
30 03 2008, 00:25
która płyta najlepsza?

jaka srednia na rym'ie?
Bartezoo
30 03 2008, 00:37
Szatan 6,66 średnia
Jest już ciemno wszystko bydło Dobre teksty
artur93
30 03 2008, 00:43
Polecam, jeden z niewielu polskich zespołów, których teksty naprawdę wiele znaczą i do mnie trafiają. Szczególnie ten najbardziej znany utwór, "A Gdy Jest Już Ciemno" naprawdę znaczy dla mnie dużo. Dzięki niemu zrozumiałem sens miłości. Teraz nie masturbuję się już, chodzę regularnie do kościoła, mam dziewczynę.
Zespół Feel doskonale łączy w sobie to, co w muzyce najważniejsze: wspomniane już doskonałe teksty, piękny wokal w stylu dawnego Pattona oraz dźwięki gitarowe przypominające mi jakże świetny zespół Green Day. Rozumiem, że nie wszystkim musi się to podobać, ale są gusta i guściki.
Ja osobiście jak pewnie widać jestem wielkim fanem tego zespołu. I choć nie jestem fanem plakatów, to na szafce przed łóżkiem wisi jeden. Oczywiście z grupą Feel. Teraz, kiedy wstaję i patrze na niego, wracam wspomnieniami do chwil szczęścia z moją panią i od razu załączam pozytywne myślenie.
mord00k
30 03 2008, 00:55
Dobra.
Skończcie te prowokacje.
artur93
30 03 2008, 00:56
Sam jesteś jak prowokacja. Że nie umiesz uszanować zdania innych, to nie znaczy, że masz ich od razu o coś oskarżać.
mord00k
30 03 2008, 01:15
CYTAT
Dzięki niemu zrozumiałem sens miłości. Teraz nie masturbuję się już, chodzę regularnie do kościoła, mam dziewczynę.
Ema witek.
A jeśli naprawdę uważasz te teksty za głębokie itd. to macie tu potwierdzenie ,że przynajmiej muzycznie wybijam się ze swojego pokolenia.
NerkoWiktor
30 03 2008, 02:02
CYTAT(mord00k @ 30 03 2008, 01:15)

CYTAT
Dzięki niemu zrozumiałem sens miłości. Teraz nie masturbuję się już, chodzę regularnie do kościoła, mam dziewczynę.
Ema witek.
A jeśli naprawdę uważasz te teksty za głębokie itd. to macie tu potwierdzenie ,że przynajmiej muzycznie wybijam się ze swojego pokolenia.
no jesteś niesamowity
ja polecam wam trochę mniej znaną ( ale nadal genialną ) piosenkę feel "A Gdy Jest Już Ciemno"
genialny wokal i nieprzeciętna gra gitarowa tworzą razem muzyczną mieszankę wybuchającą w ludzkich ośrodkach słuchowych z siłą laski dynamitu
Dokadnie Witecque...
Po przesłuchaniu wszystkich ich genialnych płyt, dopiero w chwili obecnej jestem w stanie docenić geniusz ich niefrasobliwej bojaźni muzycznej.
Tym samym stwierdzam, iż ich muzyka to nie tylko subtelna delikatność słowa, ale i wyrafinowana techniczna precyzja instrumentalna sensu stricte.
Poważnie.
Bartezoo
30 03 2008, 02:31
To już nie jest śmieszne.
Poważnie.
Pier.dolisz.
Co sądzicie o charyźmie Piotra Kupichy? Jedyny gitarowy (sześciostrunowy) grajek zespołu!
Brzemię jakie dźwiga, tj. wokal + wiosło, którym steruje całościowym brzmieniem jego ugrupowania muzycznego,
całym rytmem zjednującym entuzjastów tak niebagatelnego przesłania akustycznego, zasługuje na uznanie...
Niełatwo jest wszak poradzić sobie z wszechobecną, absorbującą presją ze strony fanów. Szacunek dla Piotra.
Serio.
Tutaj wrzucajmy wszystkie newsy związane z tym super zespołem!!!11
http://muzyka.onet.pl/10172,1718952,newsy.htmlWpisujcie miasta, które były na tym koncercie!!!!!111oneoneone
To ja zacznę - Chicago!!!!!!1
Twoja stara słucha feel ! o!
_Milan_
30 03 2008, 14:07
ci.pek, mozesz zaspiewac jeszcze raz, bo chyba kojarze.
puszkin
30 03 2008, 14:20
nie przezywaj mnie publicznie ;[
a teraz chodz tu do mnie przy mnie badz <nutki> <tupie nozka do rytmu> <marzyciel>
o i znam jeszcze, :
pokaz na co Cie stac ale nie jeden raz uuo ooouuuu ooooo

chłopaki na medal
CYTAT(RoL @ 30 03 2008, 16:31)

słuchaj, słuchaj jaj jaj
Właśnie xD
Za każdy razem gdy to słyszę, przypomina mi się Yo Laos! ze swoim "dziewczyno ukocha-a-a-AAA-A-ana", bo wers za krótki i trzeba jakoś go przedłużyć, by się zgrał.
Amerykańskie zespoły tak nagminnie robią (rozciągają sylaby albo wstawiają "yeah"), tylko w przypadku obcego języka to tak nie irytuje.
Junkhead
30 03 2008, 18:48
CYTAT(puszkin @ 30 03 2008, 15:20)

nie przezywaj mnie publicznie ;[
a teraz chodz tu do mnie przy mnie badz <nutki> <tupie nozka do rytmu> <marzyciel>
o i znam jeszcze, :
pokaz na co Cie stac ale nie jeden raz uuo ooouuuu ooooo

chłopaki na medal
A który z nich to feel?
dzisiaj grali w jaka to moledia, ma ktoś ripa? z prywatnego trackera poprosze najlepiej. z góry dzięki. w zamian mam bootleg z sosnowca (live @ dzień strażaka 12.08.07), ale nie sprzedaje. tylko wymiana.
pozrdo.
_Milan_
30 03 2008, 19:48
CYTAT(tk @ 30 03 2008, 20:27)

dzisiaj grali w jaka to moledia, ma ktoś ripa? z prywatnego trackera poprosze najlepiej. z góry dzięki. w zamian mam bootleg z sosnowca (live @ dzień strażaka 12.08.07), ale nie sprzedaje. tylko wymiana.
pozrdo.
lol
a z zasady ile wrzucasz kawalkow na jutuba?
czy jest dostepna wersja INSTRUMENTAL ich plyty?
(pipi) z z tym, gdzie tribute?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.