Impreza Sony która odbędzie się w Londynie. Na 100% będzie pokaz nowej wersji KZ2. Poza tym możemy sie spodziewać relacji na ps3site.pl
http://www.ps3site.pl/playstation-day/Ja od siebie dodam, że będziemy mieli bezpośrednią relację z imprezy.
Tak, tak. PS3 Site Polska jedzie na Playstation Day do Londynu. Także, odwiedzajcie nas w oczekiwaniu na relację z imprezy.
Yeti ty u nich jesteś adminem forum to wspomnij by wzięli komórki z aparatem i dużą kartę pamięci by nakręcić dużo trailerów i porobić zdjęcia z zajawek gier
CYTAT(Ficuś @ 23 04 2008, 10:26)

Yeti ty u nich jesteś adminem forum to wspomnij by wzięli komórki z aparatem i dużą kartę pamięci by nakręcić dużo trailerów i porobić zdjęcia z zajawek gier

hehe Sony może samo wypusci trailery (oby). Najgorsza wersja wydarzeń to taka, że bedziecie mieli możliwość przeczytać na ps3site.pl co tam się dzieje, może jakiś wywiadzik

Nic nie obiecuje bo to różnie może być (mam nadzieje, że wszystko odbędzie się bez większych problemów)
Cis tam synek ile możesz. Jak nie zobaczymy nowych screenów z flagowych tytułów Sony to Cie dopadniemy na forum.
Sam się zareklamowałeś tutaj to teraz działaj:D
Brolly PL
23 04 2008, 22:15
Czemu w Polsce nie zrobią takie coś

?
BartIrlandia
24 04 2008, 00:19
jak bym dojechal do Londynu to dam rade wejsc czy nie bardzo?
Lukas_AT
24 04 2008, 00:41
Czekam na pokaz KIllzona 2 i mam nadzieje, że wgniecie mnie w fotel. Jestem ciekaw w jakim stopniu udalo sie im poprawic grafike
grzes_l
24 04 2008, 07:56
CYTAT(BartIrlandia @ 24 04 2008, 01:19)

jak bym dojechal do Londynu to dam rade wejsc czy nie bardzo?

To zdaje sie jest impreza przede wszystkim dla dziennikarzy (jesli chodzi o jakies nowosci).
Jakim ja nigdzie nie napisałem, że akurat ja tam będę

BartIrland konferencja tylko dla prasy.
PS. Z tego co wiem to kilka innych serwisów też otrzymało zaproszenia. Więc wydaje mi się że Sony chcę się pochwalić czymś konkretnym, jeżeli zaprasza nawet POLSKIE serwisy
Zeratul
24 04 2008, 16:35
pewnie Home...
Będą trailery na PSS i to chyba juz we wtorek (jednak w czwartek)
http://www.ps3site.pl/mila-niespodzianka-z...laystation-day/I troche starsze info, ale jeszcze tu tego nie było
Kaz na PSD.
http://www.ps3site.pl/playstation-day-pier...lne-informacje/
CELL7777
4 05 2008, 20:47
szkoda ze wejscie tylko dla prasy:/ chetnie bym skoczyl na impreze
Yeti przypominam byś odpowiednim ludziom przypomniał o robieniu z partyzanta fotek i filmików
O której godzinie będzie Playstation Day?
CYTAT(Ficuś @ 4 05 2008, 22:01)

Yeti przypominam byś odpowiednim ludziom przypomniał o robieniu z partyzanta fotek i filmików

W czwartek na PS Store pojawia się materiał z PSD. Nie wiadomo czy wszystkie trailery,a le coś tak Sony rzuci (może całą konferencje?

)
Z najnowszego N+
"Spotykamy się ponownie za miesiąc. Czas przyjrzeć się najgorętszej strzelaninie fpp powstającej w studiach Sony â�� Killzone 2, zagramy też w Resistance 2, Motorstorma 2 i Little Big Planet."
Sądzę że tekst odnosi się właśnie do PSD. Wiec oprócz KZ2 i R2, powinien być też MS2 i LBP.
Podobno będzie szerszy pokaz HAZE (premiera w tym miesiącu).
Wpis z NEOGafu
Will be there tomorrow. I have the press release here with me and what will be shown, will be big. Trust me on that.
A w tej sali (na 99%) odbędzie się PSD.

Duża sala, dużo miejsc, duży pokaz?
Info na 100% pewne i w ogóle możecie się już przgotować... pokaz nowej wersji KZ2 jest pewny, prawdopodobnie będzie nowy level (ale tego nie jestem pewien w 100%)
w sumie "pół oficjalnie" było o tym wiadomo od jakiegoś czasu, ale nie zaszkodzi napisać, tego możemy byc pewni.
na zachodnich forach już się zaczyna, ciśnienie powoli idzie w górę (kocham to

)

o której ten cały pokaz ma się zaczać? Naszego czasu oczywiście.
Prawdopodobnie o 22:00, ale jak będę pewien na 100% to dam znać

Pamieta ktoś jaka wiadomość była na końcu trailera Resistance2? To jest nadal aktualne (niestety)
Ale gra na 100% bedzie zaprezentowana na PSD w formie grywalnej.
wendiego
5 05 2008, 21:06
A o której można by się spodziewać uaktualnienia na PS Store? Nie mam ochoty co 30 min sprawdzać, czy coś się nie pojawiło...
W czwartek koło południa chyba.
CYTAT(FLooK @ 5 05 2008, 22:16)

W czwartek koło południa chyba.
Jutro już będzie, a druga w czwartek.
http://www.ps3site.pl/mila-niespodzianka-z...laystation-day/Press gets hands on Resistance2 tomorrow
http://kotaku.com/387106/press-gets-hands-...ance-2-tomorrowGodzina jeszcze nie została ustalona, bedzie relacja na zywo.
http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=135258
No, nareszcie jest nadzieja, że coś się ruszy w sprawie KZ2. Czekamy na pogromcę GoW 2. Dziwne, że jeszcze nie podali godziny... hm.
Podobno dziś SONY skupi się tylko na grach które będą miały swoją premierę do końca tego roku. Przed E3 lub na E3 dostaniemy próbki tego co jest szykowane na 2009.
"Tomorrow's event is going to be awesome, a lot of new videos, info and screens of PlayStation Games releasing this year. Now things get more exciting with the post of a guy from Insomniac".
neogaf
Musiolik
6 05 2008, 08:41
Prezentacja ma się rozpocząć o 11 AM EST.
CYTAT(Musiolik @ 6 05 2008, 09:41)

Prezentacja ma się rozpocząć o 11 AM EST.
link do wiadomości?
Musiolik
6 05 2008, 08:45
http://www.ps3fanboy.com/2008/05/06/remind...nference-today/CYTAT
PlayStation Day should play host to a number of exciting announcements. The press conference is scheduled for 11AM EST
Będzie relacja na żywo na jakimś serwisie?
EDIT
Widze, że PS3Site będzie puszczać materiały w miare na bierząco.
Na 99.9% dziś na PSS pojawi sie drugi trailer MS2!
Don_Pedro
6 05 2008, 13:12
CYTAT(Don_Pedro @ 6 05 2008, 14:12)

Czas na statystyki. Dotychczas w Polsce sprzedało się 32 tysiące konsol PS3. 46% polskich posiadaczy PS3 korzysta z usług oferowanych przez PLAYSTATION Network. Do jesieni tego roku Sony planuje sprzedać u nas 50 tysięcy konsol. GTA IV sprzedaje się w Polsce bardzo dobrze. Według doniesień Sony, na PS3 rozeszło się tutaj 3 razy więcej kopii gry niż na 360. Europejski trend wygląda jeszcze lepiej dla japońskiego giganta - 5 do 1 dla PS3!
nieżle

Koleś z Insomniac o KZ2
I played a game you all are fapping over in this thread... 100% confirmed.
Będzie też LBP
Don_Pedro
6 05 2008, 14:46
A inFamous? Bedzie???
Wg tego zegara konferencja zacznie się za 10min.Macie gdzieś linka do jakiejś strony gdzie będzie relacja live z tego pokazu?
Event details:
15.30 - Venue open
16:00 - Press conference
17:30 - Play time with games
http://www.strategyinformer.com/news/975/s...oday-at-4pm-bstkonferencja będzie trwała 90minut
Konferencja zaczyna sie o 17
z gier godnych uwagi bedzie - KZ2, R2, MS2, LBP, HAZE, SOCOM, MIRRORS EDGE (czasowy exc.?)
Michal_gti
6 05 2008, 16:02
Bedzie gdzieś można obejżeć konferencje LIVE?
ale hype jest. Eurogamer ma problemy technicznie. bedzie Kz2 !!!! jestem w siodmym niebie.
Zawsze jest hype na imprezy Sony i po każdej wszyscy są rozczarowani. Może bym razem będzie lepiej, ale nie nastawiałbym się.
CYTAT(Hela @ 6 05 2008, 17:21)

Zawsze jest hype na imprezy Sony i po każdej wszyscy są rozczarowani. Może bym razem będzie lepiej, ale nie nastawiałbym się.
KZ2, R2, MS2, LBP, HOME to pewniaki, więc wart czekać
"Apologises for the delay of Home, and says he "will not open it up until he's happy with it". We'll get a look at how you can launch games from within Home later on." co za... typowa gadka jak zwykle.
przepraszają za opóźnienie Home ;p
CYTAT(YETI @ 6 05 2008, 17:27)

przepraszają za opóźnienie Home ;p
taaa, ale nie wiedza kiedy bedzie premiera. dopoki pan Hirai nie bedzie zadowolny z wygladu taaa
Little Big Planet will be released on the PlayStation 3 in October
haha ciekawe czy sie wyrobia

:D
edit: narazie pieprzenie o sprzedazy bla bla bla, my chcemy res 2 i Kz2.
Killzone 2 will be released in February 2009.
obstawiałem gwiazdkę, pomyliłem się o 2 miesiące
;P
Będzie dziś KZ2, ale po konferencji
We're now being shown a new video for Killzone 2, and it will be playable on the show floor tonight. The video doesn't seem to show off anything startlingly new, but we'll report back later on when we've played the game itself.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.