Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Chodzone RPG na 2 ?
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PSone
Shimizu
Przeoralismy z kumplem pincet godzin w diablo 1 i teraz poszukujemy jakiejs fajnej gierki rowniez na 2, ale musi byc chodzona smile.gif znacie jakies ciekawe tytuly ??
Stoki Chan
Hmmm... Legend of Mana ?
Shimizu
przeszedlem smile.gif jakis inny tytul prosze biggrin.gif nigdzie sie nie moge doszukac nawet na googlach xD
ghost.
moze Dungeon Siege 2?
matiz23
W dungeon siege 2 raczej sobie nie pogra na psx'ie. W diablo z tego co sie orientuje grał właśnie na psx'ie. Chyba, że ma w miarę dobrego kompa to może pograc.
Shimizu
nie no na pc gralem smile.gif
FLooK
W Dark Stone był chyba multi.
Ficuś
Baldurs Gate?
Sly Angelo
CYTAT
W Dark Stone był chyba multi

Był, ale niestety nie na PSX'ie =( A szkoda, bo fajnie by się grało...
CYTAT
Baldurs Gate

Pudło, BG został wydany na PC.

Hmmm, nie jestem do końca pewien, ale być może Lunar (1 & 2) ma opcję Multi. Kojarzę tą grę jak przez mgłę i mogę się mylić.
Berion
Baldur's Gate na PSXie... żal.pl po prostu...

Drugie Lunara ostatnio przełaziłem i nie przypominam sobie opcji two player (jak sie domyślam - czegoś na kształt LoM).
W Diablo zdaje się można, ale jest strasznie zabugowany. Odradzam.

edit:
@stona wiem, ale musiałem przemycić trochę swojej niechęci do tej gry. ;P
stona
CYTAT(Berion @ 14 04 2008, 22:56) *
W Diablo zdaje się można, ale jest strasznie zabugowany. Odradzam.

Czytnij pierwszego posta wink.gif

Wiesz, jeśli masz trochę samozaparcia to możesz grać w tacticRPG na 2. Bierzecie sobie po połowie drużyny i dziobiecie. Wbrew pozorom fajnie się tak gra. Każdy upgradeuje swoich chłopków itp. Spróbuj na FFT i FrontMission.
W RPG na psx multi to RZADKOŚĆ
Ficuś
CYTAT(Berion @ 14 04 2008, 23:56) *
Baldur's Gate na PSXie... żal.pl po prostu...

http://www.youtube.com/watch?v=5QGS34Lj7qA

Mnie typowe pc'towe rpg nigdy nie kręciły stąd nie wiedziałem,że ostatecznie tytuł został skasowany lecz jak widzisz powyżej tytuł był robiony na psx
Shimizu
No chyba faktycznie lipa z tymi gierkami na 2 confused.gif coz zrobic... mame zostaje ^^
Kimari
Nie wniose nic ciekawego po za światłem nadzieji tongue.gif

Ale jest napewno jeszcze jakas gra rpg (chyba akszyn)
Mozna bylo grac max na 4 osoby.. wymienialo sie roznymi znaleziskami a to pierscienie lub inne
z brońmi bylo gorzej bo np jeden byl lucznikiem inny miecznikiem a inny magiczką (ale magoczka znalazła luk to wiadomo komu mozna oddac) RPG z łamigłówkami kolorowy potworki smieszne....
Dobrze wspominam tą gre (grałem ze szwagrem na 2)
Gra byla oryginalna kupiota w normalnym sklepie .. wiec napewno nie tylko ja w nią grałem.

Ale ja bylem w tedy maluutki ; D
Jesli ktos znajdzie Podajcie tytul.... Teraz mogl bym zagrac z laską ; )))))))))
Shimizu
Baldur ^^ ??
Stoki Chan
W Tales of Destiny 2 dało się grać na dwóch ... ale tylko podczas walk wink.gif . Z tego co pamiętam to sieczka była zajefajna biggrin.gif

Z "chodzonych" to na PSXa nic innego nie znajdziesz .
cosmaty
CYTAT(Kimari @ 20 04 2008, 13:09) *
Nie wniose nic ciekawego po za światłem nadzieji tongue.gif

Ale jest napewno jeszcze jakas gra rpg (chyba akszyn)
Mozna bylo grac max na 4 osoby.. wymienialo sie roznymi znaleziskami a to pierscienie lub inne
z brońmi bylo gorzej bo np jeden byl lucznikiem inny miecznikiem a inny magiczką (ale magoczka znalazła luk to wiadomo komu mozna oddac) RPG z łamigłówkami kolorowy potworki smieszne....
Dobrze wspominam tą gre (grałem ze szwagrem na 2)
Gra byla oryginalna kupiota w normalnym sklepie .. wiec napewno nie tylko ja w nią grałem.

Ale ja bylem w tedy maluutki ; D
Jesli ktos znajdzie Podajcie tytul.... Teraz mogl bym zagrac z laską ; )))))))))

Blaze & Blade może to było. Jeżeli tak to też polecam, levelować postacie można praktycznie w nieskończoność. Z bratem mieliśmy na ok 200lv. Sporo sikretów, a żeby wszystkie czary dla maga zdobyć też trzeba było się nieźle napocić.
Kimari
To Ta Gra : D
Wypasik ^.^
Grigori
.

sorki. do usunięcia. wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.