Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Osu!
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Games
jakbu
Witam!

Na PC wyszło Osu!, czyli darmowy klon Ouendana z DS'a (EBA)!

Strona domowa: osu.ppy.sh

http://www.youtube.com/v/qTQZQ0vG1M8&hl=en - Filmik

Do gry można ściągnąć około 15 skinów (można robić własne), tak samo z piosenkami których jest już 1100+!
Coati
calkiem fajnie sie w to gra.. no ale to nie to samo co na DS'ie.

na poczatku jest troche dziwnie, bo ekran jednak jest zdecydowanie wiekszy niz te kilka cali ds'a; ale da sie przyzwyczaic i 'wpasc w rytm'
czesio83
CYTAT(Coati @ 26 04 2008, 21:55) *
calkiem fajnie sie w to gra.. no ale to nie to samo co na DS'ie.

na poczatku jest troche dziwnie, bo ekran jednak jest zdecydowanie wiekszy niz te kilka cali ds'a; ale da sie przyzwyczaic i 'wpasc w rytm'

fajnie się w to gra ale nie mnie:(
kiedy kliknołem na ten sciągnięty plik z instalatorem osu , wywaliło mi pełno plików na pulpit dry.gif
o co chodzi jakby blink.gif
Coati
bo to sie wlasnie zainstalowalo. musisz to miec w jakims folderze. podem sciagasz piosenki i juz mozna grac
czesio83
z tej samej stronki sciaga sie te piosenki?
piosenki sa darmowe albo trzeba je pay-pal płacic?
bo swoich raczej sie odpalać nie da:(

nie załapałem , musiałem sie zalogować happy.gif
Linek
Wszystko jest ładnie wyjaścione, wystarczy poczytać. Zakładasz konto, logujesz się, klikasz w górnym menu w beatmaps i sobie ściągasz. Jak już ściągniesz, to wrzucasz do folderu Songs i gotowe.

Jeśli o mnie chodzi... gram na tablecie (graficznym, nie na tabsie wink.gif ), żeby było ciekawiej. Jeszcze nie ukończyłem żadnej piosenki.
czesio83
CYTAT(Linek @ 27 04 2008, 13:07) *
Wszystko jest ładnie wyjaścione, wystarczy poczytać. Zakładasz konto, logujesz się, klikasz w górnym menu w beatmaps i sobie ściągasz. Jak już ściągniesz, to wrzucasz do folderu Songs i gotowe.

Jeśli o mnie chodzi... gram na tablecie (graficznym, nie na tabsie wink.gif ), żeby było ciekawiej. Jeszcze nie ukończyłem żadnej piosenki.

za pierwszym razem brakowało jakiegoś pliku:( ale teraz jest git smile.gif a odpadam juz na starcie:) musze troche potrenowaćsad.gif
NerkoWiktor
słabo się w to gra myszką
szaden
Trudne to... Udało się wam przejśc chociaż jedną piosenkę?
Coati
nom. mnie tak wink.gif co prawda na easy ale jednak
Linek
No nic, teraz i na myszce i na tablecie kończę piosenki na easy, udało mi się nawet 2 na normal wink.gif Idzie coraz lepiej, przyjemnie się gra.
Killabien
Yo. Ściagnełem ten plik klikam na niego ale mi wyskakuje initialization error i lipa. Dałem to do folderu i dalej to samo.
Mikes
dobra, nic juz, sciagam
jakbu
Ja tam przechodzę większość piosenek na easy, nawet Super Mario Bros. (Techno Remix) na normal przeszłem oraz w modami na easy (2x szybciej)
signap
sprawdze z ciekawosci bo na DS niewidzialem w tym nic specialnego
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.