Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Harvest Moon Gba
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Nintendo GBx
Stron: 1, 2
Deks
Kiedy ta gerka wyjdzie? czy w ogóle wyjdzie. Wie ktos cus?
Tori
też chciałbym sieo to zapytaś, nie reksiu ?? wink.gif
Krupier
Gra ukaże sie w październiku tego roku. Kiedy konkretniej nie jest dane mi wiedzieć jeszcze.
Deks
też chciałbym sieo to zapytaś, nie reksiu ?? wink.gif

Co ty sie tak na tego reksia uwziales sadysto:)? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Gra ukaże sie w październiku tego roku. Kiedy konkretniej nie jest dane mi wiedzieć jeszcze.

Pazdziernik? to niezle- ja slyszalem kiedys cos o wiosnie...
Krupier
Nie wiem czy wiecie, ale już jest rom HM na GBA. Po japońsku, ale zawsze. BTW mam prośbę do kogoś. Mógłby ktos ściągnąć roma i wrzucić mi na edysk bądź jakiś serwer? Bo z tej biednej strony nic nie można ściągnąć confused.gif
szczurek
tori nie sadź wała, przecież ty masz japońskiego roma HM!! Skąd go ściągnąłeś?? mów!! icon_twisted.gif
Verb
Kiedys www.gbxemu.com WYMIATALO, teraz tam jakies fazy sa ;/ Skad kufa mozna najnowsze romy ssac? ;)
Tori
tori nie sadź wała, przecież ty masz japońskiego roma HM!! Skąd go ściągnąłeś?? mów!! icon_twisted.gif
hmmm ja? icon_twisted.gif nie powiem, jako madafaka muszę trzymać tajemnicę moich źródeł. Już napisałem obszerny news, zapraszam do nowej stronki o GB, a raczej reinkarnacji starej, która się ukaże za jakiś tydzień/dwa. A Hm mówię Wam, kopie oj kopie zadek!
Matrox
Ja mam wersje Japonska, narazie nic wiecej nie powiem pozatym ze grafika prezentuje sie naprawde ladnie poniewaz gralem w nia jakies pol minuty smile.gif
szczurek
Ja mam wersje Japonska, narazie nic wiecej nie powiem pozatym ze grafika prezentuje sie naprawde ladnie poniewaz gralem w nia jakies pol minuty smile.gif

z kąd ściągnąłeś można wiedzieć??
Dobra Torii ani słowa więcej :wink:
Matrox

z kąd ściągnąłeś można wiedzieć??
Dobra Torii ani słowa więcej :wink:

http://emu.makii.pl ta jest praktycznie wszystko, najlepsza strona w polsce o emulacii jak sie ma Linkera to poprostu raj, juz niedlugo moze bede w raju hehe smile.gif
szczurek
thx, zaraz ściągnę i rolnikowanie nabiereze nowego wymiaru!! icon_twisted.gif
Matrox

Tylko ze jezyk japonski troche przeszkadza w rolnikowaniu smile.gif
szczurek

Tylko ze jezyk japonski troche przeszkadza w rolnikowaniu smile.gif

spoko!! DAMY RADĘ!! icon_twisted.gif
Conker
Hehe, piękne życie rolnika, grałem w Harvesta na SNESie. Zajefajna gra!
szczurek
dla wszystkich zainteresowanych:
http://emu.makii.pl/pokazrom.php3?system=GBA&id=10235
link do japońskiego HM na GBA icon_twisted.gif
Matrox
Ja juz po angielsku uprawiam role na swoim GBA. Gra jest swietna i pewnie przez dlugi czas nie wyleci z mojego GBA. Byc rolnikiem to pomysl nie jest zly tralala:) (no chyba ze w polsce smile.gif ) Dobra ide jajka zbierac i sadzic pomidory smile.gif
szczurek
no muszę przyznac że gra roxuje i to ostro ale naprawdę szkoda że to nie nowa przygoda gdyż BTN rozpykałem na 100%, cieszą nowe festivale i questy
yab
Właśnie pykam sobie w tego Harvesta na emulatorku. Gra wymiata. Po takim czasie, gdy HM był na PS, znowu sobie przypomniałem jaką radochę daje sadzenie ziemniaków, kompanie się w ciepłym źródełku i wiejskie festiwale.

nara
_RikkimarU_
można ją już gdzieś kupić question.gif
Matrox

Mozesz zamowic w USA smile.gif www.amazon.com .Ja mam linkera wiec se poprostu sciagnolem rom z netu i wgralem na kart smile.gif
_RikkimarU_

Mozesz zamowic w USA smile.gif www.amazon.com .Ja mam linkera wiec se poprostu sciagnolem rom z netu i wgralem na kart smile.gif

ja tam kurde nie mam nagrywarki...jakaś może bardziej polska firma ;p
Matrox

Bardziej polska bedzie jak bedzie bardziej europejska premiera gry smile.gif
_RikkimarU_

Bardziej polska bedzie jak bedzie bardziej europejska premiera gry smile.gif
a kiedy dokładnie bedzie ... smile.gif /// i wogóle dzieki za informacje smile.gif
bartiz
Skad sciagnac tą gre na emulatorek??
Bo na emudreams.pl juz nie da sie sciagac sad.gif
wężyk

http://www.advance-power.de/download.php?P...78145dc95378459
Matrox

A jestes tam zarejstrowany?? Jak tak to wlas na forum do dzialu newsy i cos tam costam i tam zawsze sa linki do najnowszych romow ;]
Verb
Ooo, chyba czas GBA odkurzyc ;} Tylko kiedy ta premiera europejska? ;p
Matrox
Ooo, chyba czas GBA odkurzyc ;} Tylko kiedy ta premiera europejska? ;p

Chyba dopiero w lutym 2004.
Dante
Jest już na emu makii i naprawdę wymiata warto ściągnąć
yab
Nie ma to jak stary Harvest Moon. Przypominają się czasy PS :cry: .

nara
bartiz
Extra gierka smile.gif Polecam wszystkim gram na emulatorze i mnie wciągneła biggrin.gif
yab
Mam Pare pytań:

Czy konia trzeba czymś karmić?
Czy można gdzieś kupić piłkę dla psa?
Co dają te czerwone jabłuszka (jedno znalazłem przekopując pole)?
Jak można zdobyć kuchnie, mikrofale lub lodówkę?

Wiem że coś takiego było w wersji na PSX. Jak coś jeszcze mi się przypomni to napisze.

nara
szczurek
Jako zaawansowany rolnik postaram odpowiedziec na twoje pytania:
Czy konia trzeba czymś karmić?

nie, aby zyskać u niego serduszka musisz z nim codziennie rozmawiać i szczotkować
Czy można gdzieś kupić piłkę dla psa?

Po jakimś czasie ( chyba w zimie ) przychodzi do ciebie podróżny sprzedawca i oferuje Ci sprzedash piłki
Co dają te czerwone jabłuszka (jedno znalazłem przekopując pole)?

są to Power Beries które zwiększają twoją wytrzymałość, cały spis znajdziesz w 5 numerze PsxGeez
Jak można zdobyć kuchnie, mikrofale lub lodówkę?

idziesz do drwala i tam możesz zamówić ulepszenie swojego domu, obory, kurnika, musisz mieć odpowiednią ilość drewna oraz kasy
yab
Świetna strona o HM: http://www.harvest-moon.prv.pl/

nara
szczurek
Świetna strona o HM: http://www.harvest-moon.prv.pl/

strona średnia ( widziałem lepsze ) ale przyda się rozruszać tamtejsze forum! http://members.lycos.co.uk/hmpl/phpBB2/index.php dalej rolnicy! ;p
Owiec
Ludzie please podajcie mi link do angielskiej wersji gubie sie w tych linkach :oops:
szczurek
Ludzie please podajcie mi link do angielskiej wersji gubie sie w tych linkach :oops:

najlepiej poszukaj na emu makii, gre znajdziesz również na stronie wspomnianej 3 posty wyżej, ale nie jestem pewien czy jest to US wersja.
OT: dość długo czekaliśmy na zdumpowanego roma w sieci prawda? Może jakieś zabezpieczenia miał?
Anonymous
miałem cichą nadzieje że recenzje znajde w nowym N+
Skoro jej tam nie ma to czy jest już ta gra do dostania w polsce??
szczurek
oficjalna premiera na naszym kontynencie byla w piatek lecz narazie zaden sklep nie posiada ani AWL ani FoMT w swojej ofercie O_o geez
Anonymous
mam pare pytań do znawcoof ;P (Szczurek)
Czy da sie budować szklarnie tak jak w "Back to nature"??
Ile lat trwa czas gry, i czy da sie grać ile sie chce nawet po zakończeniu.Jak wogóle jest z tym czasem bo nie chciał bym kończyć gry po 3 sezonach.
Da sie rozbudowywać domek??
Teraz z góry nie podziękuje ale uczynie to jak dostane ospowiedź więc kto pierwszy ten lepszy, a podziękowania ode mnie to nielada nagroda tongue.gif
Matrox
mam pare pytań do znawcoof ;P (Szczurek)
Czy da sie budować szklarnie tak jak w \"Back to nature\"??
Ile lat trwa czas gry, i czy da sie grać ile sie chce nawet po zakończeniu.Jak wogóle jest z tym czasem bo nie chciał bym kończyć gry po 3 sezonach.
Da sie rozbudowywać domek??
Teraz z góry nie podziękuje ale uczynie to jak dostane ospowiedź więc kto pierwszy ten lepszy, a podziękowania ode mnie to nielada nagroda tongue.gif

No to tak, w FOMT niemasz okreslonego czasu gry, poprostu grasz az ci wyjdzie bokiem ;] A z ta szklarnia to nie jestem pewien ale w FOMT chyba niema szklarni. Tak, dom da sie rozbudowac. Pozatym jak masz duzo kasy to mozesz sobie wybudowac domek letniskowy biggrin.gif A podobno w 50 rocznice slubu dostajesz od swej lubiej dom na wzgorzu i po podlonczeniu GBA do GCN na plazy pojawia sie nowy domek ;]
Anonymous
no to teraz ci moge podziękować za odpowiedzi wink.gif
Anonymous
Jak to jest z długością gry??Czy po tych 3 latach można sobie dalej grać, czy gra sie kończy??

[size=18]KUPIE ORGINALNEGO HARVEST MOON:friends of mineral town-------> http://forum.psxextreme.pl/viewtopic.php?t=16091
Saunter
Gra swietna, kurcze tylko autorzy troche przesadzili z szybkoscia czasu. Bo jak mi obrodzi to koncze znosic warzywka okolo 1p.m sad.gif
wężyk
[quote]Jak to jest z długością gry??Czy po tych 3 latach można sobie dalej grać, czy gra sie kończy??

[size=18]KUPIE ORGINALNEGO HARVEST MOON:friends of mineral town------->

Po 3 latach możesz grać pod warunkiem że masz żone 8 krów i 8 owiec(i chyba coś jeszcze).
szczurek
Saunter zmniejsz podpis

Podejrzewam ze mozna grac, tak jak napisal wezyk. W BTN tez tak bylo :roll:
Verb
To moze ktos w koncu napisac czym glownie rozni sie od wersji PSX? Wiem ze nie ma szklarni zima (nie mozna nic uprawiac zima?). A co z reszta?
szczurek
no więc :

-brak szklarni
-rozbudowa kopalni
-brak niektorych osobistoci [Greg...]
-mozliwosc kupna domku w gorach/nad rzeka/w lesie
-nie jestem pewien ale w FoMT nie ma chyba Legendarnych Ryb
-nowe festiwale
-nowe narzedzia [Cursed, Blessed]
-nowe przedmioty

To chyba tyle :roll:
szczurek
z przyjemnoscia informuje, ze nasza grupa przygotowywuje polska wersje jezykowa tej gry. Mysle, ze wyrobimy sie przed koncem wakacji.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.