Panowie,
Bardzo was bym prosil zebyscie wypelnili ankiete do mojej pracy magisterskiej ktora traktuje o naszym ulubionym temacie.
Jest ona w jezyku angielskim. Jestem przekonany ze dzieki wam uzyskam rzetelne informacje, dzieki ktorym
skoncze wreszcie te studia i bede mogl skopic sie na tym co w zyciu najwazniejsze,
czyli na graniu.
Z gory dziekuje za pomoc.
Oto link
http://tinyurl.com/5r8sxsPS.
Temat ten umieszczam w dzialach XB360/ PS3 oraz Nintendo Wii,
gdyz zalezy mi na jak najwiekszej liczbie odpowiedzi od posiadaczy wszystkich konsol.
Wypełniłem.
Ale widzę jeden problem w polskich realiach w pytaniu o to, "ile gier kupujesz miesięcznie": nie ma opcji "wcale, bo wszystko ściągam z netu". Potem wyjdzie Ci że wszyscy grają po kilka godzin dziennie, ale kupują 1 grę/mies. Sami hardcorowcy co masterują gry przez kilkaset godzin???
ja tez wypelnilem .btw malcher dobre
1 gra na miesiac w zupelnosci wystarczy, czasami trafia sie 2 jesli beda to dobre gry ktore wyjda akurat w jednym miesiacu, jesli kupisz taki tytul jak RS Vegas albo CoD4 lub FIFA, to gra ci starczy na wiele miesiecy. Gra musi miec to cos by w nia grac, przyjanmniej ja tak mam ze nie kupuje byle jakich gier, gier w ktore bym sie nie wczul.
Dolozylem cegiełke od siebie. Powodzenia Hitman.
Spoko ankietka nawet

Powodzenia z magisterką.
massmedia
7 04 2008, 06:23
masz mnie
Wypełnione. Życzę sukcesu.
Done
Gdzie i co studjujesz?
skypawel
7 04 2008, 07:35
Dorzucilem swoje trzy grosze. Mam nadzieje ze opublikujesz swoje badania na forum po pomyslnym zdaniu magisterki?

Bardzo jestem ciekaw wynikow. Mam tylko zastrzezenia do pytania 10.. Otrzymywac content ale skad i jak? Poczta? mailem? poprzez live'a/home'a? Troche to niejasne.. Pozdrawiam i zycze sukcesow
czesc pytan jest nieprecyzyjnie skonstruowana, ale swoja cegielke dorzucilem. zycze powodzenia
Victorino
7 04 2008, 09:44
Dorzuciłem cegiełkę. Powodzenia w analizie danych z ankiety i na obronie

Pozdrawiam
Hmm, jak tak patrzę na
ten temat to nabieram podejrzeń co do prawdziwości tej całej magisterki a tym samym ankiety.
Dzieki za odpowiedzi,
Studiuje MA Marketing Management na Middlesex University w Londynie.
Z mila checia opublikuje wyniki jak juz jedna osoba sobie zazyczyla na forum PS3.
Jeszcze raz dzieki za odpowiedzi i uwagi. Wszystki biore pod uwage gdyz pytania ciagle ulegaja zmianom.
Pozdro
podobnie
11. Should a different system have a feature your current one doesn’t how likely you are willing to switch to the other one?
popraw se to zdanie
blantman
7 04 2008, 16:29
też się dopisałem
4 gry w miesiącu mi wystarczą
xxxplayer
7 04 2008, 17:40
ankietę wypełniłem i życzę powodzenia
no to poszło
uf załapałem sie jeszcze w grupie 26-31 lat
mnie zastanawia czemu zamaskowales linka do ankiety... tak sie robi by ukryc jakiegos referera
ankiete wypelnie, ale jak chcesz studia skonczyc to jeszcze nad ortografia popracuj
^^phantom
8 04 2008, 02:34
survey done
Poszlo
CYTAT(signap @ 7 04 2008, 21:20)

mnie zastanawia czemu zamaskowales linka do ankiety... tak sie robi by ukryc jakiegos referera
Też mnie to zastanawia
moze zeby po prostu skrocic link
artur z londynu
8 04 2008, 17:21
I tez sie wpisalem
Zrobione
Jeszcze raz wielkie dzieki dla wszystkich co odpowiedzieli,
dalem tiny.url gdyz z reguly jak wrzuce na rozne fora link w pelnej krasie to ktos mnie okrzyczy ze jest za dlugi i rozwala posta...
o to bezposredni link:
http://www.surveymonkey.com/s.aspx?sm=PUoE...ikofaKIbQ_3d_3d
Piasecznik
13 04 2008, 10:02
Wypełnione, też ciekaw jestem wyników.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.