Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: UEFA Euro 2008
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2
sivkins
Po odpaleniu dema i zagraniu kilkunastu spotkań jestem w szoku!! co EA zrobiło w niespełna płu roku wyeliminowali wszystkie drażniące rzeczy z fify akcje są płynniejsze szybsze poprawiono podania prostopadłe, znakomite interwencje bramkarzy naprawdę zmiany są ogromne względem ostatniej fify jak dlamnie to połaczenie PES3 z fifką mieszanka wybuchowa REWELACJA slinotok.gif

ps. Przez lata byłem fanem serii pro evo i z niecierpliwością czekam na pes09 (mam nadzieje ze nie spieprzą sprawy jak z pes08) ale póki co jest nowy król ze stajni EA!!

A wy co sądzicie o nowym tasiemcu EA?
Ficuś
Demko sprawdzone,pierwsze co rzuca się w oczy to grafika.Poprawiony engine z Fify08 naprawdę daje ostro po oczach.Twarze postaci,jak również trenerów są wykonane idealnie(ciekawe jak będą prezentowali się nasi zawodnicy i Leo).Do tego świetnie wyglądają ich spocone i mokre głowy(mecz w demku odbywa się w deszczu).Rozgrywka to w sumie kalka z 08 z wyeliminowaniem największej wady poprzedniczki czyli wolnych podań po ziemi.Do tego troszkę przyśpieszono rozgrywkę.Osobiście Fife08 była dla mnie lepsza od PES2008 ,więc poprawioną Euro2008 nie ma co porównywać do PESa.Jedyne co nie podoba mi się dalej to zachowanie bramkarzy,albo miałem pecha albo nic nie poprawili,a nawet spiepszyli bo na 10 rozgrywanych meczy bramkarze parę razy zareagowali bajecznie idiotycznie co w poprzedniej edycji zdarzało im się rzadziej.

Zauważyliście ,że czasem podczas przerywników widać sam stadion i po ułamku sekundy pojawiają się dopiero zawodnicy?Pewnie w fullu to poprawią

Na 100% Uefa Euro 2012 nie kupię ale widzę ,że seria zmierza w bardzo dobrą stronę.Edycja 09 z pewnością będzie bardzo dobra,ojj wyrósł PES'owi w końcu godny konkurent.
theGrimReaper669
Beznadziejna wywalilem po chwili....kiedy ktos zrobi jakas porzadna gre pilkarska ??
Musiolik
Jestem pozytywnie zaskoczony pod względem gameplayu, jedyne minusy to czasem spadający framerate i przeskoki o których wspomniał Ficuś. Może sobie sprawię po osiemnastce jak cena spadnie.
LiSoQuan
Fifa sie zbliza do dobrej gry ale jeszcze nie to a PES sie zepsuł.. wiec w co tu grac ??
xylaz
Moje pierwsze wrażenie to : biednie wyglądający stadion, tragiczny spadek animacji w czasie przerywników i całkiem dobra rozgrywka właściwa. W przyszłym tygodniu pomęcze dłużej to demo z drugim graczem.
RON!N
Publiczność wygląda dalej jakby zbudowana z pikseli smile.gif tyle że zamazana blurem tongue.gif
Incognitos
CYTAT(LiSoQuan @ 30 03 2008, 17:35) *
Fifa sie zbliza do dobrej gry ale jeszcze nie to a PES sie zepsuł.. wiec w co tu grac ??

Ja tam z kumplami gramy w PES od lat i teraz normalnie męczymy PES2008 jak kiedyś poprzednie części. Może i online nie da się grać ale ja nigdy nie grałem w to online tylko z kumplami więc żaden to dla mnie minus. Gra jest po poprawkach całkiem płynna, a na pewno framerate nie przeszkadza w grze, szkoda tylko popsutych replayów. W sumie to nie rozumiem za bardzo tego psioczenia na PES'a ja tam nie narzekam dla mnie to nadal najlepsza symulacja piłki i gra mi się w tą cześć za(pipi)iście (były gorsze np.dla mnie całkowicie abstrakcyjna czwórka gdzie dało się strzelać bramki "na chama" - można było spokojnie wymienić kilka podań już w polu karnym - zero finezji po prostu X i kierunek, a zawodnik zawsze "przeniknął" zwłaszcza Ci z serii "jestem szybszy niż wiatr" wink.gif co znowu w części 6 doprowadzało do szału ... teraz kilka zmian w opcjach i wyćwiczenia i takie coś kończy się najczęściej odbiorem, oczywiście nie licząc jakiś dobrze rozpracowanych akcji ale to chyba logiczne smile.gif).
sivkins
CYTAT
Ja tam z kumplami gramy w PES od lat i teraz normalnie męczymy PES2008

laugh.gif można i tak z naciskiem na męczenie ja tam wole co innego pomęczyć happy.gif

Grać na siłę w tę gre tylko dla tego ze to pes??

Co do edycji 08 w 100% zgadzam sie z poniższym zdaniem......

CYTAT
- Po 1 zachowanie obrony jest skandaliczne . Szybcy napastnicy są nie do zatrzymania w tej grze .
Gra obrona nie istnieje obrońcy ustawiają się fatalnie a w polu karnym cieżko o interwencje i wyniki są przez to bliskie hokejowi na lodzie.
- Zamki hokejowe i wjazdy z boku to świetna strategia wciąż jezu to nie hokej
- gra na główki skuteczna bardziej niż powinna być , obrona ma problem z zatrzymaniem co 2 średniej centry
- wślizg i czerwone kartki , wskuteczny wślizg w tej grze graniczy z cudem , jak już trafimy nawet lekko gostka od tyłu sędzia daje z reguły czerwoną kartke odrazu
- w grze online bramkarz łapie piłke na lini bramkowej a sędzie gwiżdze rożnego parodia !!!!
- zachowanie bramkarzy bywa śmieszne smile.gif
- w ogóle o schrzanionym trybie online już nie mówie bo zrąbali to co było dobre tam.
Odczucie końcowe to dla mnie brak równowagi między obroną a atakiem co powoduje że gra jak dla mnie traci na miodności
- Ogólnie mam wrażenie że z każdą cześćią od pes3 ta gra idzie w kierunku amerykańskim , to znaczy dużo goli wiele efektownych spraw , a wiecie dlaczego pes był taki miodny dla mnie bo gra obronna stała na wysokim poziomie i trudno było o super gole jak w fifie, wreszcie wyniki były zbliżone do rezultatów w prawdziwym futbolu.
- Czego ja oczekuje od twórców powrotu do tego z czego wyszło pro evolution do takiej cześći jak była cześć1,2 3 czy nawet jeszcze 5. Proponuje wszystkim niedowiarkom zagrać w pro evo 3 na ps2 i zobaczycie jaka różnica jest między tą a tą grą. Równie świetnie wypada z tym co mamy teraz wypada też iss pro evolution które można grać na emulatorze z psx . Gierka bez zagrania 1-2 to też chyba wzór nie do osiągniecia.
Niestetety na dzień dzisiejszy po tym co zobaczyłem nie jestem optymistycznie nastawiony do przyszłości tej gry, bo mam wrażenie że nad tą grą pracują ludzie kochający sporty amerykańskie . Czasami poprostu myśle że stworzyli już prawie doskonały produkt za wcześniej i chcieli za bardzo zrobić coś nowego no i przeszli siebie ale zdecydowanie na niekorzyść tej gry.

W ten szajs naprawdę sie nie da grać!! ŻAL.PL
Ficuś
Ja w temacie "oceny gier na ps3" wystawiłem PES2008 "7" ,a Fifie 08 ocenę "8+".Pierwszy raz w historii w tym roku Fifa przegoniła PES'a i w moim odczuciu niespodziewanie wręcz go zmiażdżyła(oczywiście porównuje równoległe wersje,bo taki np PES3 lub 5 jest lepszy od Fify 08).Demko Euro2008 przekonało mnie do tego,że EA zaczyna poprawiać i wyciągać wnioski z opinii graczy.Jeśli do co coraz lepszego gameplayu dodamy nieprawdopodobną licencję jaką dysponuje EA i świetny tryb online(niech tylko dodadzą w końcu kary za wychodzenie z meczu w trakcie spotkania!!!) to otrzymujemy produkt naprawdę godny polecania.Dodam,że na mojej liście must-havów na 2008 rok na ps3 obok MGS4,GTA4 czy Killzone 2 znajduje się Fifa 09(no chyba,że w Konami się obudzą i stworzą coś godnego legendy serii)
Tomasson225
Od kilku dni szukam dobrej piłki nożnej na PS3. I właśnie w ostatni czwartek ją znalazłem smile.gif Gra jest świetna. Bramkarze grają bardzo realistycznie, obrońcy jak już wypuszczą cię w dryblingu to i tak znajdujesz się w takiej pozycji, że ciężko cokolwiek zrobić smile.gif Podania są już szybsze a ich celność zależy od umiejętności piłkarza. W przeciwieństwie do FIFY 08 nie każda centra kończy się bramką smile.gif No i ten tryb be a pro... Jak dla mnie to must have dla miłośnika piłki nożnej. Uważam, że błędy z dropami i inne drobnostki nie wystąpią w pełnej wersji. To już za 29 dni!!!!!!!! biggrin.gif
theGrimReaper669
No ja nie wiem...albo jestem dziwny albo co jest nie tak bo uwazam ze obydwie ,pes i fifa nie zasluguja na wiecej niz 7.Jestem wielkim fanem pilki noznej ale zadna z nich nie dostarcza mi tych pilkarskich emocji.Pes moze i lepszy jezeli chodzi o sam system,ale brak nazwisk,druzyn itp ,ten przynudzajacy komentator(jeszcze go nie wywalili?!?) ktory z wielkim zapalem prezywa mecz ,sprawia ze kazda ocena tej gry powyzej 8 jest dla mnie smieszna.Problem tkwi w tym ze te gry,jednoczescie sie nie zmieniajac,sprzedaja sie jak swieze buleczki.Po prostu nie ma konkurencji i tyle.Mam nadziej ze Konami spelnie swoje obietnice i przeprowadzi radykalne zmiany w nowej odslonie,bo na EA nie ma co liczyc.
Incognitos
CYTAT(sivkins @ 30 03 2008, 22:29) *
CYTAT
Ja tam z kumplami gramy w PES od lat i teraz normalnie męczymy PES2008

laugh.gif można i tak z naciskiem na męczenie ja tam wole co innego pomęczyć happy.gif

Grać na siłę w tę gre tylko dla tego ze to pes??

Co do edycji 08 w 100% zgadzam sie z poniższym zdaniem......

CYTAT
- Po 1 zachowanie obrony jest skandaliczne . Szybcy napastnicy są nie do zatrzymania w tej grze .
Gra obrona nie istnieje obrońcy ustawiają się fatalnie a w polu karnym cieżko o interwencje i wyniki są przez to bliskie hokejowi na lodzie.
- Zamki hokejowe i wjazdy z boku to świetna strategia wciąż jezu to nie hokej
- gra na główki skuteczna bardziej niż powinna być , obrona ma problem z zatrzymaniem co 2 średniej centry
- wślizg i czerwone kartki , wskuteczny wślizg w tej grze graniczy z cudem , jak już trafimy nawet lekko gostka od tyłu sędzia daje z reguły czerwoną kartke odrazu
- w grze online bramkarz łapie piłke na lini bramkowej a sędzie gwiżdze rożnego parodia !!!!
- zachowanie bramkarzy bywa śmieszne smile.gif
- w ogóle o schrzanionym trybie online już nie mówie bo zrąbali to co było dobre tam.
Odczucie końcowe to dla mnie brak równowagi między obroną a atakiem co powoduje że gra jak dla mnie traci na miodności
- Ogólnie mam wrażenie że z każdą cześćią od pes3 ta gra idzie w kierunku amerykańskim , to znaczy dużo goli wiele efektownych spraw , a wiecie dlaczego pes był taki miodny dla mnie bo gra obronna stała na wysokim poziomie i trudno było o super gole jak w fifie, wreszcie wyniki były zbliżone do rezultatów w prawdziwym futbolu.
- Czego ja oczekuje od twórców powrotu do tego z czego wyszło pro evolution do takiej cześći jak była cześć1,2 3 czy nawet jeszcze 5. Proponuje wszystkim niedowiarkom zagrać w pro evo 3 na ps2 i zobaczycie jaka różnica jest między tą a tą grą. Równie świetnie wypada z tym co mamy teraz wypada też iss pro evolution które można grać na emulatorze z psx . Gierka bez zagrania 1-2 to też chyba wzór nie do osiągniecia.
Niestetety na dzień dzisiejszy po tym co zobaczyłem nie jestem optymistycznie nastawiony do przyszłości tej gry, bo mam wrażenie że nad tą grą pracują ludzie kochający sporty amerykańskie . Czasami poprostu myśle że stworzyli już prawie doskonały produkt za wcześniej i chcieli za bardzo zrobić coś nowego no i przeszli siebie ale zdecydowanie na niekorzyść tej gry.

W ten szajs naprawdę sie nie da grać!! ŻAL.PL

Dziwne, że ja jakoś mogę grać wślizgiem i nie tylko ja, a wjazd na nogi od tyłu w prawdziwym meczu to minimum żółta kartka więc oc co chodzi jakby??. Naprawdę można w obronie spokojnie zagrać wystarczy zmienić kilka ustawień np. wszyscy są ustawienia na zone marking co właśnie prowadzi do tego, że nikt kryje indywidualnie - bo od tego jest man marking. Gram bardzo dużo pułapką ofsajdową, a dośrodkowania można bardzo dobrze blokować wystarczy być nie tuż przy gościu który dośrodkowuje tylko 2-3 metry obok biec w linii i może Cię pocałować. Co do główek to właśnie to mi się podoba! w prawdziwej piłce bardzo dużo bramek pada z głowy, a w poptrzednich częściach zdobycie gola bańką graniczyło z cudem. Wiele bramek to pada tylko online, gdzie lagi są takie, że dobrym zawodnikiem wjeżdża się jak w masło bo nie wiadomo co się dzieje, w normalnych warunkach aby zdobyć gola trzeba się napracować. Sory ale nawet konsola jako przeciwnik w tej części jest wyjątkowo mocna.
Każdy ma swoje zdanie, a moje jest takie, że i tak nie ma lepszej piłki na rynku - sprawdziłem fifę i jeżeli ktoś mówi, że blisko jej do PES'a to mnie śmieszy. Grafika i ilość trybów to nie wszystko (fakt brak pełnej licencji jest śmieszny albo raczej żałosny)... liczy się gameplay, a ten offline jest WYŚMIENITY.
I najważniejsze na koniec... ZAWSZE jak wchodzi kolejna część PES'a to ciężko się przyzwyczaić..trzeba trochę pograć, a nie mówić, że się nie da grać - ano się nie da bo próbujemy zawsze grać tak jak w poprzedniej części... a tu trzeba trochę czasu na obczajenie.
Pozdro
sivkins
CYTAT
Dziwne, że ja jakoś mogę grać wślizgiem i nie tylko ja, a wjazd na nogi od tyłu w prawdziwym meczu to minimum żółta kartka więc oc co chodzi jakby??. Naprawdę można w obronie spokojnie zagrać wystarczy zmienić kilka ustawień np. wszyscy są ustawienia na zone marking co właśnie prowadzi do tego, że nikt kryje indywidualnie - bo od tego jest man marking. Gram bardzo dużo pułapką ofsajdową, a dośrodkowania można bardzo dobrze blokować wystarczy być nie tuż przy gościu który dośrodkowuje tylko 2-3 metry obok biec w linii i może Cię pocałować. Co do główek to właśnie to mi się podoba! w prawdziwej piłce bardzo dużo bramek pada z głowy, a w poptrzednich częściach zdobycie gola bańką graniczyło z cudem. Wiele bramek to pada tylko online, gdzie lagi są takie, że dobrym zawodnikiem wjeżdża się jak w masło bo nie wiadomo co się dzieje, w normalnych warunkach aby zdobyć gola trzeba się napracować. Sory ale nawet konsola jako przeciwnik w tej części jest wyjątkowo mocna.
Każdy ma swoje zdanie, a moje jest takie, że i tak nie ma lepszej piłki na rynku - sprawdziłem fifę i jeżeli ktoś mówi, że blisko jej do PES'a to mnie śmieszy. Grafika i ilość trybów to nie wszystko (fakt brak pełnej licencji jest śmieszny albo raczej żałosny)... liczy się gameplay, a ten offline jest WYŚMIENITY.
I najważniejsze na koniec... ZAWSZE jak wchodzi kolejna część PES'a to ciężko się przyzwyczaić..trzeba trochę pograć, a nie mówić, że się nie da grać - ano się nie da bo próbujemy zawsze grać tak jak w poprzedniej części... a tu trzeba trochę czasu na obczajenie.
Pozdro

Po pierwsze szanuje twoje zdanie kwestia gustu happy.gif Moje zdanie na temat nowego pesa jest w skrócie takie że konami podbiło na maxa do arcade!! pes08 pod względem gp przypomina serie iss od konami osaka a to jak potraktowali grę na ps3 to juz jest skandal!! na trybunach piksele dropy spadki animacji ogólny syf zapłaciłem zaraz po premierze 230zł za ten gniot grałem przez okres trzech miesięcy czekałem cierpliwie na łatke po łatce niewiele sie poprawiło więc sie pozbyłem tego gniota powtarzam pes08 moim zdaniem najgorsza część serii!! role sie odwróciły ea idzie w stronę symulacji a konami w arcade
Saunter
Demko fajne, aczkolwiek boję się, żeby FIFA nie poszła w stronę zbytniej dynamiki, którą rzygam po PES2008. Lepiej się steruje zawodnikami, dodano możliwość cieszynki, bezbłędnie obrazują trenerów (Lowa i Domenecha). Fajna gra, na bank kupię fulla.
easye
A jaka ma byc cena ?
froniu
149zl cena wporządku ! biggrin.gif
Diabeu
acziwy to ma świetne
http://www.xbox360achievements.org/achieve....php?gameID=579
Kris77
Witam
Czy wiadomo jest coś na temat polskiego komentarza w tej grze? Bo jeśli będzie Szpaku z Szaranowiczem to może sobie sprawię, jak nie będzie to czekam na Fifę 09.

Edit
Wg sklepu PE w wersji na PS3 nie będzie polskiego komentarza sad.gif
a w NEO+ gra łyknęła około 8,5 (nie pamiętam dokładnie)
sivkins
neo+ podobno już zrecenzowało euro08.....ciekawe jaka ocena??
Tomaszek88
Kurde, a mi sie nie uda zagrać w Euro 2008 na X360 sad.gif Czekam z zakupem takowej konsoli na premierę Dead Space tongue.gif Ale gierka zapowiada sie nieźle, szczególnie jedno osiągnięcie tongue.gif wie może ktoś jak gra będzie wyglądała na PS2/PC? To może chociaż tak zagram wink.gif
Saunter
A co do wersji językowej to z tego co widziałem po stronach EA to będzie wersja polska kinowa dla PC i 360, nie wiem co z resztą. A ja chcę Szpaka...
easye
Jestem w szoku - powaznie.
Juz FIFA 08 byla dla mnie mega zaskoczeniem, zas wyeliminowanie paru drobnych bledow, przyspieszenie rozgrywki (akcje sa bardziej dynamiczne) no i lepsza kontorla zawodnikow sprawa,ze FIFA ma szanse wyprzedzic PES'a.
Oprawa graficzna daje tak po oczach, ze od pierwszych minut czlowiek nie moze oderwac oczu od telewizora.
MEGA PLUS dla EA ! Oby tak dalej !
Obecnie gram caly czas w PES'a 6 na 360tke, wersji 2008 w ogole nie kupowalem, bo szkoda pieniedzy, ale jezeli FIFA bedzie w dobrej cenie, to chyba sie przezuce...

Podobno w wersji na PC i Xbox 360 jest polski komentarz, wiec dlaczego na PS3 nie mieliby go robic ?
qb3k
A mnie się nie podoba, bo fifa na konsole zmierza imho w stronę wersji pecetowej (patrz jakieś słabe, dziwne, proste modele piłkarzy na 'dalekich' kamerach czy chociażby te plamy z wody (?) na boisku) Dynamika lepsza, ogólnie poprawiona na +, cinematicsy piękne (szczególnie z trenerami), teraz bardziej wynik zależy od przypadku, ogólnie gra się trochę lepiej. Ogólnie dla mnie to jedynie półprodukt, na który można zwrócić uwagę tylko ze względu na 'ręczne' cieszynki.
koso
Nie, w Euro nie ma polskiego komentarza, natomiast polska wersja jest na X360 i PS2.
Ficuś
CYTAT(easye @ 4 04 2008, 12:46) *
Podobno w wersji na PC i Xbox 360 jest polski komentarz, wiec dlaczego na PS3 nie mieliby go robic ?

Istnieje ryzyko bo przypominam,że wersje Fify 08 na ps3 pozbyto polskiego komentarza z idiotycznego oficjalnego powodu jakim był mały odsetek graczy posiadający konsolę PS3.
Chyba ktoś w EA Polska zobaczy aktualną sytuację playaka w Polsce

Edit-widzę,że Koso mnie ubiegł i jak na Zgreda przystało przedstawił solidne info smile.gif
koso
Wiecie, niekiedy takie decyzje zapadają odgórnie - UEFA nie ma być tak silną marką jak FIFA, stąd przygotowanie polskiej wersji dla PS3 (po raz pierwszy) nie było priorytetem. Ale jestem pewien, że w od edycji 09 wszystkie edycje będą po polsku, z polskim komentarzem. Ja się już Włodka nie mogę doczekać wink.gif
easye
Nawet jezeli grafika nie do konca do Ciebie pada, to i tak gameplay z roku na rok jest o niebo lepszy. EA robi postepy - nie da sie tego nie zauwazyc. Aby w wersji 09 nie zmianiali silnika, tyko popracowali jeszcze nad kiwaniem zawodnikow, zastawianiem pilki i Konami bedzie musialo sie ostro napocic, by odzyskac swoich fanow...
Sikor
CYTAT(sivkins @ 4 04 2008, 10:35) *
neo+ podobno już zrecenzowało euro08.....ciekawe jaka ocena??

8.5, druga ocena nawet 9/10. Mija 10 lat jak ostatnio kupiłem okolicznośćiową FIFę. Mam nadzieje znów poczuć ten klimacior biggrin.gif
easye
2 ocena czego dotyczyla ?
Sikor
CYTAT(easye @ 4 04 2008, 16:46) *
2 ocena czego dotyczyla ?

Gry wink.gif Ocena drugiego redaktóra. Takie 3grosze.
Brolly PL
Sikor nie ma co się zastanawiać... coś czuje zae szybko nie wrócę do serii PES i zostane przy Fifie.
Saunter
Po ostatnich harcach FIFY i kapie Konami - PES2008 też stwierdzam, że na chwilę obecną większe zaufanie mam do EA. Nie wierzyłem, że to możliwe, a jednak:)
sivkins
Tylko szkoda że demo tak biednie wygląda na ps3 w porównaniu do wersji na 360(dropy spadki animacji ogolny syf).... EA sie dalej uczy pisać na ps3?? bo EA big jakoś potrafi wink.gif
orion50
Na xbox'ie też wygląda dość biednie. Paskudna murawa i zawodnicy jacyś rozmazanoi z dalszych kamer. Ta woda na murawie też nie wygląda za ładnie. Jeśli chodzi o gameplay to zdecydowanie in plus. Zawodnicy żwawiej reagują i działa to jeszcze lepiej niż w fifie 08. Jeśli w pełnej grafa będzie lepsza to może się okazać, że Konami traci wisienkę na torcie. Czekamy na Fife 09 wink.gif
pozdro
Wojtas angol
Witam, jestem zwolennikiem Iss-a Winning Eleven i Pesa ,raczej nigdy bym nie zajrzał tutaj na forum ze względu na fife bo była moim przeciwieństwem do wydania 08, zawsze kojarzyła mi się z grą arkadową[ symulacją balonu itd] za to Winning Eleven[PES japoniec] bo w niego grywałem był odzwierciedleniem prawdziwych poczynań na boisku, prawdziwą symulacją a miodność gry wylewała sie hektolitrami na imprezach, ale PES 2008 wylał na mnie kibel wrzątku i czekam z niecierpliwością na Pes 2009 bo jak sie Sabass nie przebudzi może to być koniec tej serii.
Fifa wybrała dobrą droge w strone symulacji a co do grafiki ,licencji i polskiego komentarza nie mam raczej zastrzeżeń[czego tu więcej chcieć] wiecej grywalności...i tu mamy Uefa 2008 narazie demko na x-a a juz widze potencjał tej gry;] no to mamy już dwie godne piłki i walka o podium 2009 będzie naprawdę ostra o to mnie satysfakcjonuje bo czym większa walka o klientów to tym lepszy produkt;] pozdrawiam wszystkich fanów piłki
BartIrlandia
dzisiaj chyba wyszla pelna wersja. Ma ktos? Warto? Jak polacy? Pozdrawiam
Fredder
a nie uwazacie że po kilku meczach robi się nudno i banalnie jak fix? jednak obstawiam PESa
Chicken
Grę mam od wczoraj, rozegrałem 20 meczy i...

1) Gra dwukrotnie zaliczyła zwiechę w trybie offline.
2) w meczu eliminacyjnym PL - Azerbejdżan piłka zaczęła wariować. Latała jak poroniona, samoczynnie zmieniając kierunek lotu (odbijała się od niewidzialnej ściany, która ją jeszcze napędzała). Po chwili sytuacja się powtórzyła, więc postanowiłem się temu przyjrzeć. Po pewnym czasie nad piłką pojawiło się nazwisko Azerskiego zawodnika. Czyżby duch?
3) Przy atomowych strzałach, w momencie kiedy piłka przekracza linię bramkową gra potrafi zaliczyć zwiechę na ułamek sekundy.

Zdarzyło się komuś cos podobnego?
BartIrlandia
a jak zrobili Polaków? Ilu zawodnikow ma zrobione twarze i czy jest Leo? smile.gif
sivkins
CYTAT

2) w meczu eliminacyjnym PL - Azerbejdżan piłka zaczęła wariować. Latała jak poroniona, samoczynnie zmieniając kierunek lotu (odbijała się od niewidzialnej ściany, która ją jeszcze napędzała). Po chwili sytuacja się powtórzyła, więc postanowiłem się temu przyjrzeć. Po pewnym czasie nad piłką pojawiło się nazwisko Azerskiego zawodnika. Czyżby duch?
3) Przy atomowych strzałach, w momencie kiedy piłka przekracza linię bramkową gra potrafi zaliczyć zwiechę na ułamek sekundy.

Poważnie aż tak źle?? sad.gif
Sikor
CYTAT(BartIrlandia @ 18 04 2008, 01:39) *
czy jest Leo? smile.gif

Jego akurat nie ma sad.gif
rosomaq
CYTAT(BartIrlandia @ 18 04 2008, 01:39) *
a jak zrobili Polaków? Ilu zawodnikow ma zrobione twarze i czy jest Leo? smile.gif

Jeżeli chodzi o reprezentację Polski to z twarzą "na licencji" jest jedynie Smolarek, chociaż imo jest sporo piłkarzy podobnych jak np. Żurawski, Błaszczykowski, Lewandowski. Boruc jest jedyną gwiazdą (brązową) w zespole, i jest troszkę podobny jednak nie ma twarzy "licencjonowanej".

Ale teraz najlepsze: W Uefie Euro 2008 (x360), jest stadion w CHORZOWIE!!!
Co prawda oficjalnie się tak nie nazywa, ale jest zawsze jeśli gramy Polską (home), jest niesamowicie podobny, poza tym spikier mówi w języku Polskim! Naprawdę CZAD! Żałuje że nie ma Leo, no ale chorzowskiego kotła czarownic to się nie spodziewałem.

A tak ogólnie to gra mnie rowzala, gra się świetnie i nie szablonowo. Turniej Online Euro jest fantastyczny! System rankingowy Bitwa Narodów także rewelacyjny pomysł, a ręczne cieszynki to najlepszy pomysł w grze sportowej jak dotąd. Kombinacji jest dużo, a niektóre wykonuje się prawie tak jak jakiegoś kombosa w bijatykach. Można zatańczyć robocika, rzucić się na kolana, lub np. zrobić salto itd.
msk
CYTAT(rosomaq @ 18 04 2008, 11:44) *
Boruc jest jedyną gwiazdą (brązową) w zespole

Na ps2 Smolarek i Błaszczykowski są oznaczeni gwazdkami(no wskaźnik, że nim idę. Nie ten trójkącik, tylko gwiazdka). A czy Boruc, to nie wiem.
rosomaq
Nie wiem czy tak macie? Ale od wczoraj w nocy, do chwili obecnej nie moge się połączyć do serverów EA i zagrać w Uefe EURO na live. Czy ktoś ma tak samo?? dot. wersji na x360.
Chicken
CYTAT(sivkins @ 18 04 2008, 08:58) *
CYTAT

Poważnie aż tak źle?? sad.gif

Jak najbardzej, ale... Od tego czasu rozegralem okolo 30 meczy i wsio bylo ok. Cos mi sie zdaje, ze wtedy konsola sie nagrzala (system chlodzenia wyjatkowo szybko wskoczyl na wyzsze obroty) i stad takie rzeczy.
Saunter
Zamówiłem dzisiaj. W PE dostało 7+, mam nadzieję, że będzie równie dobra co FIFA 08:)
charlesz
Wczoraj widziałem pełną wersje w empiku i miło mnie zaskoczyła informacja na okładce (wersja X360), że gra posiada polskie napisy. Czy demko również jest zlokalizowane ?
Saunter
Nie, demówka jest po angielsku.
Saunter
CYTAT(rosomaq @ 18 04 2008, 10:44) *
Ale teraz najlepsze: W Uefie Euro 2008 (x360), jest stadion w CHORZOWIE!!!
Co prawda oficjalnie się tak nie nazywa, ale jest zawsze jeśli gramy Polską (home), jest niesamowicie podobny, poza tym spikier mówi w języku Polskim! Naprawdę CZAD! Żałuje że nie ma Leo, no ale chorzowskiego kotła czarownic to się nie spodziewałem.

Przepraszam za post pod postem, ale dostałem EURO i dzielę się wrażeniami na bieżąco.

Troszkę się podjarałem postem kolegi, niestety muszę go zdementować. Nie ma Śląskiego, jest w miarę podobny stadion, jednak nie ma tej charakterystycznej wieży i to świadczy że to nie on. A rzeczywiście jest spiker, który nawija po polsku, ale to nie Śląski. Chyba, ze mylnie odbieram tego posta i sugerujesz w nim o podobieństwach a nie o konkretnym odwzorowaniu stadionu w Chorzowie.

Trochę mnie dziwi ten duży brak licencji na stadiony, bo jest parę prawdziwych ale reszta to nielicencjonowane obiekty.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.