mam pewien problem
i tutaj zaczyna się mój problem który mam nadzieję że pomożecie mi chociaż spojrzeć na niego z Waszej strony. otóż boję się że jak doświadczę w pełni doznań nextgenowych to ciężko mi będzie wracać do ps2. bo mimo że gry które mi zostały do przejścia są świetne to jednak nie ma co ukrywać że na lcd tracą wiele jeśli chodzi o wygląd, który czasem nawet odstrasza. boję się że po prostu ps2 jako platforma do grania w przygodówki odejdzie na dalszy plan przez co nie ruszę tych wspaniałych gier, albo chociaż nie docenię ich należycie...
dlatego chcę też kupić x360 arcade żeby nie mieć dysku i nie ściągać dem, po prostu chcę się ścigać a w tej chwili forza 2 jest na tronie, a że grafa nie zachwyca w tej grze to jednak może łatwiej mi będzie pogodzić ściganie się w hd i granie w przygodówki na starej generacji...
dlatego mam pytanie czy po zakupie nextgena całkowicie odstawiliście granie na past-genach? wiem że to podejście indywidualne i nie można generalizować ale Wasze doświadczenia może pomogą mi spojrzeć inaczej na mój problem...