Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Otwarcie zabezpieczonego folderu
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Software
Wallerot
Witam.
Mam taki problem ,chciałem sobie pograć w GTA ale moje sejwy są w folderze moje dokumenty ,który po reinstalce windy nie chce się otworzyć , sądzę że powodem może być to ,że miałem profil zabezpieczony hasłem.Czy jest jakiś sposób dzięki ,któremu otworze ten folder?
stona
Chyba w trybie awaryjnym można wchodzić we wszystkie foldery.
signap
albo daj sobie uprawnienia do tego folderu pelne
gherbid
Jeżeli nie miałeś szyfrowania plików, powinno się udać. Użyj Total Commandera Ultima Prime. Znajdź interesujący Cię folder, zaznacz go, z menu u góry wybierz "NTFS" -> "Przejmij na własność". Jeżeli przy katalogu, lub pliku masz atrybut "e", o odzyskaniu czegokolwiek możesz zapomnieć. Folder jest zaszyfrowany i jeśli przed reinstalką nie eksportowałeś uprawnień użytkownika, masz lipę wink.gif
czesio83
nie będę otwierał nowego tematu wink.gif i zapytam tu:)
jak usunąć uszkodzone pliki i foldery?
mam kilka na pulpicie sad.gif
np 1 sciagałem z neta program , net mi sie z?ebal , ikonka na pulpicie została a gdy chcę ja usunąć pisze że jest używana (a nie jest)_ i mam zamknąć programy
2 folder zajmuje o mega ale też go usunąć sie nie da:(
zassałem nawet program do usuwania plików i ni huhu ( był za bardzo skomplikowany:()
zna ktoś jakiś inny sposób lub zna jakiś łatwy program do usuwania plików
stona
Weź zassaj Unlocker'a - usówa wszystko i jest prostacki w obsłudze.
>KLIK<
czesio83
CYTAT(stona @ 5 05 2008, 15:22) *
Weź zassaj Unlocker'a - usówa wszystko i jest prostacki w obsłudze.
>KLIK<

wyczyscilem wszystko:) potwierdzam za@ebisty program i banalny w obsłudze happy.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.