blazej1980
5 04 2008, 00:48
nie widzialem tematu nt tej gry wiec utworzylem
dzis zakupilem ta gierke razem z condemned2, nie gralem duzo moze z godzinke dwie.na poczatku moge napisac ze pewne podobienstwo do splinter cell, pokazanie akcji, wyglad bohatera. duze zaskoczenie jak dla mnie to inteligentni i to bardzo przeciwnicy, chowaja sie za murami beczkami , rzucaja granaty, np stalem minute w jednym miejscu i czekalem na ruch przeciwnika, on nie stal jak glupi i nie strzleal w jednym miejscu a takze nie biegl jak glupek do mnie na kamikadze, przemiescil sie ale automatycznie szukal miejsca gdzie sie chowac i mnie zaskoczyl pobiegl kolo jakiegos stolika przewrocil go i schowal sie za stolikiem, no mowie duze brawa za inteligencje przeciwnikow, oczywiscie dopiero zaczalem grac ale juz sie to rzuca w oczy, grafika raz ladnie raz a raz brzydko, np niektore elementy wystroju pomieszczen takie zbyt malo detalow, no ale moze sie czepiam. wiecej nie wiem co napisac bo duzo nie gralem.
a nie jest czasem podobne do RE4? zagrałbym, ale recenzje nie przekonują mnie do zakupu.
temat był tylko spadł ze starości
http://www.psxextreme.info/Dark-Sector-t28352.html
blazej1980
5 04 2008, 15:01
no pogralem dzis troszke i takie mieszane uczucia, pare denerwujacych rzeczy, a wiec pojawili sie jacys zombiacy, problem z tym ze pojawiaja sie z nikad i tak to troche glupio wyglada, kolejna sprawa, mozemy wziac bron ktora spadla z przeciwnika ale mozemy ja miec pare sekund bo pozniej ona sie rozplywa, niby jakies ma zabezpieczenia przed uzyciem jej przez inna osobe niz przypisana, taka glupota troszke ale ok da sie jakos to przezyc, nasza druga bron czyli pseudo bumerang spisuje sie fajnie, mozna nia sterowac w sposob podobny do sterowania strzalami w heavenly sword, wiec takim jednym rzutem mozna zabic wiecej typa, mozna takze wczesniej rzucic bumeranga w jakies zrodlo pradu, np skrzynka rozdzielczy czy cos w tym stylu wtedy bumerang naladowany jest przez pewien czas energia i zadaje wieksze obrazenia, ok ide grac dalej