Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: SZYBKA POMOC NEEDED-PoP:Warrior Within PS2
Forum PSX Extreme > Inne > Pomoc
Jejax
Siemka.Mam pytanko.Otóż jak przejść przez drzwi przy wieżyczkach które można przesuwać dźwigniami w celu dolania wody (którą wcześniej też trzeba zaaktywować), czyli Activate (?) Tower 1.Jak dolejemy wodę która potem przelewa się pod drzwiami jest scenka,że zasuwa przy Księżniczce (jedna) odsuwa się.No i teraz na mapie mam Activate Second Tower (Past).Ja jestem w przeszłości ale nie wiem jak dojść do tej wieży.Jeżeli przez drzwi to powiedzcie jak to otworzyć.HELP!!! ohmy.gif
Lain
nie pamiętam czy to tak było, ale chyba nad Twoją głową = dźwignią, jest przejście. o.O
Jejax
ale jaką dzwignię
Jejax
ej no czy nikt nie umie dać szczegółowej odpowiedzi
Berion
Wiesz... ta gra ma już sto lat i każdy ją skończył. Nie wiele osób pamięta każdą swoją grę w jaką w życiu grał...

Po za tym coś takiego jest nie na miejscu:
CYTAT
Jak najszybciej proszę o pomoc

Zawsze możesz zajrzeć na gamefaqs.com. Są tam opisy do większości gier, bardzo szczegółowe i często rozebrane na czynniki pierwsze.
http://www.gamefaqs.com/console/ps2/game/919986.html
canabis
Na dodatek to nagorsza część Księcia ....pff
Jejax
no ok ale ja chcę cała historie znać huh.gif
Iron
Ziom chodzi o to ze musisz teraz aktywować drugą wieże w celu, otwarcia drugiej zasuwy do komnaty empress, żeby to zrobić wracasz do miejsca z którego zacząłeś,(hallway to tron room czy jakoś tak) pamiętasz tam gdzie musiałeś użyć snake sworda by przesunąć skały po których sie wspinałeś do jednej z wierz. Teraz wracasz i kręcisz korbą w druga stronę i masz dojście do drugiej wierzy i tyle

CYTAT(canabis @ 8 05 2008, 18:45) *
Na dodatek to nagorsza część Księcia ....pff

co ku.rwa ?? to najbardziej klimatyczna część Księcia
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.