Jak namówić skrzaty to ścisłej współpracy ?
Gdzie spotkać zielonego potworka widocznego w menu głównym ?
Jak upolować żonę - proszę o rady, gdyż ja nie daję sobie z tym rady ...
I to tyle. Póki co :wink:
szczurek
23 08 2004, 10:23
AD.1
Ścisłej tzn? Jeżeli masz wiosne to musisz im dawać mąke [Flour o ile dobrze pamietam] a wtedy beda chcieli pracowac w ten sezon [a niechca bo maja 'Tea Party' ;]]. W ogóle skrzaty bardzoooo lubia make wiec jezeli chcesz im 'nabic serduszka' najlepiej dawaj im wlasnie ten przedmiot.
AD.2
?? Nie rozumiem pytania;p i nie moge sam sprawdzic bo komp odmawia posluszenstwa. Mozliwe, ze chodzi Ci o ryby-trza miec wedke [dostaniesz ja od Grega gdy pogadasz z nim gdy bedzie lowil ryby wieczorem na pomoscie]
AD.3
Zależy którą ;p
po moj opis zapraszam na strone cphm [ www.cphm.republika.pl] do dzialu BTN->Dziewczyny. Czemu do BTN? Bo znakomita wiekszosc rzeczy z BTN pasuje do FoMT [no, w koncu to konwersja....]
n_n
skaposzczet
27 12 2004, 21:55
AD.2 Ten zielony stworek to Kappa. Możesz go spotkać jak wrzucisz ogórka do tego jeziorka wysuniętego najbardziej na zachód (te które w zimie zamarza). Obraz Kappy można znaleźć w pokoju w supermarkecie.
Może teraz by ktoś napisał jak daleko udało mu się dość w HM:FOMT zanim mu się znudziło. Ja jestem w 5 roku i jeszcze trochę pogram .
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.