Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Emulacja na PSP
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Sony PSP
Mordechay
Przyznam bez wstydu, że szukałem podobnego tematu, ale nie na tyle długo i głęboko, żeby móc powiedzieć, że nie ma takowego w tym dziale.

Przechodzę do sedna.

Czy próbowaliscie grać na emulatorze GBA na PSP?Jeśli tak to jaki był to emulator i jak sprawiliście, że działa na waszej konsolce?
PSP posiadam od paru dni, więc jestem ciemnozielony, ale ściągnąłem już i emulator GBA, lecz niestety pewnie coś przeoczyłem, bo nie chce mi działać, a nawet nie widzę go w konsoli.
K_J
Czy twoja konsola posiada oryginalny firmware czy tzw. "piracki" z rozszerzeniem np. M33. Jeżeli masz oryginalny to niestety nie będziesz mógł uruchomić emulatora.
Mordechay
System Software 3.52 M33-4
Nie wiem czy o to chodzi, ale takie cos znalazłem.
_Milan_
www.pspoland.pl

tam w dziale downloads z pewnoscia znajdziesz dzialajacy emulator, wystarczy sie zarejestrowac.
Coati
mogles napisac to w 3 istniejacych tematach... wszystkie sa przyklejone

zielony jak ta trawa, scena, temat ogolny...

ew. wpisac gba w szukajce danych tamatow i napewno wyswietlilo by kilka postow na ten temat... np moj w ktorym podalem linka do emu i opisalem co i jak...

ok, zostawie i zmienie nazwe tematu...
tomsecret1993
Najlepszy będzie chyba UO gpsp kai. Na pspoland jest stosowny tutorial, wszystko jest dokładnie opisane wraz z zdjęciami. POLECAM !!! W tym emulatorze są już dwa testowe romy cool.gif
Mordechay
Dzięki, można zamknąć temat smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.