Witam. Mam do sprzedania konsole PS2 slim przerobiona chipem Ripper 3.41. W sklad zestawu wchodza:
-2 oryginalne pady,
-2 karty pamieci 8mb,
-oczywiscie konsola,
-mikrofony do gry singstar,
-25 gier.
I teraz moje pytanie. Za ile moglbym sprzedac ten zestaw ?
...
nie no, nowy na forum to ty raczej nie jestes, ale zeby takie cos strzelic w tym dziale?
wstydz sie
btw 350zl
chyba nie zauważyłeś..... 25 GIER! Zależy w jakim stanie i jakie są te gry to myślę że koło 800zł(konsola i gry). Sama konsola to koło 400zł więc myślę że bez problemu szukaj chętnych za ok 8 stówek. Ewentualnie opchnij gry i konsole osobno lepiej na tym wyjdziesz. Pozdro!
konstant
29 04 2008, 18:03
Przerobiona i myslisz ze to oryginaly?
Poczytaj w regulaminie. Nie ma możliwości zamieszczania ofert sprzedaży materiałów nielegalnych chyba że chłopak 2 wykroczenia w 1 poście popełnił.....
consoleboy
29 04 2008, 18:04
25 gier, ale czy oryginalnych... patrząc po zainstalowanym Ripper 3.41 to zaczynam w to wątpić, a patrząc na to jak jeden z użytkowników (prostyhaker czy jak mu tam xD ) nie potrafi sprzedać limitowanego białego( rzadko spotykanego ) slima z 4 oryginalnymi grami ( Viewtuful joe, GT4, MGS 2, Tony hawk U ) za 300zł to nawet cena podana przez coatiego jest mocno zawyżona....
PS: niby użytkownik "aaaaa" jest zarejestrowany na tym forum od dwóch lat,ale patrząc na to, iż jest to jego pierwszy post.... mam mieszane odczucia xD
konstant
29 04 2008, 18:09
CYTAT(winner @ 29 04 2008, 19:04)

Poczytaj w regulaminie. Nie ma możliwości zamieszczania ofert sprzedaży materiałów nielegalnych chyba że chłopak 2 wykroczenia w 1 poście popełnił.....
Nom, swietnie.
Ale jak by to chcial sprzedac na forum to by napisal w pchlim targu, raczej mu o wycene chodzi.
Czy ja wiem?? Zalookaj na allegro(bez reklamy). Tam zadbane gierki schodzą naprawde w cenach i jeżeli ma ich 25 to nie sądze że to same crapy i nie sprzedaje ich jako tylko dodatek do Rippera(jako piraty) Tak więc myślę że za same gry weźmie lepiej(dużo lepiej) niż za samą konsolkę....
gosciu nic poza pierwszym postem nie napisal, a wy juz szalejecie... gdyby mial te gry w oryginale to by to napisal.
aha, consoleboy@ prostyhecker ma zwyklego silver slima, a nie limitke

poprostu zeszlifowal lakier
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.