Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Vagrant Story
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PSone
liquid
Widze że nikt nie założył tematu otym wspaniałym tytule. W takim razie zrobie to ja happy.gif
Chciałbym dowiedzieć się waszych opini , a także podyskutować o sequelu , który jak wiemy nigdy nie powstał. icon_cry3.gif
Zaprasam do umieszczania postów.
Firekage
Skoro sequela nie ma to o czym tu dyskutowac :|

Wracajac do tematu tongue.gif Od dluzszego czasu nawiedza mnie pragnienie ukonczenia tego kolejny raz , moze na PC , moze na PSX , ktorego mam jeszcze w szafie :| Niebanalna gra , bogata fabula , a przede wszystkim gameplay jak i dlugosc rozgrywki to cos co trzymalo mnie tak dlugo prze konsoli , tak czesto w to gralem , az sie lezka w oku kreci. Pamietam , ze przeszedlem nawet bonusowe dungeony , zdobylem wiadomy mieczyk :|

liquid
mam pytanie...........czy grę da się ukończyć na 100% , bo ja odwiedziłem wszystkie miejsca, otwożyłem wszystkie dzwi i mam napisane 99%............WTF?
Ken Marinaris
Gre ukonczylem 18 razy i nie mam jeszcze najlepszych zbroi! Nie wiem czy teraz chcialoby mi sie grac ponownie,ale kiedys zaiste byl to potezny,jeden z ostatnich na PSXa,tytul.
Zachecam do wyprobowania!
jaroz
system walki spie.rdolony na maxa.co za bezwal wymyslil te chainy?nie cierpie tej gry.
Ofeck
hehe chainy to jeden z najlepszych motywów w tej grze, a w moim prywatnym rankingu gra jest na 2 pozycji wiec cos to oznacza laugh.gif
Berion
CYTAT(jaroz @ 1 05 2008, 07:03) *
system walki spie.rdolony na maxa.co za bezwal wymyslil te chainy?nie cierpie tej gry.

Pewnie taki, który lepiej gra od Ciebie... dry.gif

Bez chainów niektóre walki byłyby trudne. Poza tym trochę urozmaicają walki (chciałbyś co chwilę timmingować tą siatkę?...).
stona
Gierka to mistrzostwo. Zajechałem na niej laser na PSXie biggrin.gif Chainy były spox, nie wiem o co Ci chodzi.
Gra miała niepowtarzalny klimat dzięki b.dobrej fabule [ te staroangielskie[?] dialogi] , i świetnej oprawie AV.
Kurcze , chyba odpalę sobie na emu, bo gdzieś powinienem mieć jeszcze tą płytkę.
Firekage
CYTAT(jaroz @ 1 05 2008, 07:03) *

Imho to jeden z lepszych patentow. Chainy to w sumie jedyny patent aby bossow rozwalic za 1 razem bez PP , zwlaszcza ostatniego biggrin.gif wink.gif Bez wysylki moj rekord to 16 w ciagu.

CYTAT(stona @ 4 05 2008, 00:49) *
Gra miała niepowtarzalny klimat dzięki b.dobrej fabule [ te staroangielskie[?] dialogi] , i świetnej oprawie AV.

Nie bede walil banalow , fabula to majstersztyk , bohaterowie na maxa wciagajacy i tacy realni , a av do dzis mi sie podoba - tak samo w MGS'ie.

BTW , przechodzilem tez na emu bo moj psx to jednak juz dziadek biggrin.gif
Dark Serge
Ja sie zastanawiam co ten topic tu robi o_O przecież VS to jRPG i to jeden z genialniejszych.
liquid
wiecie kiedy Vagrant Story przetłumaczą na Polski? Czekam i doczekać się nie mogę.
Berion
o.O?

Z tego co kojarzę to była już dawno wersja 1.1. Strona Ashley'a jest chyba już martwa.
Zaton.
Argh, przez ten cholerny temat mam ochote skończyć ta grę znowu tongue.gif

Ale jak juz to na emu - plej już ma emeryturę smile.gif
Musiolik
CYTAT(Berion @ 2 06 2008, 12:39) *
o.O?

Z tego co kojarzę to była już dawno wersja 1.1. Strona Ashley'a jest chyba już martwa.

Bo Ash poświęcił się SquareZone całkiem i tam przeniósł swój wolny czas wink.gif

Jak ktoś chce spolszczenie to mam je na dysku, ale nie pamiętam czy najnowsza wersja wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.