Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Gra na X360 zawiesza się:|
Forum PSX Extreme > Inne > Pomoc
Aem
Grrrrrrrrrr po raz pierwszy w mej dłuuugiej konsolowej historii postanowiłem zainwestować jedynie w kupowanie oryginalów (dla X360)

Smigam sobie w Asassin's Creed aż tak nagle przedwczoraj kilka razy gra zaiweszała sie na tytułowym ekranie, wzorem PSXa postawiłęm jednak konsole pionowo i gra rusza juz normalnie. Gralem wczoraj i dzis normalnie az tu dochodze do memory block 5 gdzie mam misje w 3 miastach no i.. przy ostatnim - Acre, gra zawiesza sie w momencie doczytywania miasta w 'niebieskim pokoju' po dojechaniu do niego przez haszcze i lasy.

Co moge zrobic? Czy jest jakis sposob coby gre zmusic do ponownego działania? Przestawiałem konsole w trakcie wczytywania (wiem mowili w ksiazeczce zeby tego nie robic) i płytka zyskała okrężną rysę confused.gif

Poratujcie no jakimś pomysłem, bo nie wiem co zrobie ze złości (postanowiłem byc uczicwy i wybulić kase za oryginał a tu taki wał :| )
signap
pobierz patcha
Aem
Gra nie zgłasza mi sie z zadną aktualizacją.. Gdzie znaleźć tego patcha?
Blim
Sprawdź na innej konsoli czy działa. Może masz problem z konsolą.
BlackRaven
Pewnie lasr, albo twój genialny pomysł z przestawieniem konsoli podczas działania zje.bał płytkę
Aem
Zanim wpadłem na genialny pomysl przestawienia konsoli, juz wczesniej nie działało - chyba tak dla picu bym nie przestawial w trakcie chodzenia gry?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.