Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Czy warto kupic x360 gdy gry na pc nie bawia?
Forum PSX Extreme > Inne > Pomoc
MAcias
Mam pewien dylemat, sprawa wyglada tak ze napalilem sie na xboxa360 glownie (a wlasciwie w 100%) ze wzgledu na online ale tak sobie pomyslalem ze przecierz sporo z tych gier na x'a jest dostepna tez na pc. Wezmy takie COD4 na pc wogole nie chcialoby mi sie tego odpalac a gdybym mial x'a to mysle ze bym sie w to zagrywal. I tu sie pojawia problem bo moze jak juz bede miec xboxa to tak jak na pc nie bedzie mi sie chcialo grac na konsoli, a moze jednak na konsolce gra sie duzo przyjemniej i problemu nie bedzie? Na pc w nic mi sie nie chce grac, ktos ma podobnie? ze na pc gry olewa, a w te same zagrywa sie na konsoli?
Mam nadzieje ze pomozecie mi sie zdecydowac czy warto kupowac x360 w moim wypadku i podzielicie sie swoim doswiadczeniem wink.gif
TangoBravo
Oczywiści. Żeby grać w nowe gry na PC to musisz w niego inwestowac, a tu raz wydasz 1000zł i wsio. Ja gry na PC tez olewam, bo bez dobrego sprzetu to zadna przyjemność (ale w bf2 zdrowo napie.rdalam laugh.gif )
MAcias
Mi nie chodzi o wymagania sprzetowe tylko to ze wogole nie chce mi sie grac na pc, zalozmy ze mam dobry sprzet, licze na to ze te same gry na konsoli nabywaja nowego blasku i przyjemniej sie gra, np dzieki tej calej spolecznosci xbl itp. Obym sie nie przeliczyl dry.gif
TangoBravo
Kupuj i nie pitol XD
signap
pomysl o splicie w fppsach, coopie czy takiego NFSa grac we 2 na 1 konsoli po browarq
TangoBravo
Bardzo dobrze powiedziane. A w FNR3, Forze, Fifke??
stona
CYTAT(TangoBravo @ 18 04 2008, 20:07) *
Oczywiści. Żeby grać w nowe gry na PC to musisz w niego inwestowac

Nie ma to jak popisać się sprytem i inteligencją dry.gif Nie chce mi się znowu zaczynać dywagacji nt. wyrównywania się cen po zakupie kilku gier na konsole tak więc tylko przypominam o tym naszemu elBanowi.

Kupuj X'a . Na PieCa coraz mniej sensownych gier sad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.