maciek88
5 04 2008, 18:10
jestem kompletnie zielony w temacie. przymierzam sie do poszerzenia swojego telewizyjnego repertuaru, od zawsze jade na 4 programach na krzyz ;] najbardziej zalezy mi na programach typu hbo, canal +, travel, ale kino, jakies podroznicze lub z klasykami. jaki pakiet, czy co tam, wybrac zeby miec sporo wartosciowych kanalow, minimum syfu typu 4funtv, viva, hallmarki itp., itd. malo a dobrze. mieszkam na parterze wiec chyba najlepsze rozwiazanie to kablowka? i czy oplaca sie kminic "N" jesli sie nie jedzie na hdtv? i ile w ogole na cos takiego trzeba wylozyc? nie interesi mnie zaden sport ;]
Canal + , mój ziomek robi już 2 lata w dekoderach mówi że nie ma nic lepszego(nawet mojej babce w domu rodzinnym to wcisnoł

Weźmiesz sobie pakiet filmowy , podziękujesz za sportowy, dla dzieci i powinieneś mieć to czego szukasz ;] Kablówka też jest git ale nieewiem czy tam hbo będzie.
konstant
6 04 2008, 08:53
C+ moze jest najlepszy, ale takze najdrozszy.
C+ pakiet familijny 38 zł , pare dokumentalnych kanałów , tvn 24 , tvn turbo , ale kino + tvp kultura jesli idzie o filmy . Moim zdaniem jesli zalezy Ci najabardziej na filmach najlepiej chyba wybrać N z pakietem Cinemax . Osobiscie stwierdzam ze kazdy to zlodziej , ktory za zbojecka cene daje ochłapy . Z filmami jest o tyle dobrze ze mozna sie w nie zaopatrzyc sciagajac sie z Sieci , nierzadko takie jakich nie mozna obejrzec w Tv . Z tego co jest dostepne najlepszy repertuar ma tvp kultura .