Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak podzielić łącze żeby działało datel wifi max acces point?
Forum PSX Extreme > Inne > Pomoc
Nekrokatolik
Hej
jakiś czas temu kupiłem sobie właśnie to wifi, wszystkie sterowniki zainstalowałem i dupa,
teraz już wiem że trzeba podzielić łącze i udostępnić ale za ch.j nie wiem jak to zrobić sad.gif
szukałem w googlach ale nic nie znalazłem
może ktoś napisać jak to zrobić krok po kroku?
mam neo 512 z modemem spped touch USB ADSL PPP jeśli to ma jakieś znaczenie
z góry bardzo dziękuję
jjot
mialem kiedys to wifi, mialem problem z tym, ze konsola nie mogla sie polaczyc nawet jak wykryla AP. to, co musialem zrobic to w trybie offline na kompie wejsc w panel sterowania i 'udostepnic polaczenie innym uzytkownikom komputera'. kiedys opisalem to w tym topicu: http://www.psxextreme.info/error-52030-t49212.html
Nekrokatolik
szukam szukam i nie mogę znależć, mógłbyś mi krok po kroku napisać co i jak bo niestety jestem nobem w tym temacie
jjot
panel sterowania(widok klasyczny)-> polaczenia sieciowe-> p klik na polaczeniu, ktorego uzywasz do internetu-> wlasciwosci ->zaawansowane -> zezwalaj innym uzytkownikom sieci na laczenie sie poprzez polaczenie internetowe tego komputera.
u mnie to akurat trzeba bylo zrobic zeby zadzialalo.
Nekrokatolik
dalej nic, jak włączam ten program do połączeń to pokazuje się napis "No zydas dongle present. Please plug in your dongle into a USB port." a wifi wsadzone, w panelu ustawione, co może być jeszcze nie tak?
jjot
moze nie masz tych softwarowych programow wlaczonych w trakcie korzystania, moze zmien port usb. jak nie wykrywa karty wifi to moze sterowniki. nie wiem ja czegos takiego nie mialem.
Nekrokatolik
programy są , wszystko jest tylko nie chce sygnału to wogle wysyłać a ZyDas cośtam wogóle się nie włącza, nie wie może ktoś inny jak to z tym jest? bardzo proooooszę,nie chcę żeby 150 zł w błoto poszło
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.