Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Cena
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
aaaaa
Witam. Mam do sprzedania konsole PS2 slim przerobiona chipem Ripper 3.41. W sklad zestawu wchodza:

-2 oryginalne pady,
-2 karty pamieci 8mb,
-oczywiscie konsola,
-mikrofony do gry singstar,
-25 gier.

I teraz moje pytanie. Za ile moglbym sprzedac ten zestaw ?
Coati
...

nie no, nowy na forum to ty raczej nie jestes, ale zeby takie cos strzelic w tym dziale?

wstydz sie

btw 350zl
winner
chyba nie zauważyłeś..... 25 GIER! Zależy w jakim stanie i jakie są te gry to myślę że koło 800zł(konsola i gry). Sama konsola to koło 400zł więc myślę że bez problemu szukaj chętnych za ok 8 stówek. Ewentualnie opchnij gry i konsole osobno lepiej na tym wyjdziesz. Pozdro!
konstant
Przerobiona i myslisz ze to oryginaly?
winner
Poczytaj w regulaminie. Nie ma możliwości zamieszczania ofert sprzedaży materiałów nielegalnych chyba że chłopak 2 wykroczenia w 1 poście popełnił.....
consoleboy
25 gier, ale czy oryginalnych... patrząc po zainstalowanym Ripper 3.41 to zaczynam w to wątpić, a patrząc na to jak jeden z użytkowników (prostyhaker czy jak mu tam xD ) nie potrafi sprzedać limitowanego białego( rzadko spotykanego ) slima z 4 oryginalnymi grami ( Viewtuful joe, GT4, MGS 2, Tony hawk U ) za 300zł to nawet cena podana przez coatiego jest mocno zawyżona....

PS: niby użytkownik "aaaaa" jest zarejestrowany na tym forum od dwóch lat,ale patrząc na to, iż jest to jego pierwszy post.... mam mieszane odczucia xD
konstant
CYTAT(winner @ 29 04 2008, 19:04) *
Poczytaj w regulaminie. Nie ma możliwości zamieszczania ofert sprzedaży materiałów nielegalnych chyba że chłopak 2 wykroczenia w 1 poście popełnił.....

Nom, swietnie.
Ale jak by to chcial sprzedac na forum to by napisal w pchlim targu, raczej mu o wycene chodzi.
winner
Czy ja wiem?? Zalookaj na allegro(bez reklamy). Tam zadbane gierki schodzą naprawde w cenach i jeżeli ma ich 25 to nie sądze że to same crapy i nie sprzedaje ich jako tylko dodatek do Rippera(jako piraty) Tak więc myślę że za same gry weźmie lepiej(dużo lepiej) niż za samą konsolkę....
Coati
gosciu nic poza pierwszym postem nie napisal, a wy juz szalejecie... gdyby mial te gry w oryginale to by to napisal.

aha, consoleboy@ prostyhecker ma zwyklego silver slima, a nie limitke wink.gif poprostu zeszlifowal lakier
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.