Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: The Wheelman
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
TomisH
Vin pokazuje swoją ogoloną na zero głowę w kolejnej growej-filmowej produkcji (którą zresztą robi studio Tigon).
Graficznie całkiem przeciętnie na chwilę obecną i generalnie niewiele sie zmieniło od czasu pierwszych "zajawkowych" screenów z tej gry. A to nie za dobrze...
popiol
Po tym jak zobaczyłem kiedyś pierwszy trailer (render) to wpisałem grę na moją listę. Z tych screenów co zapodałeś to gra daję radę, ale niestety w ruchu to już raczej bieda: http://www.gametrailers.com/game/3161.html <-- dwa nowe filmiki, które ostatnio wyszły. Do premiery jeszcze trochę zostało, więc co nieco na pewno ulegnie poprawnie, ale mimo to niestety nie wróżę tej grze jakiegoś sukcesu. W ogóle to jaki do dokładnie ma być gatunek, jakieś gry podobne do tej? Na filmikach widać, że większość to pościgi samochodowe ;/ ale mam nadzieję, że będzie również dużo kwestii chodzonych i strzelanych.
Slupek88
Też mi się przypomniało, że pierwszy raz, widziałem filmik Wheelmana, z 2 lata, temu, co do Extrima była, dołączana plytka z filmikami do XO itd. Kiedyś też się napaliłem na tą gierke, teraz, widze, że raczej gniot z tego wyjdzie.
TomisH
Ciekawostka - filmik z Wheelmana można było zobaczyć w ukrytym kinie w pierwszej planszy Strangelholda ;]
Cr3aTiVe
No graficznie nie jest jakiś cud miód... Na tych screenach ciekawie wygląda patent strzelania przez przednią szybe. Zgodze się z Slupekiem88 z tego raczej nic nie bedzie zawsze moge sie mylic .
Kroolik
troszkę screenów http://www.gamersyde.com/news_6350_en.html

[TH: Dokładnie te same screenshoty podane były w pierwszym poście tematu.]

co można zauważyć:
- bryczki stare i nowe,
- samochód jedzie wewnątrz budynku
- strzelanie FPP w trakcie jazdy?
- ciekawa architektura
- Vin Diesel jak żywy tongue.gif
- "takedowny" ?
TomisH
2 nowe screeny z gry.
TomisH
Kolejne 9 obrazów z gry.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.