Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Splatterhouse
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
ocelot1
Pojawiły się pierwsze screeny z next-genowej wersji kultowej już gry "Splatterhouse". Grę szykuje Namco Bandai i po obrazkach widac, że szykują się chore, rzeźnickie klimaty. To lubie icon_chainsaw.gif
http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=12793
artur93
Po obrazkach widać, że gra wygląda brzydko.
DaBig
Ale to przecież arty, a nie screeny smile.gif
artur93
Nie arty, tylko rendery, a ze i tak brzydkie, to na jedno wychodzi.
Bojan_Zaw
Wy to znowu oczekujecie ulepszonego UE3 -.- Nie potraficie żyć bez kosmicznej grafy? Jeśli gameplay będzie miodny, to sikam na grafę i kupuję, bo pierwszy raz słyszę o tej grze (nie bijcie).
tk
stylistyka jak najbardziej miodna - dobry gameplay hektolitry juchy + latające kończyny i łykam to. też pierwszy raz słysze, ale wygląda mi to arcade'ową niczym nie skrępowana wyżynke czyli to co tygryski lubia najbardziej.
artur93
Co nie zmienia faktu, ze ma palete kolorow jak z pierwszego kłejka, a to mnie najbardziej przeraza.
Bojan_Zaw
CYTAT(artur93 @ 3 05 2008, 17:22) *
Co nie zmienia faktu, ze ma palete kolorow jak z pierwszego kłejka, a to mnie najbardziej przeraza.

Przecież nikt ci nie każe tego kupować dry.gif Dla mnie Quake jest za(pipi)isty, nawet z taką grafą, jaką ma ;]
artur93
Ale nikt mi nie zabrania tez komentowac tego, co mi sie nie podoba.
Specu
(pipi)icie
jak dla mnie wyglada w pytke, wrecz bardzo ladnie
tak czy siak trzeba poczekać na filmiki z gameplaya, ale poki co nie moge sie doczekac
ArkejD
To dla ciebie wygląda ładnie ? Przecież ta gra ma tekstury rodem z ps2... Może to ma być pozycja na xbla ? ^^
ocelot1
Ludzie!!! Przecież ten tytuł ma wyjśc dopiero w 2009-ym roku! A Wy już o grafice...
Dla tych co nie wiedzą(ja nie wiedziałem:) jak wyglądały trzy części Splatterhouse 20 lat temu, link do fajnego artykuliku na temat strasznych gier z dawnej epoki:
http://www.videogamecritic.net/halloween.htm
Kroolik
Dla jednych najważniejsza jest grafika dla innych gameplay, proste
IMO rzeźnia będzie i oto chodzi, a że tekstury średnie... Moonstone z Amigi też biednie wyglądał a wszyscy w to ciorali
ArkejD
A ty już oczywiście wiesz jaki będzie gameplay ? Bo sama rzeźnia to nic, jak gra będzie monotonna czy niedopracowana, aj ? Mamy screeny to oceniamy grafikę.
Specu
CYTAT(ArkejD @ 4 05 2008, 15:37) *
To dla ciebie wygląda ładnie ? Przecież ta gra ma tekstury rodem z ps2... Może to ma być pozycja na xbla ? ^^

sorry, może mam jakąś ukrytą wadę wzroku, ale na ps2 mi to nie wygląda ;]
ArkejD

To też nie ?

OK, ps2 z paroma drobnymi efektami smile.gif
Specu
mi sie i tak podoba ;]
brudne takie ze az piekne biggrin.gif
zreszta, do premiery jeszcze przeszlo rok, jestem pewien ze bedzie to wygladalo przynajmniej jak na tym screenie co zapodalem, a nie tych brzydalach co niecnie wygrzebales xD
MESHtro
PS2 nie PS2...jak reszta da radę to grafika może być nawet jak na tych "niecnie wygrzebanych brzydalach".
ArkejD
Ten niecnie wygrzebany brzydal to pierwszy screen z galerii na tej stronie smile.gif Niewazne, jak się tam podoba to spoko, dla mnie wygląda jak g.owno. Moze gameplay da rade.
Lain
konkret rozpierducha. to lubię. ;f szczególnie jak szef mnie wkurzy xD

ej. sorry, że taki mały OT. ale tego mięśniaka to stworzyli chyba na podobiznę Maximusa. {musiałam. musiałam. } xD

CYTAT(_Kroolik_ @ 6 05 2008, 09:30) *
Moonstone z Amigi też biednie wyglądał a wszyscy w to ciorali

hehe. dokładnie ; ]
Specu
CYTAT(ArkejD @ 6 05 2008, 17:58) *
Ten niecnie wygrzebany brzydal to pierwszy screen z galerii na tej stronie smile.gif Niewazne, jak się tam podoba to spoko, dla mnie wygląda jak g.owno. Moze gameplay da rade.

no dobra, ale czy myslisz ze w tych czasach wypuscili by tak wygladajaca gre na next geny? ;]
a ogolnie to ten pierwszy screen wyglada mi jak z jakiegos prototypu a nie z fulla, wiec pewnei bedzie blizej tego co ja wrzucilem ;P
MESHtro
Z tym ocenianiem to lepiej może poczekać aż pojawią się jakieś skriny w wysokiej rozdziałce albo najlepiej gejmplej. Po takich skrinach to raczej nie można zbytnio o grafie powiedzieć ,bo raz skriny są w niskiej rozdzielczości a dwa to, że gra wyjdzie w 2009 a mamy maj 2008 więc to pewno jakaś Alpha czy inna Beta.
Kroolik
CYTAT(ArkejD @ 6 05 2008, 16:10) *
A ty już oczywiście wiesz jaki będzie gameplay ? Bo sama rzeźnia to nic, jak gra będzie monotonna czy niedopracowana, aj ? Mamy screeny to oceniamy grafikę.

Oczywiście, że wiem, bo mam i gram od tygodnia xD
I na prawdę grafika ma dla mnie mniejsze znaczenie. Taki State of Emergency - graficznie średniak, ale jaka cudna rzeź... (pamiętne 9000 trupów w 30 min z Bawolastym...).
Fakt, monotonia może zabić każdą grę, a że niedopracowana? Znasz jakąś grę która jest w 666% dopracowana?
CYTAT(Lain @ 6 05 2008, 18:01) *
konkret rozpierducha. to lubię. ;f szczególnie jak szef mnie wkurzy xD
ej. sorry, że taki mały OT. ale tego mięśniaka to stworzyli chyba na podobiznę Maximusa. {musiałam. musiałam. } xD
CYTAT(_Kroolik_ @ 6 05 2008, 09:30) *
Moonstone z Amigi też biednie wyglądał a wszyscy w to ciorali

hehe. dokładnie ; ]

Tęsknię za czasami w których nie liczyła się grafika, bo zawsze "słaba" była tylko to coś czego troszkę brakuje dzisiejszym grom.
Lain
wiesz.. technika idzie do przodu. i wymagania ludzi też. o.O

i wku*wiają mnie ludzie co zobaczą screena i mówią ''oo.już pograne. ja w takie gó*no grac nie będę.'' chociaż fabułę ma na 6+. ;] no, ale..
TomisH
Obrazki z gry, tym razem w hi-resie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.