Witam, nagrałem kilka filmików w formacie avi w b. dobrej jakości, format avi, z tym ze z niewiadomych mi powodów youtube ich nie łykał(Niepowodzenie) waża mniej niż limitowe 100mb więc nie mam pojecia w czym problem. Ściągnałem Super Video Conventer ale wszystkich codeców i innych pierdół tam tak dużo i nie wiem którą opcją konwertować aby film mało stracił na jakości a youtube go łyknęło. Testować każdej opcji po kolei mi się nie widzi bo przy szybkości mojego PC konwertowanie nawet krótkiego filmiku trwa wieki. Z góry thx.
Ja używam WinAvi Video Converter [ jak co PM ;] ] i tam w advenced są opcje do jakości itp. Nie wiem czy tym obniżysz jakość. Juto jak nie zapomnę to sprawdzę co i jak, dziś już mi się nie chce.
jak YT odrzuca to podaje powod - pozatym z twojej b.d jakosci zrobi sie srednia
No własnie po dodaniu filmiku pisze tylko "Niepowodzenie", nie wiem o co chodzi.
A trwa on krócej niż 10 minut? Spróbuj wrzucić na dailymotion, ściągnąć stamtąd w *.flv i wrzucić na YT.
Firekage
10 04 2008, 07:51
Autor , zassij sobie Virtual Duba , tutaj FAQ:
http://prs.simracing.pl/index.php?ind=revi...iew&iden=25Sam wrzucalem filmiki na YT trwajace kolo 10 minut.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.