Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: The Incredible Hulk
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
A.L.I
Jako że znalazłem trailer nowego Hulk'a i nie znalazłem tematu o tej grze oto zakładam wink.gif
http://www.gametrailers.com/player/32351.html Grafika całkiem ładnie sie prezentuje. tongue.gif
kulak4
Od siebie dodam tylko, że gra "The Incredible Hulk: Ultimate Destruction" była jedną z bardziej niedocenionych gier na past-geny.
Jeśli "Mercenaries" można opisać jako GTA na wojnie, tak "Hulk" to GTA w skórze zielonego. Ogromnym plusem "TIHUD" (co za skrót) jest destrukcja otoczenia - można niszczyć budynki, wyrywać pręty i wykorzystywać je jako kij golfowy (za piłeczkę może robić np. czołg ;D ). Do tego mocno odczuwalna jest siła Hulka. Nie na darmo koleś jest jednym z najsilniejszych herosów z całego uniwersum komiksowego. Gdy zielony majtek przygrzmoci w ziemię, radioaktywna fala rozniesie się po chodniku (zasięg zależy od levelu naszego "gupka"). Miłym patentem (wydłużającym czas rozgrywki i zwiększającym fun) jest motyw z dopakowywaniem Hulka nowymi ciosami, zwiększeniem energii życiowej itp. (niczym w rasowym RPG).
Jeśli podobał się komuś free-roaming w Spidermanie (w co nie wątpie), grając w Hulka będzie wniebowzięty. Kilkumetrowe susy z budynku na budynek zakończone upadkiem na ziemię - miłe ;D
Dlaczego o tym piszę? Jeśli nowy Hulk będzie stanowił rozwinięcie patentów ze "starej wersji", do tego ów produkt zostanie okraszony dobrą grafiką i fizyką, mamy kolejny hit (może i nie HIT, ale gra będzie warta świeczki).
Jeśli ktoś ma okazję dorwać "Ultimate Destruction" na Xa - brać i nie żałować!!!

EDIT:
Oj, udało mi się w końcu obejrzeć trailer i jestem pełen obaw...Toż to wygląda DOKŁADNIE jak "ULTIMATE DESTRUCTION" w nowej szacie graficznej! Te same założenia, ci sami przeciwnicy, podobne miasto (nawet kolorystycznie) i gama ciosów...Wcześniej napisałem o "starych patentach", ale coś nowego też by się przydało...Dla osób, które nie grały w starego "Hulka" to będzie strzał w 10, ale dla reszty to może być powtórka z rozrywki.
Kroolik
Nowe screeny http://www.gamersyde.com/news_6355_en.html
w sumie cała masa
shy4
ja nie gralem w ULTIMATE DESTRUCTION a slyszalem ze zacna gra wiec bede mial okazje nadrobic zaleglosci jakby co tongue.gif
Litwin25
Masakrycznie to wygląda,nie moge się doczekać
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.