Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Crash of the Titans
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
raVen20
Powie Mi ktoś kto grał w tą grę, czy w tej części tak jak w zacnych jeszcze PSX-owych czasach też się zbiera skrzynki, gemy itd?
Brolly PL
Demko jest na Rynku to mozesz sam przetestować nawet smile.gif Ja nie grałem w pelną wiec nie opowiem Ci.
raVen20
Pytam bo mam Arcade bez dysku:) więc nie przetestuję.
signap
sprawdz filmiki na youtube czy gametrailer
elimiko
Niestety w takiej postaci jaką pamietasz jeszcze z czasów PSX-owego Crasha Bandicoota, rzeczy te nie występują.
Tzn. jest troche jablek i skrzynek dzieki ktorym odnawiamy energie, ale jesli chodzi Ci o frajde ciaglego ich rozwalania, szukania bonusów, zbierania gemow, itd. to tego tutaj nie uświadczysz. Crash przeszedł duzą metamorfozę stając sie srednio wymagajacym platformerem z elementami "bijatyki". Jesli chodzi o mnie to napewno nie natrudziłem się z ukonczeniem gry na 100% tak jak z poprzednimi czesciami na Szaraka.

Tak jak pisali koledzy wyzej, jesli nie masz mozliwosci sprawdzenia dema, obejrzyj chociaz filmiki prezentujace gameplay.
Jak dla mnie Crash of the Titans wypadł przeciętnie, zbyt prosto, tak na ocene 6+/7- Ponizej 100 zł warto sprawdzic.
2razyjot
CYTAT(elimiko @ 14 04 2008, 21:18) *
Niestety w takiej postaci jaką pamietasz jeszcze z czasów PSX-owego Crasha Bandicoota, rzeczy te nie występują.
Tzn. jest troche jablek i skrzynek dzieki ktorym odnawiamy energie, ale jesli chodzi Ci o frajde ciaglego ich rozwalania, szukania bonusów, zbierania gemow, itd. to tego tutaj nie uświadczysz. Crash przeszedł duzą metamorfozę stając sie srednio wymagajacym platformerem z elementami "bijatyki". Jesli chodzi o mnie to napewno nie natrudziłem się z ukonczeniem gry na 100% tak jak z poprzednimi czesciami na Szaraka.

Ale ta metamorfoza byla IMO potrzebna i rudzielec na x360 bawi rownie dobrze. Patenty z kolosami fajne, niekiedy na ekranie dzieje sie naprawde duzo, bawi wartka akcja (zastosowania maski daja rade!) przez co gra sie nie nudzi, pojedynki z bossami ok a humor i watek fabularny bardzo fpytke! smile.gif Skonczylem 2 dni temu, czas zabawy to ok. 10 godzin na wymasterowanie na maxa dolicz jeszcze ok. pol tego czasu w zaleznosci od twoich zdolnosci manualnych. wink.gif Bawilem sie dobrze, nie narzekalem! Napewno gra warta sprawdzenia dla fanow platformerow i milosnikow Crasha - ja kocham jego wyraz mordy i akcje jakie odstawia, a tutaj upgrade zdolnosci/mozliwosc trzaskania combosow itp. - fajna gierka i tyle! Spokojna siodemeczka jako ocena! smile.gif
dom97
mi se ta gra niepodoba jest za krutka
MESHtro
Czyli nie podobają się Tobie również wszystkie ówczesne fps'y na singlu, GoW, Strangehold...pewno znajdzie się mnóstwo tytułów, które są krótkie, inaczej, większość z nich jest teraz "krutka" jak to napisałeś. Ja też nie lubię jak gry, które wciągają, za szybko się kończą ale cóż, takie są ich dzisiejsze uroki. Jak bym kierował się tylko długością gry to grał bym tylko w RPG, gry sportowe czy gry pokroju GH. Co do Crash'a to grałem w demo i spodobało mi się, ostatni tytuł z Crash'em w jaki grałem to Crash Team Racing, który jak wiadomo nie jest tym czym Crash był od początku czyli platformówką i fajnie było zagrać znowu w platformowego liska(?).
Bamboocha
Dla mnie przeciętna. Pograłem w demko z live'a i jakoś mnie nie pociągnęło zbytnio.
Ale zawsze jakiś ''fun'' jest nie ? smile.gif
bubu161
CYTAT(raVen20 @ 14 04 2008, 16:10) *
Powie Mi ktoś kto grał w tą grę, czy w tej części tak jak w zacnych jeszcze PSX-owych czasach też się zbiera skrzynki, gemy itd?

Może troche póżno ale zawsze byłem fanem tego rudzielca, ogólnie lubie rude,crash to crash,zawsze jest ok,co prawda to nie jest już TEN crash ale i tak jest spoko,chociaż myślę,że twinsanity było lepsze.
raVen20
Więc pograłem chwilkę i stwierdzam że nie jest to ten Crash który królował na PSX, ale warto dać mu szansę bo mimo sporej inności da się w to grać, i ów gra przynosi wiele zabawy i funu:)
Jak dla mnie to mocne 7 się należy.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.