Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Słowniki, pomoce naukowe.
Forum PSX Extreme > Inne > Japonia > Japonia
Pablo
Szukam dobrego słownika języka japońskiego. Najlepiej Japońsko-angielski, angielsko-japoński. niestety nie wiem gdzie szukać.
Aha, posiadam już słownik japoński-polski wydany przez wiedzę Powszechną i Słownik Znaków Japońskich dostepny w Empikach. Jakies sugestie gdzie szukać, ewentualnie jakiś konkretny adres skąd można zamówić ? Z góry dzięki.
kaloryfer
terz mam te slowniki polsko-japonski, japonsko-polski i taki duzy szary tylko japonsko-polski slownik znakow jap. jest the best juz duzo umiem na dniach podam ci stronki na ktorych zamowisz sobie slowniki jap-ang. ale bedziesz musial troche zaplacic za koszt przesylki:) biggrin.gif asthanos.gif
Antares
Potrzebny Ci do przejścia FFX-2?
szczurek
gdzie można kupić słownik japońsko-polski??? U mnie w żadnej księgarni niema :cry:
Pablo
Potrzebny Ci do przejścia FFX-2?

Nie tylko. Można to nazwać postanowieniem urodzinowym. chce się anuczyć języka i tyle a akurat FFX-2 to niezły trening i jaki przyjemny (choć wolałbym azjatkę cool.gif )
Antares
Mój kumpel pół-Japończyk też już ma tę gierkę. Mówi że świetna.
kaloryfer
chcecie kupic te slowniki to wejdzcie na www.wiedza.pl tam znajdziecie duzo inetresujacych propozycji asthanos.gif biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.