Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Mlg Meadowlands VoD
Forum PSX Extreme > Kąciki > Halo Arena
Stron: 1, 2
B0CZEK
http://www.mlgpro.com/gametime/live/vod

pod tym linkiem mozecie na zywo ogladac co sie dzieje na pierwszym MLG w H3 wink.gif Have fun.
Pchela
Komu udało sie coś oglądnąć ? Ja już czekam 30min i nic nie leci - słabe polskie łącza sad.gif
barth
Ich godzina + 6 = nasza godzina, czyli właściwie dzisiaj o 16ej zacznie coś się dziać.

Saturday
8:00 AM - 10:00 AM :: Warm-Up
10:00 AM - 11:30 AM :: Open Losers Round 1
11:30 AM - 1:00 PM :: Open Losers Round 2
1:00 PM - 1:45 PM :: Open Winners Round 3
1:45 PM - 2:45 PM :: Break #1
2:45 PM - 3:30 PM :: Open Losers Round 3
3:30 PM - 4:15 PM :: Open Losers Round 4
4:15 PM - 5:00 PM :: Open Winners Round 4 / Losers Round 5
5:00 PM - 5:45 PM :: Open Losers Round 6
5:45 PM - 6:45 PM :: Break #2
6:45 PM - 8:00 PM :: Championship 4v4 Winners Round 1
8:00 PM - 9:15 PM :: Championship 4v4 Winners Round 2 / Losers Round 1
9:15 PM - 10:30 PM :: Championship 4v4 Winners Round 3 / Losers Round 2
Yaxa
Wydaje mi sie, ze narazie nie ma video relacji. Poki co faworyci przechodza dalej bez problemow, ktos ma jakies typy na podium? Ja obstawiam, ze znajdzie sie tam na pewno Str8 Rippin a z nimi mam nadzieje, ze i Carbon.
_Bobek_
Trzymam kciuki za TEAM CLASSIC i FBI Jackalopess ;]
miniu
Fajnie by bylo jak str8 by wygral lubie ich (glownie za logo wink.gif ) ale itak pewnie FB wygra.
B0CZEK
mysle ze top3 bedzie wygladac tak:
1 str8
2 TD
3 FB

a kciuki jak to napisal robert napisal trzymam za TC i za team Devastation (jedyny reprezentant europy;) )
_Bobek_
Co do teamu devastation, mam pewne info z halo3forum.uk

CYTAT
Devastation Results:

WB Round 1:

Devastation UK (61) vs Cold Criminals (196)

50 v 35*
250* v 112

2 v 0

WB Round 2:

Devastation UK (61) vs The Bachelors (68)
50 v 47*
250* v 115

2 v 0

Looks like devastation are tearing it up on their KOTH games
Same again today lads!

Niby trafili potem na TC, przegrali i graja w lossers bracket.
B0CZEK
to cos bobku zle przeczytales;] Devastation dzisiaj graja z TC ;] jeszcze nie przegrali tongue.gif
Flaha
Z wtajemniczonym wiadomych powodów jak i bobek jestem za TEAM CLASSIC, go for it legend !
miniu
TC wygral tego lana co mieli z FB przed turniejem ?
_Bobek_
Wiecej meczow FB wygrało.
miniu
Starym teamem wiecej by wygrali pewnie.
Zeratul
a ESPN tego przypadkiem nie nadaje?
FiL4
CYTAT(miniu @ 12 04 2008, 14:45) *
Starym teamem wiecej by wygrali pewnie.
Przeciez graja starym teamem - LeGeNdPimPs, FeaR, Soldi3r187 i AnnT. Z FB wygrali 2/5 gier na lanie i maja ogromne szanse na Top 8.

CYTAT(Zeratul @ 12 04 2008, 16:06) *
a ESPN tego przypadkiem nie nadaje?
http://www.mlgpro.com/?q=node/205376

btw Jesli ktos chce ogladac VoD w swoim WMP to niech wklei sobie ten link -> http://www.mlgpro.com/live/player/liveplayer.swf
miniu
CYTAT(FiL4 @ 12 04 2008, 17:07) *
Przeciez graja starym teamem - LeGeNdPimPs, FeaR, Soldi3r187 i AnnT. Z FB wygrali 2/5 gier na lanie i maja ogromne szanse na Top 8.

Cos mi sie pomieszalo juz nawet nie pamietam o co mi z tym chodzilo XD
Flaha
TC, Carbon i FB w półfinałach. Str8, Influence, Triggers Down po wyrównanych meczach jednak w LB. Największym zaskoczeniem chyba dla wszystkich jest to ze str8 które przegrało tylko jeden mecz jak dotąd w rozgrywkach dostało w ciacho z carbonem na którego nikt nie liczył (nawet T2 wcześniej w wywiadzie powiedział że najlepsze teamy tutaj to FB i Triggers Down oraz podał jeszcze jakieś inne dwa których nie pamiętam i oczywiście miał też na myśli siebie - nie docenił przeciwnika to ma za swoje XD)
barth
może oni tak specjalnie obniżyli garde przeciwnika i teraz pokażą na co ich naprawdę stać
Flaha
CYTAT(barth @ 13 04 2008, 14:45) *
może oni tak specjalnie obniżyli garde przeciwnika i teraz pokażą na co ich naprawdę stać

I ryzykować przegraną w LB z innymi dobrymi teamami które tez tam odpadły ? A po drodze teraz jeszcze odpadną 2 teamy z tych 3 wiec Str8 nawet jesli przejdzie dalej to bedzie sie musialo najpierw z nimi zmierzyc. Wątpię zeby to planowana przegrana smile.gif
miniu
Niespodziewalem sie przegranej str8 to byli jedni z faworytow.
Carbon tak jagby z nikad wyskoczyl, nikt nie myslal ze str8ta pokonaja tongue.gif
Classicowi dobrze za to strasznie idzie, jak wygraja to bedzie zaskoczenie ^^
Flaha
CYTAT(miniu @ 13 04 2008, 15:57) *
Carbon tak jagby z nikad wyskoczyl, nikt nie myslal ze str8ta pokonaja tongue.gif

Carbon z nikąd ? spoko XD
barth
CYTAT(Flaha @ 13 04 2008, 15:23) *
CYTAT(barth @ 13 04 2008, 14:45) *

I ryzykować przegraną w LB z innymi dobrymi teamami które tez tam odpadły ? A po drodze teraz jeszcze odpadną 2 teamy z tych 3 wiec Str8 nawet jesli przejdzie dalej to bedzie sie musialo najpierw z nimi zmierzyc. Wątpię zeby to planowana przegrana smile.gif

Mówiłem o Carbonie, może od początku nie musieli pokazywać wszystkich swoich sztuczek, a może po prostu dostali chwilowego boosta
B0CZEK

Carbon to najlepszy team H2 nieliczac FB wiec nie mozna mowic ze sobie wyskoczyli tak o laugh.gif
FiL4
Sunday
8:00 AM - 10:00 AM :: Warm-Up
10:00 AM - 11:15 AM :: Championship 4v4 Losers Round 3
11:15 AM - 12:30 PM :: Championship 4v4 Losers Round 4
12:30 PM - 1:45 PM :: Championship 4v4 Winners Round 4 / Losers Round 5
1:45 PM - 3:00 PM :: Championship 4v4 Losers Round 6
3:00 PM - 4:15 PM :: Championship 4v4 Winners Finals / Losers Round 7
4:15 PM - 5:45 PM :: Championship 4v4 Losers Finals
5:45 PM - 7:15 PM :: Championship 4v4 Finals

Drabinka WB: http://www.mlgpro.com/brackets/meadowlands/halo3.php#

Team Classic LeGeNd'a ma juz zagwarantowane Top 6! I w taki wlasnie sposob Sean spelnil jedno ze swoich najwiekszych marzen
Zeratul
nie powiem ciekawe wyniki, ciekawe...

a teraz, gdzie sobie sciagne te mecze? bo jak zwykle poszedlem wczoraj pic i przegapilem transmisje ESPN...?
barth
jakoś w ciągu tygodnia, może dwóch pojawią się w zakładce Video -> Video on Demand

btw. TC 3-0 Carbon
Flaha
FB vs Instinct 2-3, ogry spadają do LB tak jak i reszta top 3 z Halo 2 (Carbon i Str8). Dzieje się oj dzieje teraz finał WB pomiędzy TC i Instinct !!! Oglądać !!
FiL4
CYTAT(barth @ 13 04 2008, 19:29) *
btw. TC 3-0 Carbon

LeGeNdPimPs udziela wywiadu po wygraniu serii z CbN aka Top 3 nucca!! spox.gif
barth
Nah, finał WB dopiero o 21, teraz grają looserzy.

A ostateczny finał dopiero o 23:45
Przybilla
Jak to obejrzeć?
miniu
CYTAT(B0CZEK @ 13 04 2008, 15:23) *

Carbon to najlepszy team H2 nieliczac FB wiec nie mozna mowic ze sobie wyskoczyli tak o laugh.gif

Chodzilo mi o to ze nikt na nich az tak nie liczyl jak na str8. Nie widzialem jakos zeby ktos mowil ze crb bedzie mial 1 miejsce, wiekszosc na str8 stawiala.
_Bobek_
Jednak o 21.30 WB final.
B0CZEK
ale mlg tnie w damiana.... poogladal bym sobie Str8 - FB dry.gif
barth
Carbon OUT, Trigger Down wchodzi do Top4
Zeratul
koles mackeo z Instinct wyglada jak flaha <lol>
_Bobek_
TEAM CLASSIC VS INSTINCT 3-0

LEGEND w FINAAAAAAAAALEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
B0CZEK
no Str8 juz nie gra ;] przegrali 1-3 z FB.

Teraz TC czeka na kogos z trójki Instinct, FB i TD
Zeratul
dobra FB w finale...Instinct gra jak szmata objectivy... i jeszcze fartem wygrali slayera tongue.gif

Zeratul
wiedzialem ze fb wygra...
_Bobek_
FB-TC-3-1

Wielki sukces TC, moga czuc sie wygrani smile.gif. Szkoda troche, tak jakby przysneli te 2 ostatnie gry, ale coz FB to bardzo doswiadczeni gracze, mentalnie lepiej znoszą taką presje, TC odegra sie na nastepnym evencie ;].
Zeratul
jak OGRE 1 zaczal ich rejpowac snajpa w guardnianie... hohoho...

chociaz widac bylo ze przegrali na wlasne zyczenie...

http://delta-halo.com/mc/index.php?option=...&Itemid=144
barth
Piękny finał, obydwie drużyny grały doskonale. Final Boss znowu pokazali, kto tu rządzi, nawet pomimo ciężkiej sytuacji w jakiej się znaleźli (wyjście z LB to dopiero masakra, szczególnie, że trafili tam na drużynę, która ich do Looserów wrzuciła). Ale FB to FB, wiadomo że są solidną firmą, większym zaskoczeniem jest wysoka pozycja Team Classic. Kur.wa, ci ludzie "z nikąd" jak to się o nich mówi (tak, wiem, że są baaardzo znani on-line) podczas swojego PIERWSZEGO startu w lan'ie MLG zajęli 2-gą pozycję? No to ja nie mam pytań, ci ludzie jeszcze namieszają w tabelkach i naszych głowach, mam nadzieję, że uda i się w czerwcu dojść do pierwszego miejsca. Ich gra jest niesłychanie skuteczna.

Zeratul, zastanów się co ty gadasz. Przegrali na własne życzenie? Grają jak (pipi)? Kur.wa człowieku oni grali z FB, najbardziej utytułowanym i doświadczonym zespołem EVER, w dodatku trenowali z nimi przed samym turniejem, więc obie drużyny doskonale znały swoje strategie i obydwie grały niesamowicie dobrze, coś takiego nie szybko zobaczy się znowu.
Zeratul
chodzi mi o to jak deprawujaco na nich porazki dzialaly... to samo bylo z instinct... dopoki wygrywali wszystko bylo cacy... jak zaczeli przegrywac to juz byl koniec wspanialego team playu. Chociaz jak fear spwnowal 3/4 fb na construct snajpa to chyba niejednemu galy wyszly na wierzch rolleyes.gif

jak ogre 1 spierdzielil sprawe z flaga, to od razu bylo "dont worry about this"... tego nie bylo u ich przeciwnikow.

I jasne FB jest najbardziej utytulowanym teamem, ale sami przyznali, ze malo cwiczyli i naprawde zarowno classic i instinct mieli duze szanse ich pojechac... no ale chyba doswiadczenie wygralo.

Podsumowujac calosc.

Ogladalem tylko wczoraj bo w sobote pilem, spedzilem caly dzien wgapiony w laptopa wkurzajac sie jak mi polaczenie zerwalo. Ogolnie widac bylo jak ilosc ogladajacych rosnie, gdy zblizal sie final (coraz czesciej byly problemy z polaczeniem). Ogolnie poziom wyiebisty... no i zaiebiscie wszystko bylo transmitowane...
miniu
Ja ogladalem wszystko oprocz finalu FB vs TC, zasnolem na reklamach XD
I tak jak myslalem FB wygral ^^
Myslalem ze Str8 bedzie w top 3 ale 5 miejsce to tez wysoko.
Zeratul
czy te mecze meadowlands sa juz u kogos w file share?
miniu
CYTAT(Zeratul @ 14 04 2008, 15:46) *
czy te mecze meadowlands sa juz u kogos w file share?

Jak beda to na mlgpro.com powiedza o tym bo to oni musa wrzucic na Fshare prosy przeciez chyba nie byli tam ze swoimi xami.
_Bobek_
Niedlugo na pewno co niektóre mecze pojawia sie na Video on Demand, tak jak zawsze po jakims MLG.

http://www.mlgpro.com/?q=video/videoOnDemand
Dziobak_
Wszystko przez to, że nie było tam Boczka, czyli polskiego Ogre 8
Uriziel
CYTAT(Dziobak_ @ 20 04 2008, 15:24) *
Wszystko przez to, że nie było tam Boczka, czyli polskiego Ogre 8

?
Przybilla
MLG ESPN Saturday Night Rebroadcast Available Now

http://www.bungie.net/News/content.aspx?ty...t_Meadowlands08
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.