szczurek
28 03 2003, 10:10
Ciekaw jestem jak wy oceniacie tą grę. Na "profesionalnych" stronach o konsolach dostaje ona straszne słabe oceny, ale wystarczy tylko zajrzeć na np absolute-playstation gdzie użytkownicy oceniają gry wg. siebie. Na takich stronach gra dostaje oceny 9 i wyżej!!!!
Gwasiule
28 03 2003, 18:38
:PMiałem tą grę gdzieś na demku :x Szczerze powiedziawszy to mój kontakt z tym czymś sprowadził się jedynie do wciśnięcia exita :!:
To co zobaczyłem zrazu mnie od tego czegoś odrzuciło :!:
Tak na serio to nigdy nie podjąłem się nawet próby zrozumienia o co w tym czymś chodzi

Czy coś straciłem

Chyba nie :!:
Team Buddies rzadzi !!!
Boze, to co wyprawilaem z qmplami w ta gre jest nie do pomyslania...na 4 naprawde gra daje rade. Jak dla mnie jest to jadna z najlepszych gier multiplayer (obok bombermana i mario party)..heh stare dobre czasy
szczurek
28 03 2003, 20:02
Gwasiule: straciłeś tyle frajdy!! Dla mnie jest ona lepsze niż same CTR!!! Multi na 4 deathmath/bomb ball "żondzoł" !!!!! Żałuj synu, żałuj, było naco popatrzeć
Ja tamn niewiem niegralem w to ale jak podacie mi jakac strone z imagem to chetnie sobie sciagne i zobacze co to za gra brzmi calkiem calkiem
szczurek
28 03 2003, 21:25
AS... niewiem gdzie można ją ściągnąć ale jak znajdziesz to napisz tutaj to może i inni się skuszą :wink:
PS: AS...dobry wybór
King_of_Metal
29 03 2003, 07:47
wg mnie beznadziejna gra..
szczurek
29 03 2003, 10:42
aha!! Raczej pojadę na EP4 i wezmę ofkoz Team Buddies i pokarzę wam "co toto" jest!! Po(pipi)ie się w majty ludzie!!! Cała noc!! Multi na 4 i wsio!!
Tak wogule to o co chodzi w tej gierce?
szczurek
29 03 2003, 11:21
huhu...no dobra powiem...dostajesz drużynę ( 1 lub 2 ) ludków, nie są to ludzie tylko takie "klocki". Cel jest prosty:zabić, uratować, przetransportować. W zależności od postępów w grze ( single player ) dostajesz nowe mapy, bronie, noew tryby gry, oraz nowe rodzaje ludków (ninja, robo-chłop, lekarz, superman itd ). Każda z drużyn posiada bazy. Gdy zniszczysz bazę przeciwnika, nie będzie on mógł nic już wybudować. A budować można: pistolety, granaty, shokureny, miniguny, flamethowery, czołgi, poduszkowce, oraz roboty!! Można budować nowych "ludków" do nasze wesołej kompanii ( max 4 ). Dla naszych podopiecznych mozna wydawać rozkazy tj. chroń mnie, chroń jakiś obiekt, atakuj, weź skrzynkę, buduj... Na planszach są poukrywane specjalne bronie :samoloty, helikoptery, szybowce,motory, jest nawet wózek golfowy ;> . Po przejściu do nastepnego świata ( wykonaniu określonej liczby misji ) możemy przejść do drugiego, gdzie wita nas zawsze jakiś wesoły filmik. Mówię wam te filmiki żądzą!! Przy jednym tarzałem się po podłodze przez jakieś 5 minut. Gra jest strasznie wymagająca ( single player ) w późniejszych częściach gry ale ile z tego uciech!! Pozwólcie że zacytuję Torbę z recki MP4 :
[quote](...)gra nabiera rumieńców z każdym podłączonym padem(...)[/quote]
to samo można powiedzieć przy tej grze. Ufff... nie grałeś??? Diagnoza:
Musisz zagrać
PS: jeżeli ktoś chce mogę mu przesłać filmiki z Team Buddies

[/quote]
Hmm musze w to zagrac , dzieki szczurek
Sad_Man
21 12 2003, 13:43
Dla mnie ta gra jest z leksza nudna na dłuższą metę... Fajnie jest pograć z kumplami przez kilka dni, ale po jakimś czasie zaczyna cię to nudzić i wywalasz gierę w kąt. Osobiście uważam też, że tryb Single Player jest skaszaniony
Tak, Sad_Man wie co mówi, ta gra... to jest gra?
Tak wogóle to ciekawy w tej grze jest tylko filmik początkowy, można się pośmiać
szczurek
3 01 2004, 13:31
Single Player skaszaniony? Powiedz poprostu że ta gra jest za trudna dla ciebie
Mi do szczęścia brakowało by tylko co-operative w Single Player lub Multi.
Nawet se to włączyłem wczoraj, jak zobaczyłem temat, i wiecie co?... LEGO mi się bardziej podoba
Gra jest nudna... Cały single player jest nudny! Zgadzam się w 100% z Sitem... Z 2 kaszan (Team Buddies i LEGO Racers) wybiorę tę drugą...
Gra jest swietna! Do dzisiaj pamietam, ze jak kumple PeCetowcy do mnie przychodzili to zawsze mowili: "te Marcin wlacz Team Buddies". No i zawsze mielismy super zabawe. Najlepsze byly akcje w stylu wszyscy na jednego

Albo jak juz komus sie zniszczylo baze to aby go nie zabijac nosil klocki innym graczom

Polecam gre wszystkim graczom uwielbiajacym swietny multiplayer. Dla mnie tak gra jest na jednym miejscu z CTR.
szczurek
6 01 2004, 18:31
Gra jest swietna! Do dzisiaj pamietam, ze jak kumple PeCetowcy do mnie przychodzili to zawsze mowili: \"te Marcin wlacz Team Buddies\". No i zawsze mielismy super zabawe. Najlepsze byly akcje w stylu wszyscy na jednego

Albo jak juz komus sie zniszczylo baze to aby go nie zabijac nosil klocki innym graczom

Polecam gre wszystkim graczom uwielbiajacym swietny multiplayer. Dla mnie tak gra jest na jednym miejscu z CTR.
nasi tu są!

;p
Gra jest super.Na ekranie jest taki rozpierdziel ze ach.... tego nie da sie opisac w to trzeba zagrac.A ci co sa przeciw-czy wy odpaliliscie team buddies
Odpaliliśmy, a zaraz potem rozwaliliśmy (CD z grą

)
Ta gar jest do bani,po prostu totalna nuda.
Popatrzylem sie wlasnie na screeny tej giery. Nie widze nic czym sie mozna bylo podniecac. Zaglosowalem, ze mnie do gry nie ciagnie, ale dodam, ze jest beznadziejna!!!
Popatrzylem sie wlasnie na screeny tej giery. Nie widze nic czym sie mozna bylo podniecac. Zaglosowalem, ze mnie do gry nie ciagnie, ale dodam, ze jest beznadziejna!!!
szczurek
11 01 2004, 19:10
nie ma to jak oceniać grę po screenach, lol człowieczku, loleq z ciebie jest.....
nie ma to jak oceniać grę po screenach, lol człowieczku, loleq z ciebie jest.....
Zeby bylo Ci lepiej sciagnolem sobie filmik przedstawiajacy owa gre, ktore mi potwierdzilo moja watpliwosci.
szczurek
11 01 2004, 19:32
8O 8O 8O
to ja już nic nie mówie, sił mi braknie na ciebie....
8O 8O 8O
to ja już nic nie mówie, sił mi braknie na ciebie....
Stary, mi osobiscie sie ta gra nie podoba, co juz wnioskowalem ze screenow. Jak sie Tobie podoba jest Twoja sprawa. O gustach sie niestetey nie dyskutuje. Ot, mi sie podoba Muppet Racemania i bronie tej gry chociaz inni ja gnoja na maksa. Czaisz baze?
szczurek
11 01 2004, 19:40
(pipi) debilu nie chodzi o to komu się co podoba (inaczej bym gnoił każdego kto mowi że jest do bani) ale o ocenianie gry po screenach i filmikach! Przykład : obajrzałem treiler SSX3, nie spodobała mi się za bardzo. Kupiłem ją i ....zakochałem sie w niej! Kumasz czacze?
Stary, nie wachasz kitu. W jaki sposob n.p. Shiva pisze teksty do Co Nowego. Patrzy na screeny i oglada filmy oceniajac to co widzial. I (pipi) mow se co chcesz, ale jakos potrafi powiedziec jak bedzie mniej wiecej wygladac do czego chyba ty nie jestes w stanie.
szczurek
11 01 2004, 19:49
ale Shiva mówi o grach które wyjdą a my mówimy o Team Buddies które od 3 lat jest na rynku, prowównania nie widzę...
A co mam zrobic? Kupic szpil, zeby dalej prowadzic z toba konwersacje. To co widzialem na filmie mnie nie przekonalo. Czesto bywa, ze to wlasnie filmy irrytuja gracza. Filmik moze byc wysokiej jakosci, ale za to gra do bani i odwrotnie. Skumam te gre od kumpla i pogadamy na ten temat innym razem.
ma ktoś kody do TEAM BUDDIES?
szczurek
15 01 2004, 16:37
kiedyś były na www.absolute-playstation.com a teraz nie wiem, poszukaj może na gamefaqs :roll:
VuLcAnO
15 01 2004, 16:41
Przypomina mi worms 3D. Kiedyś grałem u kumpla i myślę że do multiplayera by się nadawała w sam raz .
Sad_Man
20 01 2004, 10:31
Gdyby multiplayer nie był taki monotonny... Troche więcej trybów, większa dynamika, zmieniony Single Player... Wtedy może ta gra byłaby do przełknięcia
szczurek
20 01 2004, 12:19
możesz mi powiedzieć co kryje się pod słowem "monotonny"? Bo ja tam nic z monotonii nie widzę, tak samo można stwierdzić o innych grach, CTR na przykład, przecież jeździmy po tych samych trasach ciagle, ależ to monotonne....... ;]
Heh, gra jest wypasiona... szkoda, że nikt nie chciał ze mną grać (mam 2 braci). Za to byłem kozak w domu. Pomysł na grę jakich mało.

Pozdro dla wielbicieli tej gry.
MALPA_88
25 06 2005, 13:59
tytuł nie ciogie ale galeria zdięć tak
Paulek L
22 07 2007, 11:56
Bardzo dobra gra. Nie dość, że trudna, to szalenie wciągająca
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.