Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Rynek gier konsolowych
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Hitman
Panowie,

Bardzo was bym prosil zebyscie wypelnili ankiete do mojej pracy magisterskiej ktora traktuje o naszym ulubionym temacie.
Jest ona w jezyku angielskim. Jestem przekonany ze dzieki wam uzyskam rzetelne informacje, dzieki ktorym
skoncze wreszcie te studia i bede mogl skopic sie na tym co w zyciu najwazniejsze,
czyli na graniu.

Z gory dziekuje za pomoc.
Oto link
http://tinyurl.com/5r8sxs

PS.
Temat ten umieszczam w dzialach XB360/ PS3 oraz Nintendo Wii,
gdyz zalezy mi na jak najwiekszej liczbie odpowiedzi od posiadaczy wszystkich konsol.
hooki
masz mnie.
malcher
Wypełniłem.

Ale widzę jeden problem w polskich realiach w pytaniu o to, "ile gier kupujesz miesięcznie": nie ma opcji "wcale, bo wszystko ściągam z netu". Potem wyjdzie Ci że wszyscy grają po kilka godzin dziennie, ale kupują 1 grę/mies. Sami hardcorowcy co masterują gry przez kilkaset godzin???
shy4
ja tez wypelnilem .btw malcher dobre biggrin.gif
raulos
1 gra na miesiac w zupelnosci wystarczy, czasami trafia sie 2 jesli beda to dobre gry ktore wyjda akurat w jednym miesiacu, jesli kupisz taki tytul jak RS Vegas albo CoD4 lub FIFA, to gra ci starczy na wiele miesiecy. Gra musi miec to cos by w nia grac, przyjanmniej ja tak mam ze nie kupuje byle jakich gier, gier w ktore bym sie nie wczul.
elimiko
Dolozylem cegiełke od siebie. Powodzenia Hitman.

Colin84
Spoko ankietka nawet smile.gif Powodzenia z magisterką.
massmedia
masz mnie
miki77
Wypełnione. Życzę sukcesu.
Maiden
Done smile.gif

Gdzie i co studjujesz?
skypawel
Dorzucilem swoje trzy grosze. Mam nadzieje ze opublikujesz swoje badania na forum po pomyslnym zdaniu magisterki? smile.gif Bardzo jestem ciekaw wynikow. Mam tylko zastrzezenia do pytania 10.. Otrzymywac content ale skad i jak? Poczta? mailem? poprzez live'a/home'a? Troche to niejasne.. Pozdrawiam i zycze sukcesow smile.gif
signap
mi tu
Zajcik
czesc pytan jest nieprecyzyjnie skonstruowana, ale swoja cegielke dorzucilem. zycze powodzenia smile.gif
Victorino
Dorzuciłem cegiełkę. Powodzenia w analizie danych z ankiety i na obronie smile.gif

Pozdrawiam
ShtaS
Hmm, jak tak patrzę na ten temat to nabieram podejrzeń co do prawdziwości tej całej magisterki a tym samym ankiety.
Hitman
Dzieki za odpowiedzi,

Studiuje MA Marketing Management na Middlesex University w Londynie.
Z mila checia opublikuje wyniki jak juz jedna osoba sobie zazyczyla na forum PS3.

Jeszcze raz dzieki za odpowiedzi i uwagi. Wszystki biore pod uwage gdyz pytania ciagle ulegaja zmianom.

Pozdro
Velius
tez sie dorzucilem
ping
wpisałem się.
Zeratul
podobnie

11. Should a different system have a feature your current one doesn’t how likely you are willing to switch to the other one?

popraw se to zdanie
blantman
też się dopisałem
4 gry w miesiącu mi wystarczą rolleyes.gif
xxxplayer
ankietę wypełniłem i życzę powodzenia wink.gif
ash77
no to poszło
uf załapałem sie jeszcze w grupie 26-31 lat
signap
mnie zastanawia czemu zamaskowales linka do ankiety... tak sie robi by ukryc jakiegos referera
jiloo
ankiete wypelnie, ale jak chcesz studia skonczyc to jeszcze nad ortografia popracuj smile.gif
^^phantom
survey done smile.gif
imit
Poszlo smile.gif
sznurek
CYTAT(signap @ 7 04 2008, 21:20) *
mnie zastanawia czemu zamaskowales linka do ankiety... tak sie robi by ukryc jakiegos referera

Też mnie to zastanawia dry.gif
Zeratul
moze zeby po prostu skrocic link
signap
tez tak mozna go "skrocic"
artur z londynu
I tez sie wpisalem
xiii-13
Zrobione smile.gif
Hitman
Jeszcze raz wielkie dzieki dla wszystkich co odpowiedzieli,
dalem tiny.url gdyz z reguly jak wrzuce na rozne fora link w pelnej krasie to ktos mnie okrzyczy ze jest za dlugi i rozwala posta...

o to bezposredni link:
http://www.surveymonkey.com/s.aspx?sm=PUoE...ikofaKIbQ_3d_3d
Wulfu
Wpisany. Powodzenia.
Piasecznik
Wypełnione, też ciekaw jestem wyników.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.